Ξεστραβωθείτε Έλληνες και δείτε το "προοδευτικό" παραμύθι.

19/11/09
Δεκάδες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα, βροντοφωνάζοντας για την "ειρήνη" σχετικά με τον εορτασμό της πτώσης του Τείχους του Βερολίνου. Συμμετείχαν οι ίδιοι άνθρωποι, που τις προηγούμενες δεκαετίες υποστήριζαν με θέρμη την ύπαρξη του Τείχους, λόγω της ιδεολογικής ταύτισης και τοποθέτησης. Οι καιροί αλλάζουν, οι "αγωνιστές" πάντα θα βρίσκονται στις "επάλξεις" του "αγώνα" που οι αφέντες-εργοδότες, τους στέλνουν, ασχέτως αν στο δρόμο αλλάζουν εντελώς κατεύθυνση!
Οι ίδιοι άνθρωποι σήμερα υπερασπίζονται με την στάση τους, το άλλο τείχος της ντροπής, την διχοτόμηση της Κύπρου. Αλλά δεν τους είδαμε ποτέ να κάνουν (έστω για τα μάτια) μια ανάλογη εκδήλωση.

Γιατί;
Επειδή αφορά τα δίκαια των Ελλήνων;

Το γελοίο του πράγματος είναι ότι σε 20 χρόνια από τώρα, αναλόγως της έκβασης του Κυπριακού και εκ του ασφαλούς, να μας παριστάνουν, καθήμενοι στις μαλακές τους πολυθρόνες, τους "αντιστασιακούς" και "αγωνιστές" υπέρμαχους των δικαιωμάτων των Κυπρίων αδελφών μας.

Γιατί δεν αντιδρούν καθόλου οι διάφορες ΜΚΟ, οι διάφορες "αντιρατσιστικές οργανώσεις" και οι διαφόρων ειδών "προοδευτικοί" δημοσιογράφοι, που όλοι τους είναι τόσο πολύ "ευαίσθητοι" για τα "ανθρώπινα δικαιώματα";
Ασχολούνται μόνο με ότι ενδιαφέρει τους λαθρομετανάστες και τους Εβραίους.

Γιατί;
Γιατί ξαφνικά τυφλώνονται;

Η απάντηση είναι απλή: οι οργανώσεις αυτές και οι ιδεολογίες των "προοδευτικών" χρηματοδοτούνται και ελέγχονται από σιωνιστικά κέντρα, που είναι ορκισμένοι εχθροί του Ελληνισμού.

ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