Το παράπονο ενός υποψήφιου Γενικού Γραμματέα υπουργείου.

16/11/09
Θέλω επί τέλους κάποιος να ασχοληθεί με όλους εμάς που υποβάλαμε αίτηση για Γενικοί Γραμματείς και μας ενέπαιξε το σύστημα ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Θέλω να ρωτήσω τους κυρίους που έκαναν την επλογή για ποιό λόγο μας χρησιμοποίησαν ως άλλοθι στα επικοινωνιακά τους παιχνίδια.
Θέλω να μου πει κάποιος γιατί δύο τουλάχιστον από τους "άριστους" που τυχαίνει να γνωρίζω... προσωπικά, γνώριζαν την τοποθέτησή τους "άμα τη προκηρύξει" των εκλογών. Βέβαια ο νεαρός είχε κάνει λάθος υπουργείο (χαχαχαχ). Αλλού υπολόγιζε να παράσχει τις "άριστες" υπηρεσίες του "αξιοκρατικά" φυσικά.
Κι τέλος, θέλω να ρωτήσω τους κυρίους αυτούς γιατί δεν βάζουν και τους υπόλοιπους προεπιλεγμένους εδώ και μήνες "άριστους" και τα μάλα αρεστούς να τελειώνουμε, μπας και λειτουργήσει επί τέλους έστω και υποτυπωδώς η δημόσια διοίκηση.
Νομίζω ότι όλοι εμείς οι 23.000 ανόητοι που πιστέψαμε ότι μπορεί να έχουμε τύχη στο σύστημα, δικαιούμαστε έστω ένα ευχαριστώ που τους διευκολύναμε τόσο, τους κυρίους επικοινωνιολόγους της νέας κυβέρνησης. Ακόμα και τα μη άριστα "ανθρωπάκια" σαν εμάς, πρέπει να τα λαμβάνουν υπ' όψιν, γιατί αν μη τι άλλο ψηφίζουμε και εμείς, όχι μόνο οι "άριστοι".

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το troktiko.blogspot.com

ΔΕΙΤΕ και αυτό: Αφού δεν τους θέλετε θα αλλάξουμε εσάς.