Άννα Διαμαντοπούλου, η υπουργός Παιδείας που μας αξίζει!

27/10/09
Η Άννα Διαμαντοπούλου τοποθετήθηκε στις 6/10/2009 στη θέση της υπουργού «Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων». Σε ένα υπουργείο που μόλις ξαναβαφτίστηκε και από «Εθνικής Παιδείας» έγινε απλώς «Παιδείας», αλλαγή ήσσονος σημασίας για κάθε νεοεποχίτη αυτοαποκαλούμενο ως προοδευτικό!
Γεννήθηκε στην Κοζάνη, τελείωσε το 1977 το δημόσιο Λύκειο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια εισήλθε

Στο εκτελεστικό απόσπασμα χιλιάδες εκπαιδευόμενα ελληνόπουλα.

26/10/09
Οι απελθούσες κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. άφησαν κληρονομιά στην νεοεκλεγείσα τότε (2004) κυβέρνηση της Ν.Δ. 250.000 όμηρους συμβασιούχους του δημοσίου.
Ο Κώστας Καραμανλής εφαρμόζοντας την προεκλογική του δέσμευση ότι θα τακτοποιήσει αυτούς που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, μονιμοποίησε κατευθείαν 33.500 από αυτούς τους συμβασιούχους.

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔόσκονη "μακράς διαρκείας"... 10 ημερών!

25/10/09
1)Στην αρχή γέμισες τα Εξάρχεια με αστυνομία, νομίζαμε ότι έχεις τη θέληση να πάψει στην Ελλάδα και δη στην πρωτεύουσα της χώρας να υπάρχουν άβατα. Το χειροκροτήσαμε αλλά στο πρώτο νταντά που σου έκανε ο Γιωργάκης και το ΣΥΡΙΖΑ, υποχώρησες σαν ξεπουπουλιασμένη κοτούλα. Ούτε 10 μέρες δεν άντεξες! Είσαι λίγος, παραιτήσου.

2)Βγήκες τότε και είπες ότι όποιος αστυνομικός

Παράνομοι όσοι μπήκαν σε STAGE μετά προκύρηξης των εκλογών.

24/10/09
Τόπε ο τεραστιότερος όλων Υπουργός και μάλιστα ο ανθυποπρωθυπουργεύον κ. Πάγκαλος.
Τις απαράμιλλες κοτσάνες του, εξαπολυόμενες κατά καιρούς τις συνηθίσαμε, αλλά να υπάρχουν νομομαθείς και δη ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ, π.χ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ και να μην τον βάζουν στη θέση του είναι ολίγον ξεφτίλα.
Ποιό τούβλο πέταξε πάλι;
"Όσοι προσλήφθηκαν στα STAGE μετά την προκήρυξη των εκλογών, είναι ΜΗ νόμιμοι, άρα ΔΕΝ υπάρχουν και επομένως ΔΕΝ πληρώνονται".
Ελα ρε μεγάλε, ΜΟΝΟΣ σου το σκέφτηκες; Και δε μας λές κάτι, έχεις κάνει εργαζόμενος και ΜΗ αμοιβόμενος;

Το Μίσος.

20/10/09
Τούρκικο προπαγανδιστικό ποίημα που μεταδιδόταν κάθε πρωί κατά τη διάρκεια των γεγονότων στην Κύπρο στην περίοδο 1963-67 από τον ραδιοφωνικό σταθμό Bayrak.

Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ’ αυτό το κόσμο
δε βγαίνει, μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.
Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω το σκύλο
δε βγαίνει, μα το θεό, αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δε σβήνουν ένα μίσος.

Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος
σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο,

ΠΑΣΟΚική νομιμοποίηση λαθρομεταναστών με δικαίωμα ψήφου.

19/10/09
Ευρείες αλλαγές στη μεταναστευτική πολιτική προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Μεταξύ άλλων, προβλέπουν την παροχή του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σε μετανάστες, για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα.

Η πρώτη πολιτική κωλοτούμπα του Παπανδρέου.

