Δεν χρειάζεται να περιμένουμε άλλο! Έβγαλαν την Κουκούλα!

9/11/09
Το Τέρας της Διαπλοκής και της Αμερικανοκρατίας, σαν καλός βρικόλακας, αναστήθηκε, αφού ρούφηξε, «το αίμα των αφελών», και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η προηγούμενη κυβέρνηση της Διαπλοκής και της Αμερικανοκρατίας.
Οι οπαδοί, οι φίλοι, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που πιστεύουν ακόμα σε ιδανικά, που οραματίζονται μια λαϊκή δημοκρατική εξουσία, και τη δίκαιη διανομή του παραγόμενου πλούτου, που επιθυμούν ο λαός να είναι αφέντης στον τόπο μας, είχαν πέντε χρόνια καιρό, να «σκοτώσουν» το Τέρας. Δεν το έκαναν. Κάποτε πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Όσοι έβλεπαν, μόνο αυτό που ήθελαν να δουν, και όσοι πίστευαν ότι ο «Σημιτισμός» τελείωσε, με την «επιστροφή» των «Παπανδρέου» στο ΠΑΣΟΚ , παραμιλάνε τώρα, και αρνούνται να πιστέψουν τα αυτιά και τα μάτια τους. Νομίζουν ότι βλέπουν εφιάλτη.

Ο Εφιάλτης άρχισε όμως, με την επιστροφή του Τέρατος της Διαπλοκής και της Υποτέλειας στην εξουσία, με την ψήφο του 43%,που εξαπατήθηκε, αλλά δεν μπορεί πια να ζητήσει την ψήφο του πίσω.

Η Νέα Διακυβέρνηση, δεν σαράντισε ακόμα, και ήδη ο οχετός της Διαπλοκής, τροφοδοτεί με την οσμή της σήψης, την ατμόσφαιρα στην χώρα.

Η ΖΗΜΕΝΣ*, ο μέγας χορηγός, παρέχει υπηρεσίες νομικού συμβούλου στον Πρωθυπουργό. Οι σωστοί εργολάβοι (ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ)**, ανέλαβαν το υπουργείο Χωροταξίας , ο νομικός σύμβουλος της off-shore της Cosco, έγινε υπουργός Επικρατείας. Ο Σόρος ήρθε τρέχοντας για μυστικές επαφές , και για να βγάλει λόγο στην Αθηναϊκή Λέσχη, με το Βαθύ Πασοκ στο ακροατήριο. Αποκαλύφθηκε και η υφυπουργός, με το παράνομο μπουζουξίδικο- πελάτη. (επί 17 χρόνια).

Οι «αφελείς» πολίτες ,που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και καταδίκασαν την αμετροέπεια και την αλαζονεία της βαλτοπεδινής εξουσίας Καραμανλή, βλέπουν τις ίδιες «αδυναμίες», στη «λαοπρόβλητη» κυβέρνηση, της Διαπλοκής και της Αμερικανοκρατίας.

Πράσινος λύκος, γαλάζιος λύκος, όλοι οι λύκοι μια γενιά.

Πριν καλά- καλά κάτσουν στις καρέκλες τους, έδωσαν το πρώτο «συμβόλαιο-σκάνδαλο», με τα υβριδικά αυτοκίνητα,( κάτω από τα χειροκροτήματα των αφελών).Τώρα ανοίγουν τις φυλακές για τους «ημετέρους», εγκληματίες, αλλά για «ανθρωπιστικούς λόγους».Έδωσαν και σπίτι στην «Εθνική τους Ηρωα», Κωνσταντίνα Κούνεβα, αναγνωρίζοντας την τραγική της περιπέτεια, ως «εργατικό ατύχημα». ***

(Τα παιδιά του ΗΡΩΑ Ηλιάκη και των πεσόντων τα νοιάστηκε κανείς; Τις χήρες και τα παιδιά των Ελλήνων εργατών που κάηκαν στη ΛΑΡΚΟ και του ναυτεργάτη που βγήκε κομμάτια πέρσι από τα αμπάρια πλοίου στο Πέραμα τους νοιάστηκε κανείς ;;; Τις χήρες και τα παιδιά ,των πνιγμένων ναυτικών μας; Των καμμένων πυροσβεστών; Των δολοφονημένων αστυνομικών; Φυσικά ΟΧΙ
Αυτοί έκαναν το ΛΑΘΟΣ να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Δεν έπαθαν «εργατικό ατύχημα» όντας Αλλοδαποί !)

