Φανατισμός και μίσος από τους μουσουλμάνους για ένα σκίτσο.

17/11/09
Ο υπουργός Πολιτισμού της Δανίας Μπράιαν Μίκελσεν, σε ομιλία του στις 25/9/2005 τόνισε ότι "ένα από τα κύρια σημεία που πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας είναι η αντιπαράθεση που βιώνουμε, όταν οι μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες αρνούνται να αναγνωρίσουν το Δανικό πολιτισμό και τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Μέσα στην χώρα μας υπάρχει μια παράλληλη κοινωνία μειονοτήτων που ζει κάτω από μεσαιωνικούς κανόνες και αντιδημοκρατικό τρόπο σκέψης. Έχουμε ένα νέο πολιτιστικό μέτωπο μάχης."

Με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις η μεγαλύτερης κυκλοφορίας Δανέζικη εφημερίδα Jyllands-Posten, σε σχετικό της άρθρο στο εβδομαδιαίο ένθετο της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου 2005, KulturWeekend, γράφει: "η συγγραφέας Kare Bluitgen, που γράφει ένα βιβλίο για το Ισλάμ, είχε πρόβλημα στην προσπάθεια της να βρει κάποιον γελοιογράφο που να δεχθεί επώνυμα να φτιάξει ένα σχέδιο που να δείχνει το πρόσωπο του προφήτη Μωάμεθ.
Το γεγονός αυτό δείχνει ότι οι καλλιτέχνες είναι τόσο πολύ φοβισμένοι από τους φανατικούς μουσουλμάνους, που λύγισαν. Πρέπει να υπερασπιστούμε τη δημοκρατία. Πρέπει να προστατεύσουμε την ελευθερία των καλλιτεχνών και του λόγου και να καταδικάσουμε όσους προσπαθούν να την παραβιάσουν. Αν αφήσουμε τον φόβο να κερδίσει, καταλήγουμε καταπιεσμένοι πολίτες σε μια άτολμη χώρα. Θα αγωνιστούμε για τις δυτικές αξίες όπως η δημοκρατία, η ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα."

Για να υποστηρίξει τα γραφόμενα της συμπεριέλαβε μερικά σκίτσα του Μωάμεθ και η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή, περίπου δύο εβδομάδες αργότερα ξεκίνησαν κινητοποιήσεις, σχεδόν 3.500 άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά στην Κοπεγχάγη. Τον Νοέμβριο, πολλές ευρωπαϊκές εφημερίδες επανέκδοσαν τα σκίτσα, προκαλώντας περισσότερες διαμαρτυρίες.
Απεργίες διαμαρτυρίας ξεκίνησαν στο Πακιστάν τον επόμενο μήνα, καθώς αρκετές οργανώσεις επέκριναν την κυβέρνηση της Δανίας. Περισσότερες διαμαρτυρίες σημειώθηκαν τον Ιανουάριο του 2006, και αργότερα το μήνα αυτό ξεκίνησε μποϊκοτάζ των δανέζικων προϊόντων. Αρκετές χώρες απέσυραν τους πρεσβευτές τους από την Δανία, και πολυάριθμες διαμαρτυρίες, ορισμένες από αυτές βίαιες, ξεκίνησαν. Οι διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν και το Φεβρουάριο. Στη Δαμασκό της Συρίας, στη Νορβηγική πρεσβεία και στο κτίριο που συστεγάζει τις πρεσβείες της Δανίας, της Σουηδίας, και της Χιλής, εισέβαλαν διαδηλωτές και τα πυρπόλησαν. Στη Βηρυτό, χιλιάδες φανατικοί διαδήλωσαν στους δρόμους και αφού κατάφεραν να εισβάλουν στο Γενικό Προξενείο της Δανίας, το πυρπόλησαν. Από τις 2 Μαρτίου 2006, τουλάχιστον 139 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κυρίως κατά τη διάρκεια ταραχών που απορρέουν από τις διαμαρτυρίες.

Ανάλογες πορείες διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν και σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Λονδίνο που την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2006 ένα πλήθος φανατικών μουσουλμάνων με υβριστικά και απειλητικά συνθήματα, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο, που διαφέρει αιώνες από την επικρατούσα ευρωπαϊκή νοοτροπία.