18/10/09
Προεκλογικά ο κ. Παπανδρέου, με μειλίχιο ύφος, διαβεβαίωνε ότι είχε λύσεις σχεδόν για όλα όσα έκαναν τους πολίτες να δυσφορούν.
Σε αντίθεση με τον Κώστα Καραμανλή που μίλησε με την γλώσσα της αλήθειας και με αίσθημα υπευθυνότητας , κάνοντας μια νέα αρχή πολιτικής συμπεριφοράς, ήθους και ειλικρινούς επικοινωνίας με τους πολίτες (γεγονός που θα γίνει απαιτητό πλέον από τους πολίτες στο όχι μακρινό μέλλον. Και αυτό θα

Μέχρι και οι Τούρκοι γελάνε με την Γκερέκου.

17/10/09
Γελάνε και οι Τούρκοι μαζί μας!.. Οι αποκαλύψεις της "Εσχάτης Γραμμής Ανασχέσεως" για το γυμνό παρελθόν της νέας υφυπουργού Τουρισμού Αντζελας Γκερέκου εντυπωσίασαν τους γείτονες Τούρκους, που έχουν δώσει μεγάλες διαστάσεις στο θέμα. Όπως αποκάλυψε το βράδυ της Παρασκευής το "Στάρ", η μεγάλη τουρκική εφημερίδα "Milliyet" διοργάνωσε στο διαδίκτυο δημοψήφισμα μεταξύ των αναγνωστών της για το ποιά είναι η πιό σέξυ πολιτικός στον κόσμο αυτή την στιγμή. Χιλιάδες Τουρκαλάδες (έχοντας δεί τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο "Playboy", που πρώτοι εμείς ξαναφέραμε στην δημοσιότητα μία μόλις ώρα μετά την αναγγελία της νέας κυβέρνησης άπό τον Τζέφρυ) ψήφισαν μαζικά την Αντζελα Γκερέκου, ενώ έφεραν στην

Εάν δεν δωθεί θρησκευτικός όρκος χάνεται η βουλευτική ιδιότητα.

16/10/09
Σχετικά με την απουσία και μη ορκωμοσία των εκλόγιμων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση για την ορκωμοσία της νέας Βουλής.
Το Σύνταγμα της Ελλάδος είναι σαφέστατο:
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ
Καθήκοντα και δικαιώματα των βουλευτών
ΑΡΘΡΟ 59
1. Οι Βουλευτές πριν αναλάβουν τα καθήκοντά τους δίνουν στο Βουλευτήριο και σε δημόσια συνεδρίαση τον ακόλουθο όρκο: "Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι

Πολιτικές οικογενειοκρατικές δυναστείες της Ελλάδος.

Στο σημερινό άρθρο καταγράφονται όλοι οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου που συνεχίζουν την πολιτική παράδοση της οικογενείας τούς. Στην λίστα περιλαμβάνονται όλοι όσοι έχουν κάποια συγγένεια με πολιτικό ενώ περιλαμβάνονται και οι εξ' αγχιστείας συγγένειες.
Η λίστα δίνεται αλφαβητικά:
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Αλαβάνος Αλέκος, βουλευτής Ηρακλείου, αδερφός του

ΣΥΡΙΖΑ ανθελληνικό και κεμαλικό πολιτικό αστείο.

15/10/09
Αντιλαμβανόμαστε σε κάποιο βαθμό την αγωνία των πολιτευτών για την εκλογή τους. Θα πρέπει όμως να καταλάβουν κι αυτοί ότι σε όλα πρέπει –ελπίζω- να υπάρχει κάποιο μέτρο. Είναι γνωστό το 'ξεβράκωμα' που πέφτει στη Θράκη ενώπιον του τουρκικού προξενείου. Ο …πρωταθλητής όμως φέτος σε αυτό το σπορ, με μεγάλη διαφορά αναδείχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Απολαύστε λοιπόν μερικές από τις επίσημες θέσεις του κόμματος αυτού, όπως τις διαβάζω σε φυλλάδιο στα τουρκικά που διένειμαν στην περιοχή της Ξάνθης.
-Να διαλυθούνε οι δύο υπερνομαρχίες που

Άθεα στελέχη της κυβέρνησης στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.

