Οι Αλβανοί ζουν ανάμεσά μας, τι σκέφτονται άραγε;

10/10/09
Δεκαεπτά χρόνια έχουν περάσει από το 1992, όταν άνοιξαν τα σύνορα και το πρώτο μεγάλο κύμα Αλβανών πέρασε στον ελληνικό χώρο, ως επί το πλείστον παράνομα. Από τότε μέχρι σήμερα, αυτή η μετακίνηση αλβανικού πληθυσμού προς τη χώρα μας συνεχίζεται αμείωτα, με αποκορύφωμα το δεύτερο μεγάλο κύμα του 1997.
«Τα σύνορα της Αλβανίας είναι στην Πρέβεζα».
Ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός (ΑΝΑ) ιδρύθηκε στις 4/10/1999 ως μέσο κατάκτησης του αλβανικού μεγαλοιδεατισμού, που γεννήθηκε λόγω της μακρόχρονης και πλήρους απομόνωσής τους από το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Μετά το τέλος της σύγκρουσης στο Κόσοβο, πολλοί αντάρτες του UCK αποτέλεσαν το βασικό πυρήνα δημιουργίας όλων των μετέπειτα αλβανικών ένοπλων ομάδων που σκοπό τους έχουν την δημιουργία με χρήση όπλων της «Μεγάλης Αλβανίας».
Σε συνέντευξή του ο Ινταγιέτ Μπεκίρι (καταζητούμενος από την Ιντερπόλ), δήλωσε ότι τα νότια σύνορα της Αλβανίας φτάνουν στην περιοχή της Πρέβεζας, ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για την υποβολή της υπόθεσής στο Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ζητώντας διεθνή διαιτησία. Αν όμως οι συνομιλίες αποτύχουν, θα αναλάβει δράση ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός και το FBKSh. Αρχικά δεν θα πραγματοποιηθεί καμιά επίθεση, πρώτα θα "επαναπατριστούν" σταδιακά και με αργά βήματα, Αλβανοί μετανάστες στις περιοχές της Ηπείρου και αν εκδιωχθούν, τότε θα τους προστατεύσουμε, μην ξεχνάτε ότι σήμερα ζουν στην Ελλάδα πάνω από 500.000 Αλβανοί, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Σημ: Για περισσότερη ενημέρωση, έτσι ώστε να διαπιστώσετε την περίσσεια αγάπη που τρέφουν προς το έθνος που τους συντηρεί και μορφώνει τα παιδιά τους, παραθέτω τα ακόλουθα links...