Σκοπός της ΕΛΙΤ: μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού κατά 2/3.

20/11/09
Η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας Dr. Rauni Kilde (Rauni-Leena Luukanen-Kilde) αποκαλύπτει σε ένα βίντεο-συνέντευξη, τους στόχους των Παγκοσμιοποιητών για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά 2/3 και το ρόλο των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων.

Η Dr. Rauni Kilde, είναι από τις λίγες ελεύθερες φωνές παγκοσμίως και για αυτή της τη δράση, έχει συκοφαντηθεί και δεχθεί μια συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης, από κατευθυνόμενα κέντρα εξουσίας.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Τρομοκρατούν τον κόσμο μέσω των ΜΜΕ, που αναμεταδίδουν ότι υπάρχει πανδημία, είναι μια προπαγάνδα που συνεχώς επαναλαμβάνεται μέσω των ΜΜΕ. Και οι άνθρωποι φοβούνται γιατί δεν γνωρίζουν...

Ο στόχος είναι να ξεφορτωθούν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Αλλά πιστεύω ότι τα έχουν υπολογίσει λάθος αυτή τη φορά. Γιατί ήδη στην συνάντηση της λέσχης Μπίλντεμπερκ στις 15 Μαΐου του 2009 στην Ελλάδα (λέει Hellas και όχι Greece!!!) υπήρξαν διαφωνίες όταν συζητούσαν το θέμα των εμβολιασμών και μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που φυσιολογικά δεν συμφωνούν με τις απόψεις του κ. Κίσινγκερ, για εξολόθρευση του μεγαλύτερου μέρους του παγκόσμιου πληθυσμού...

Όποιος θέλει μπορεί να εμβολιαστεί και πιστεύω κανένας να μην το κάνει, ειδικά τα μικρά παιδιά και οι έγκυες, πραγματικά κανείς δεν πρέπει να εμβολιαστεί."



Με Ελληνικούς υπότιτλους...