Δείτε τις παρακάτω εικόνες και συνειδητοποιήστε πώς πραγματικά αισθάνονται οι μουσουλμάνοι για το μέλλον του δυτικού κόσμου. Κάποιος βλέποντας αυτές τις εικόνες θα νομίζει ότι πρέπει να βρισκόμαστε σε πόλεμο! με τέτοια ωραία, "ειρηνική" διαδήλωση που ισχυρίζονται ότι έκαναν οι μουσουλμάνοι!
Μην ξεχνάμε βέβαια ότι παλιότερα το έχουν ευθαρσώς δηλώσει ότι η Αγγλία θα είναι η πρώτη χώρα που θα κυριεύσουν! Οι περισσότερες από αυτές τις φωτογραφίες δεν εμφανίστηκαν στην τηλεόραση και στις εφημερίδες.



























Η ιδεολογία ΤΖΙΧΑΝΤ σχεδιάστηκε μετά τον θάνατο του Μωάμεθ (570μ.Χ. - 632μ.Χ.). Περιλαμβάνει ένα δόγμα με στόχο τον εξισλαμισμό του κόσμου με την υποστήριξη στρατιωτικών οργάνων και την τακτική του πολέμου. Η ΤΖΙΧΑΝΤ αντιπροσωπεύει την ισλαμική κοσμοθεωρία του πολέμου και της ειρήνης. Χωρίζει τους λαούς του κόσμου σε δύο ομάδες: Γη του Ισλάμ (DAR AL ISLAM) που περιλαμβάνει τις ισλαμικές χώρες και Γη του πολέμου (DAR AL HARB) που αντιπροσωπεύει όλο τον υπόλοιπο κόσμο που προορίζεται να έρθει υπό ισλαμική δικαιοδοσία, είτε με ειρηνικά μέσα, είτε με ένοπλες συγκρούσεις.
Η ΤΖΙΧΑΝΤ είναι μια μόνιμη κατάσταση πολέμου του DAR AL ISLAM κατά των "άπιστων" DAR AL HARB. Διδάσκουνε το μίσος μέσα στα τζαμιά, που προέρχεται από το κοράνι, το Hadith και τον ισλαμικό νόμο Σαρία. Τσετσενία, Καζακστάν, Αλγερία, Φιλιππίνες, Κόσσοβο, Αλβανία, Βοσνία, Ινδονησία, Σομαλία, Υεμένη, Σουδάν, Πακιστάν, Αφγανιστάν είναι μερικά από τα μέρη που δρουν.
Η νοοτροπία είναι ότι όλες οι συγκρούσεις είναι αψιμαχίες στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πολέμου που διεξάγεται στο όνομα του Αλλάχ, που στόχο έχει την ολοκληρωτική επικράτηση του Ισλάμ στην Γη. Για όλα αυτά πρέπει να υπάρχει ένας "κεντρικός νους" κι ένας χρηματοδότης. Ο χρηματοδότης των περισσοτέρων είναι η Σαουδική Αραβία.

Ακολουθούν τακτική σιωπηλού επεκτατισμού, εισέρχονται στον δυτικό κόσμο, ως ταλαίπωροι πολιτικοί και οικονομικοί πρόσφυγες, βρίσκουν δουλειές και σπίτια και αρχίζουν να πολλαπλασιάζονται με γεωμετρικό ρυθμό, συστήνοντας ομοιογενείς πυρήνες. Ανατρέφουν τα παιδιά τους διδάσκοντάς τους το κοράνι και επιβάλλοντας την Σαρία. Δημιουργούν φανατικούς που ως στόχο τους έχουν την επιβολή του Ισλάμ. Σταδιακά κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους στις τοπικές κοινωνίες, συμμετέχοντας σε συλλόγους και πολιτικούς μηχανισμούς. Μετά αρχίζουν οργανωμένα πλέον να διεκδικούν, με κυριότερο όπλο τους την βία και τον φανατισμό μέχρι την τελική επίτευξη του "ιερού" σκοπού τους...
Ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι έχει δηλώσει ότι για την επικράτηση του Ισλάμ στην Ευρώπη δεν χρειάζονται σπαθιά, όπλα, τρομοκράτες ή βομβιστές αυτοκτονίας, γιατί σε λίγες δεκαετίες (η Ευρώπη) θα έχει μετατραπεί σε μουσουλμανική ήπειρο, από τα 50 και πλέον εκατομμύρια μουσουλμάνων που θα ζουν στα όρια της!!!



ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ



ΠΗΓΕΣ:
ellinikiafipnisis.blogspot.com: Συνθηματα σε διαδηλωση μουσουλμανων στο Λονδινο ...!
Jyllands-Posten: Dokumentation: Kulturminister Brian Mikkelsens tale
BBC NEWS: Cartoon protest slogans condemned
WIKIPEDIA: Islamist demonstration outside Danish Embassy in London in 2006
WIKIPEDIA: Timeline of the Jyllands-Posten Muhammad cartoons controversy
WIKIPEDIA: Jyllands-Posten Muhammad cartoons controversy