Εγκαθίδρυση ολοκληρωτικού καθεστώτος τύπου ΠΑ.ΣΟ.Κ.

19/11/09
Στο μόνο που δείχνει να είναι συνεπής με τις προεκλογικές του υποσχέσεις ο πρωθυπουργός της χώρας είναι η χορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των λαθρομεταναστών. Δηλαδή δίνει το δικαίωμα ψήφου στους Αλβανούς, Πακιστανούς και σε κάθε λογής παρανόμως εισερχόμενο στην χώρα.
Πριν λίγους μήνες που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. βρίσκονταν στην αντιπολίτευση αρνήθηκε πεισματικά την χορήγηση δικαιώματος συμμετοχής στις εκλογές στους Έλληνες ομογενείς, που βρίσκονται σε όλα τα πέρατα της γης.

Δηλαδή αλλοδαποί "κύριοι" του ΠΑ.ΣΟ.Κ., για την μακροημέρευση στην εξουσία του πολιτικάντικου σχηματισμού σας, προτιμάτε να κάνετε ΕΛΛΗΝΑ κάθε λογής άπλυτο με την υπόσχεση να σας ψηφίζει, παρά να παραχωρήσετε το αυτονόητο δικαίωμα ψήφου σε εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ της διασποράς, που πονάνε και νοιάζονται για την Μητέρα Ελλάδα!!!
Μια ευκαιρία είχε ο Έλληνας πολίτης με την ψήφο του να διαμαρτυρηθεί, να αποδοκιμάσει ή να χειροκροτήσει και να υποστηρίξει πολιτικά κόμματα και ιδεολογίες και του την στερείτε, εγκαθιδρύοντας ένα καθεστώς που θα εκλέγεται εσαεί στην εξουσία, με ένα πρόσχημα δημοκρατικών διαδικασιών, μέσω της στρέβλωσης της εκλογικής βούλησης των Ελλήνων από το νόθευμα της ψήφου των λαθρομεταναστών.

Φοβηθήκατε να δώσετε το δικαίωμα ψήφου σε ΕΛΛΗΝΕΣ του εξωτερικού που πονάνε την πατρίδα και το παραχωρείτε με χαρά σε αλλόθρησκους-βάρβαρους-τύραννους για να βρίσκεστε πάντα στην εξουσία.

Η ιστορία έγραψε, εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία και εδώ εσείς την θάψατε.

ΑΙΣΧΟΣ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