14/10/09
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία των 300 βουλευτών της νέας Βουλής, με μερικά αξιοσημείωτα αλλά αναμενόμενα παρατράγουδα!
Στην τελετή προήδρευσε η απερχόμενη Β' αντιπρόεδρος της Βουλής, κα Έλσα Παπαδημητρίου ενώ χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, παρουσία μελών της Ιεράς Συνόδου.
Οι χριστιανοί βουλευτές ορκίστηκαν «στο όνομα

Δυναστεία Παπανδρέου ετών 65!

13/10/09
Η δυναστεία εξουσίας της οικογένειας Παπανδρέου στην πολιτική ξεκίνησε πριν το 1944 και συνεχίζεται στις μέρες μας. Δείτε κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία, που ίσως αξίζουν της προσοχής μας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:
18/2/1888 - 1/11/1968
Γεννήθηκε στο Καλέντζι Αχαΐας.
Πατέρας, ο ιερέας Ανδρέας Σταυρόπουλος.
Μητέρα, η Παγώνα.
Αδέρφια, o Νίκος και η Μαγδαληνή.
Σύζυγος, η Πολωνέζα Sofia Mineiko (Σοφία Μινέικο).
Παιδί, ο Ανδρέας.
Το 1901 αποφάσισε μαζί με τον αδερφό του Νίκο

Προεκλογική ομιλία Πακιστανού υποψήφιου βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

12/10/09
Διαβάστε απομαγνητοφωνημένη την προεκλογική ομιλία του Πακιστανού υποψήφιου βουλευτή Β΄ Αθηνών του ΠΑ.ΣΟ.Κ., κ. Syed Lal Hussain Shah.
- Φίλες και φίλοι καλησπέρα, πρώτα απ' όλα ζητήσω συγγνώμη γιατί έχω σπαστά ελικά (;) (μια χαρά είσαι...) (χειροκροτήματα.. καλά τα λες). Δεύτερο μου είναι δύσκολο να μιλήσω μπροστά σας γιατί είσαστε όλοι δάσκαλοι και ξέρετε γιατί εδώ γεννήθηκε δαμοκρατία εδώ γεννήθηκε ... και όχι μόνο για δάσκαλο δικό μας για όλου του κόσμου (χειροκροτήματα μπράβο). Ο Ελλάδα είναι μια

Ειρωνική η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

11/10/09
Την Τετάρτη 7/10/2009 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό μέγαρο, πρωτοστατούντος του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.
Παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Κ. Παπούλιας, ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, καθώς και όλο το υπουργικό συμβούλιο. Ο Γιώργος Παπανδρέου ψέλλισε τον όρκο, "Ορκίζομαι εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος να φυλώ το σύνταγμα και τους νόμους και να

Οι Αλβανοί ζουν ανάμεσά μας, τι σκέφτονται άραγε;

10/10/09
Δεκαεπτά χρόνια έχουν περάσει από το 1992, όταν άνοιξαν τα σύνορα και το πρώτο μεγάλο κύμα Αλβανών πέρασε στον ελληνικό χώρο, ως επί το πλείστον παράνομα. Από τότε μέχρι σήμερα, αυτή η μετακίνηση αλβανικού πληθυσμού προς τη χώρα μας συνεχίζεται αμείωτα, με αποκορύφωμα το δεύτερο μεγάλο κύμα του 1997.

Το άδοξο τέλος του Ελληνισμού.

9/10/09
Η τελευταία πράξη στα μεγαλόπνοα σχέδια αφάνισης του Ελληνισμού, από τα γνωστά αμερικανοσιωνιστικά κέντρα εξουσίας, ολοκληρώνεται με επιτυχία στις μέρες μας. Οι σύγχρονοι Έλληνες απαθείς και χαλιναγωγημένοι, εγκλωβισμένοι σε έναν πλασματικό ευδαιμονισμό ζουν στην πλάνη της πρόσκαιρης καλοπέρασης (νεοπλουτισμός, αλκοόλ, ναρκωτικά).
Οι Τούρκοι καθημερινά αδειάζουν σαπιοκάραβα εξαθλιωμένων αλλά υποψιασμένων λαθρομεταναστών στην

Θερμές ευχές από τους «φίλους» μας.