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ενώπιον της Βουλής, κατήργησε τη διάκριση των εξουσιών, και ανέλαβε γενικός εισαγγελέας, αρχι-δικαστής, και αρχι-ιατροδικαστής, και εξέδωσε πορίσματα, απαλλάσσοντας την Μαφία και καταδικάζοντας την Ελληνική Αστυνομία, για τον φόνο, ενός Πακιστανού βιαστή.
Ο πρωθυπουργός συγκάλυψε και συγκαλύπτει τους πραγματικούς δολοφόνους, ενώ έκλεισαν και μυστικές συμφωνίες με τους κουκουλοφόρους, και το παρακράτος του Σόρος.

Με το καλημέρα, ανακοίνωσαν την πρόθεση τους να ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα, και να καταλύσουν την Λαϊκή Κυριαρχία, παραχωρώντας μαζικά υπηκοότητα και πολιτικά δικαιώματα σε «εισαγόμενους» ,λαθροψηφοφόρους -ψευδοέλληνες.

Πριν καν πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης, έσπευσε ο πρωθυπουργός στην Τουρκία, για να αρχίσει διάλογο εφ' όλης της ύλης, για τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, στο Αιγαίο και τη Θράκη, ενώ ανέλαβε για λογαριασμό του « διεθνούς παράγοντα», να πιέσει την Κυπριακή Δημοκρατία, να αποδεχθεί «τουρκική λύση» στο Κυπριακό.

Και όλα αυτά κάτω από τις επευφημίες, των Μέσων Ενημέρωσης, των εργολάβων της Διαπλοκής.

Είναι αυτή πολιτική, μιας λαοπρόβλητης κυβέρνησης;

-Ο ελληνικός λαός τους έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, για να «παζαρέψουν» , το Αιγαίο, τη Μακεδονία, την Κύπρο, και τη Θράκη; Ο ελληνικός λαός τους έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για να μπουν σε διάλογο με την Τουρκία για το αν το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι, είναι ελληνικά;
-Ο ελληνικός λαός τους έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης για να υπηρετούν τα αμερικανικά συμφέροντα;
-Ο ελληνικός λαός τους έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, για να βγάλουν από τη φυλακή, τους «πράσινους μαφιόζους»;
-Ο ελληνικός λαός έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην ΓΕΚ – Τέρνα, την Siemens, τους κουκουλοφόρους και τους λαθρομετανάστες;

Την ίδια στιγμή, κανένας από τη Νέα Δημοκρατία, δεν καταδίκασε τον διάλογο με την Τουρκία, την παροχή ψήφου και υπηκοότητας σε εκατομμύρια λαθροψηψοφόρων, και το άνοιγμα των φυλακών. Είναι όλοι τους στο «κόλπο».
Το ΚΚΕ,οι Οικολόγοι,και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στην πρωτοπορία ,του «αγώνα» για εξισλαμισμό της Ελλάδας, και κατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας.

Η μεταβατική περίοδος που άρχισε, για το πέρασμα από τον Ελληνικό χώρο στον μη-Ελληνικό, θα συνδυασθεί με καταπίεση αντί για Δημοκρατία, φτώχεια αντί για ευημερία, και βία αντί για νόμο.(Η καταπίεση και η βία άρχισαν από τον Αγ. Παντελεήμονα).

