Το άδοξο τέλος του Ελληνισμού.

9/10/09
Η τελευταία πράξη στα μεγαλόπνοα σχέδια αφάνισης του Ελληνισμού, από τα γνωστά αμερικανοσιωνιστικά κέντρα εξουσίας, ολοκληρώνεται με επιτυχία στις μέρες μας. Οι σύγχρονοι Έλληνες απαθείς και χαλιναγωγημένοι, εγκλωβισμένοι σε έναν πλασματικό ευδαιμονισμό ζουν στην πλάνη της πρόσκαιρης καλοπέρασης (νεοπλουτισμός, αλκοόλ, ναρκωτικά).
Οι Τούρκοι καθημερινά αδειάζουν σαπιοκάραβα εξαθλιωμένων αλλά υποψιασμένων λαθρομεταναστών στην ελληνική ακτογραμμή, οι Αλβανοί περνοδιαβαίνουν τις συνοριακές γραμμές ελεύθερα, τα γκέτο που δημιουργούν εκτοπίζουν μόνιμα το ελληνικό στοιχείο από μεγάλες περιοχές.
Εκλέγονται από ελληνικά κόμματα βουλευτές που αυτοπροσδιορίζονται Τούρκοι, σε λίγο ακολουθούν και οι Αλβανοί, Πακιστανοί! Στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο Πακιστανός βουλευτής από το βήμα προεκλογικών συγκεντρώσεων προέτρεπε αλλοδαπούς να υποστηρίξουν με θέρμη το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το Αγγλικό SKY NEWS έδειξε σε όλο τον κόσμο Πακιστανούς να πανηγυρίζουν την εκλογική νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., γιατί περιμένουν την ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ 160.000 και πλέον παιδιών τους που γεννήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, παιδιά λαθρομεταναστών που φέρνουν καθημερινά οι Τούρκοι!

Σε λίγο ο προσδιορισμός Έλληνας θα είναι συνώνυμο της ντροπής. Στις μέρες μας τρίζουν και αναταράσσονται τα τιμημένα λείψανα όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.