8/10/09
Ο Λευκός Οίκος, στις 2 π.μ. ξημερώματα Δευτέρας, ενώ συνεχιζόταν η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Ομπάμα και Παπανδρέου όπου η αμερικάνικη πλευρά «επανέλαβε τη σημασία των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και είπε ότι προσβλέπει στην περαιτέρω συνεργασία με τον κύριο Παπανδρέου». Το τηλεφώνημα έγινε με πρωτοβουλία Ομπάμα, ο οποίος είπε ότι επιθυμούσε να είναι ο πρώτος που θα έδινε συγχαρητήρια για την εκλογική του νίκη.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν συνεχάρη τηλεφωνικά τον Γιώργο Παπανδρέου για την εκλογική του νίκη, όπως και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ντενίζ Μπαϊκάλ.

Μήπως δεν νίκησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά απλά έχασε η Ν.Δ.;

7/10/09
Με μια πρόχειρη ματιά σε στατιστικά δεδομένα εκλογικών αναμετρήσεων των τελευταίων ετών, εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ανεξαρτήτου ποσοστού κάθε φορά, διατηρεί σταθερό τον απόλυτο αριθμό των ψήφων του. Από την άλλη, η Ν.Δ. παρουσιάζει διακυμάνσεις μεγέθους άνω του ενός εκατομυρίου ψήφων, μέσα σε μια πενταετία!

Διορίσθηκε το νέο υπουργικό συμβούλιο.

6/10/09
Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Θεόδωρος Πάγκαλος
Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Υπουργός: Γιάννης Ραγκούσης
Υφυπουργός: Ντίνος Ρόβλιας
Υφυπουργός με έδρα τη Μακεδονία: Θεοδώρα Τζάγκρη
Υπουργείο Οικονομικών
Υπουργός: Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Υφυπουργός: Φίλιππος Σαχινίδης

Η άμοιρη Ψωροκώσταινα.

Πριν μια δεκαετία περίπου στις 19/10/1999, ο Θόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη» χαρακτήρισε την τακτική του Γιώργου Παπανδρέου «απαράδεκτη», ότι κάνει ζημιά στην εξωτερική πολιτική της χώρας και ότι δεν σχετίζεται με την αντικειμενική πραγματικότητα, επίσης αποκάλεσε τις θέσεις τού Γ. Παπανδρέου «επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των Αμερικανών».

Ορκίστηκε ο νέος πρωθυπουργός, αναμονή για το υπουργικό συμβούλιο.

Ορκίστηκε, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο νέος πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου. Στη συνέχεια, μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον υποδέχθηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής για την τελετή παράδοσης-παραλαβής.
Εντός της ημέρας, ο κ. Γ. Παπανδρέου, αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργικό συμβούλιο που θα ορκιστεί αύριο. Πολλά ονόματα υποψηφίων υπουργών, που έρχονται από τα παλιά ακούγονται, όπως επίσης και η ενδεχόμενη κατάργηση του τίτλου "ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ" από το υπουργείο παιδείας. Θα δούμε...

Βουλευτικές εκλογές 2009.

5/10/09
Από τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, σε πσοσστό επικράτειας 100% προκύπτει:

Αποκάλυψη βόμβα για το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα.

4/10/09
Αυτά που θα επακολουθήσουν την επαύριον των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου(09) μοιάζουν πράγματι με εκείνα που συνέβησαν πριν από μια 20ετια... Μοιάζουν πολύ και έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το «Βρώμικο 89»... Ένα έτος που πράγματι έγραψε ιστορία με μελανές σελίδες όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τον Ελληνισμό της Αμερικής... Το 1989 είναι ένα έτος που όλοι οι Ομογενείς της Αμερικής θα θυμούνται για πολλές γενιές και για όσο θα ζουν ακόμα οι «πρωταγωνιστές» της πιο σκοτεινής, βρώμικης, ύποπτης και θολής υπόθεσης για την Ελλάδα... Μια υπόθεση που ουδείς ποτέ έμαθε την αλήθεια. Μια βρώμικη ιστορία που κόστισε πολύ ακριβά όχι μόνο στο Ελληνικό δημόσιο και την Ελλάδα αλλά κυρίως κόστισε και στοίχισε στον απλό Έλληνα ομογενή που εμπιστεύτηκε την τότε Ελληνική κυβέρνηση (του ΠΑΣΟΚ).