Μπορεί κάποιοι να αδιαφορούν, και άλλοι να μην καταλαβαίνουν. Όμως η θανατική καταδίκη της Ελλάδας, του Ελληνισμού, αλλά και της Δημοκρατίας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και του Κράτους Δικαίου στον Ελλαδικό χώρο, έχει ήδη απαγγελθεί από τη Νέα Τάξη, και έχει καθαρογραφτεί. Την εκτέλεση της , έχει αναλάβει η παρούσα Νέα Διακυβέρνηση.

Η πολιτογράφηση και η παροχή δικαιώματος ψήφου στους λαθρομεταμετανάστες , η παραχώρηση ονόματος της Μακεδονίας με γεωγραφικό προσδιορισμό, στους Σκοπιανούς, η πίεση στην Κύπρο για παραχωρήσεις, και η στήριξη της Τουρκίας για την είσοδό στην Ε.Ε είναι αντεθνικές ενέργειες.
Ο Εφιάλτης και οι Εφιάλτες είναι ΕΔΩ! Οι δωσίλογοι είναι ΕΔΩ!
Η Πέμπτη φάλαγγα, Είναι εδώ.
****

Χρέος όλων μας, να ακυρώσουμε την πολιτική και τα «γραμμάτια», της ανθελληνικής και ξενοκίνητης ομάδας, που επιβλήθηκε στο ΠΑΣΟΚ, και που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό στις 4 Οκτωβρίου 2009.
Καμία ανοχή. Αγώνας κάθε στιγμή, από κάθε Έλληνα, σε κάθε χώρο δραστηριότητας, και πρώτα από όλα μέσα στο ΠΑΣΟΚ ,ώστε να μην προλάβουν να δώσουν , ιθαγένεια και ψήφο στους λαθρομετανάστες και να καταλύσουν την Ελληνική Δημοκρατία, ούτε να παραχωρήσουν σπιθαμή γης, θάλασσα, ή αέρα στους Τούρκους.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ.

ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΗ ΕΛΙΤ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ

-----------------------------------------------------

* Η νομική σύμβουλος του πρωθυπουργού Γλ. Σιούτη κατά την προηγούμενη επαγγελματική της «δράση» συμμετείχε στην δικηγορική εταιρεία που είχε συνεργαστεί με την SIEMENS, για την προστασία του προσωπικού της εταιρείας του εντιμότατου κ. Χριστοφοράκου ,(για να μην καρφώσουν το αφεντικό και τους πολιτικούς του), εργαζόμενη , «σύμφωνα με το νόμο και τη δεοντολογία, όπως οφείλει να κάνει κάθε δικηγόρος».

** Η νέα γενική γραμματέας Χωροταξίας Μαρία Καλτσά μέχρι πρότινος μετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της κατασκευαστικής εταιρείας ΓΕΚ - Τέρνα

*** Το παραχωρητήριο και το κλειδί οικίας στα Πετράλωνα παρέδωσε ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, που δήλωσε ότι, «αυτό, το οποίο συνέβη στην Κ. Κούνεβα, θεωρείται εργατικό ατύχημα. Το ζήτημα αυτό τακτοποιείται με σχέδιο νόμου, το οποίο θα ψηφιστεί σύντομα στη Βουλή των Ελλήνων.Είναι μια από τις ελάχιστες στιγμές, που νιώθουμε ευτυχείς στο υπουργείο αυτό, όπου κάθε μέρα συναντιόμαστε με τον πόνο, τη φτώχεια, τη δυστυχία και την ανεργία».

****Η τουρκική «Σαμπάχ», γράφει: «Ο Γιώργος Παπανδρέου, μπορεί να κάμει «γενναία βήματα» προς την Τουρκία. Έχει συγκεντρώσει στο στενό του κύκλο νέους ανθρώπους που πιστεύουν στην ελληνοτουρκική προσέγγιση».(Γύρισε και ο Αλεξ(Ρόντος),για να πιάσει δουλειά).

Του Σπύρου Χατζάρα

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το deltio11.blogspot.com