Σήμερα ο Ελληνικός λαός παρέδωσε πολιτικό μήνυμα σε πολλαπλούς αποδέκτες.

30/11/09
Σήμερα μας δόθηκε ένα πολύ καλό μάθημα, μια απτή απόδειξη ότι ο Ελληνικός λαός αφυπνίζεται, ξυπνά σιγά-σιγά από τον μαύρο λήθαργο που μια επίφαση κάλπικης ευδαιμονίας τον έχει κλείσει…
Αυτός ο λαμπρός και ένδοξος λαός μας, απέδειξε ότι διατηρεί υγιή αντανακλαστικά και όποτε χρειαστεί επανέρχεται μεμιάς από την «χειμερία νάρκη» και βροντοφωνάζει ότι υπάρχει και είναι ισχυρός και ζωντανός, με καθαρή φωνή και αντρειωμένη όψη.

Παρ’ όλο που πρωτοκλασάτα στελέχη, προσφάτως απερχόμενα από υπουργικούς θώκους, στήριξαν την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη, παρ’ ότι στηρίχθηκε από τον κεντρικό μηχανισμό της Ν.Δ., παρ’ όλο που απειλούσε ότι αν δεν εκλεγεί θα διασπάσει το κόμμα και παρ’ όλο το ότι θα ήταν ήδη αρχηγός αν δεν γινόταν η πρωτοποριακή πρόταση εκλογής αρχηγού από την βάση και όχι από μια μικρή και εύκολα χειραγωγούμενης ομάδα εκλεκτόρων, οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι ύψωσαν φωνή και θα επιμείνω σε αυτό, φώναξαν, βροντοφώναξαν και είπαν «τώρα θα ακούσετε εμάς, δεν εκπροσωπείτε εσείς την βούλησή μας»…
Και ο λαός μίλησε και ανέτρεψε τα δεδομένα, έφερε τα πάνω κάτω, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ.

Το μήνυμα αυτό είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ, σήμερα που κάποιοι εκτελούν υποχθόνια σχέδια εκμηδενισμού μιας ιστορικής συνέχειας πάνω από 5000 ετών, κάποιοι ανιστόρητοι λιμοκοντόροι που καταργούν και διαλύουν καθημερινά την συνέχιση του έθνους μας, κάποιοι έμμισθοι εργάτες ξένων δυνάμεων και μυστικών λεσχών που καπηλεύονται την δύναμη που τους προσφέρει ο λαός δουλεύοντας ενάντιά του. Όλοι αυτοί σήμερα πήραν το μήνυμά τους ότι ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΗΨΗΣ ΣΟΒΑΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΟΧΙ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΑ. Ο λαός να είναι κυρίαρχος όχι μόνο προεκλογικά, αλλά και για ότι έχει να κάνει με την συνέχειά του και ότι αγγίζει ευαίσθητες χορδές του ψυχισμού του.
Ο Ελληνικός λαός θα αποδείξει και στο μέλλον ότι δεν χειραγωγείται πια με τα ευκαιριακά πολιτικά κολπάκια σας, έμαθε πια, τόσες δεκαετίες του ρουφάτε το αίμα, γελώντας πίσω απ’ την πλάτη του. Θα ‘ρθει η ώρα να σας συνταξιοδοτήσει και να σας τοποθετήσει εκεί που σας ανήκει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Εφιάλτης