Ιός (Η1Ν1) ή εμβόλιο; Από τι κινδυνεύουμε περισσότερο;

26/11/09
Σχετικά με την εν εξελίξει πανδημία από τον ιό της νέας γρίπης Α-Η1Ν1 (των χοίρων), ακούγονται πολλά για το αν πρέπει ή όχι να κάνουμε χρήση του εμβολίου που κυκλοφορεί και υπόσχεται την προστασία μας, γλυτώνοντας μας από πιθανότητα θανάσιμων επιπλοκών οφειλόμενες στον ιό. Δεν έχουμε καμία πρόθεση, με αυτό το άρθρο, να σας παρακινήσουμε ή να σας αποτρέψουμε από πιθανό εμβολιασμό σας, μα βρίσκοντας ερευνητές αλλά και σχετικούς με την ιατρική επιστήμονες που αντιδρούν δημόσια στην χρήση εμβολιασμού λόγω μεγάλης επικινδυνότητας εμφάνισης σοβαρών νευρολογικών διαταραχών, παράλληλα με την ανοσία που μας προσφέρει για την γρίπη των χοίρων, οφείλουμε να σας μεταφέρουμε τα δεδομένα και εσείς αφού τα αξιολογήσετε μπορείτε να καταλήξετε στη δικιά σας αλήθεια.

Να θυμάστε πάντα ότι γύρω απ’ την παγκόσμια ανησυχία που έχει προκληθεί από τον ιό Α-Η1Ν1, συνέπεια της υπερέκθεσης του προβλήματος μέσα από τα Μ.Μ.Ε., σίγουρα έχει στηθεί ένα «τρελό πανηγυράκι», το οποίο λειτουργεί εις βάρος μας. Δύο αντιμαχόμενες πλευρές δημιουργήθηκαν, από την μια οι φαρμακοβιομηχανίες που προσδοκούν αμύθητα κέρδη από την πώληση του εμβολίου, μαζί ίσως με «σκοτεινούς μηχανισμούς» που επιθυμούν μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού και από την άλλη πλειάδα επιστημόνων και μη, που για δικούς τους λόγους επιλέγουν να χριστούν «σταυροφόροι» έναντι στους μαζικούς εμβολιασμούς, τονίζοντας τους κινδύνους από τις παρενέργειές τους.
Κάπου στη μέση, βέβαια εμείς που μην ξέροντας τι να πιστεύσουμε, ίσως κινδυνεύσουμε περισσότερο, άλλοι από την χρήση και άλλοι από την αποχή από τον εμβολιασμό.
Δηλαδή και στις δύο περιπτώσεις, χαμένοι είμαστε εμείς…
Οι καιροί είναι πονηροί, ίσως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να συμβουλευτούμε τον οικογενειακό μας γιατρό ή όποιον άλλο γιατρό εμπιστευόμαστε, ώστε σε ατομικό επίπεδο να μας καθοδηγήσει προς την καλύτερη εξατομικευμένη διέξοδο!

Εδώ στην Ελλάδα δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι στις 16/11/2009 παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης του νοσοκομείου Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης, Στρατής Πλωμαρίτης, δηλώνοντας ότι είναι ανήθικο και αντιδεοντολογικό να συστήνει στον κόσμο να εμβολιαστεί ενώ ο ίδιος δεν πρόκειται να το κάνει.
Δείτε περισσότερα εδώ.

Σημασία ίσως έχουν και οι δηλώσεις της πρώην υπουργού Υγείας της Φινλανδίας Dr. Rauni Kilde που ισχυρίζεται ότι στόχος των «Παγκοσμιοποιητών» είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 2/3 και ο εν λόγω εμβολιασμός παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξή του.
Δείτε περισσότερα εδώ.

Η Αλισον Τζόουνς, ειδικευμένη ερευνήτρια εμβολίων εδώ και 25 χρόνια, μας μιλά για τον ρόλο που διαδραματίζουν ο υδράργυρος και το αλουμίνιο που συμπεριλαμβάνονται στα συστατικά των εμβολίων.

Επίσης αξιοσημείωτη είναι και η περίπτωση του εβραϊκής καταγωγής ιατρού δρ. Λέοναρντ Χόροβιτζ (Leonard Horowitz) διεθνώς αναγνωρισμένη αυθεντία σε θέματα δημόσιας υγείας, ο οποίος στις 7/10/2009 έδωσε συνέντευξη στο Al jazeera ενώπιον 70.000.000 θεατών με τίτλο "Παν-γενοκτονία" καταγγέλλοντας ότι οι εμβολιασμοί δεν παρέχουν καμιά προστασία, αλλά αντίθετα αποτελούν οργανωμένο σχέδιο αποδεκατισμού του παγκόσμιου πληθυσμού.
Δείτε το πρωτότυπο βίντεο της συνέντευξης, στα αραβικά, σχετικά άρθρα θα βρείτε παρακάτω στις ΠΗΓΕΣ.

Πολλοί μιλάνε για πιθανές επιπλοκές από την χρήση του εμβολίου, αλλά ίσως κανείς μας δεν φαντάζεται τι πραγματικά σημαίνει αυτό. Δείτε στο ακόλουθο βίντεο μια νεαρή κοπέλα που δέκα μέρες μετά τον εμβολιασμό της, εμφάνισε μια σοβαρή νευρολογικής φύσης ασθένεια τη Δυστονία, που της αφαιρεί την ικανότητα βάδισης, μπορεί να περπατά μόνο προς τα πίσω, ενώ μπροστά πηγαίνει μόνο τρέχοντας…


Κατάσταση εμβολιασμών στην Ελλάδα κατά την πρώτη μέρα διάθεσης τους.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα εμβολιασμού ξεκίνησε τη Δευτέρα 16/11/2009 και από το προσωπικό των νοσοκομείων, τα στοιχεία είναι μάλλον απογοητευτικά, αφού η πλειονότητα των ιατρών και των νοσηλευτών επέλεξαν να μην εμβολιαστούν.

Στο εμβολιαστικό κέντρο του Ερυθρού Σταυρού χορηγήθηκαν μόλις 79 εμβόλια -και από αυτά τα 20 έλαβαν χρόνια πάσχοντες που ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου.

Στο Γενικό Κρατικό εμβολιάστηκαν περίπου 50-55 γιατροί και νοσηλευτές και έξι πολίτες, ενώ στον Ευαγγελισμό -το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Αττικής με περίπου 3.000 εργαζόμενους- εμβολιάστηκαν μόνο 60 γιατροί και νοσηλευτές.

Ανάλογη είναι η εικόνα και για τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ προσήλθαν μόλις 40 εργαζόμενοι σε σύνολο άνω των 1.000, ενώ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» μόλις 10 από τους συνολικά 1.200 εργαζομένους.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» που προηγήθηκε η παραίτηση του κ. Πλωμαρίτη δεν εμβολιάστηκε κανείς από τους συνολικά 750 εργαζομένους.


Εφιάλτης



ΠΗΓΕΣ:
eleftheri-epistimi.blogspot.com: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;
in.gr ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Κατώτερη των προσδοκιών η ανταπόκριση στο πρόγραμμα εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης.
rebelnews.org: Al Jazeera Interviews Jewish Doctor Evidencing Anglo-American H1N1 “PanGenocide”.
paltelegraph.com: Evidencing Anglo-American H1N1 "PanGenocide".
WIKIPEDIA: Leonard Horowitz