Εκτελούν όσους κρατούν την Βίβλο και μηνύουν όσους αγγίζουν το κοράνι τους οι μουσουλμάνοι.

6/12/09
Όλοι μας θυμόμαστε τα πολύ σοβαρά επεισόδια που προξένησαν οι "αξιαγάπητοι" κατά την κυβέρνηση μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στους δρόμους και τις περιουσίες αθώων Ελλήνων πολιτών, την Πέμπτη 21 Μαΐου 2009. Όταν κατά αστυνομικό έλεγχο ενός Συρίου βρέθηκε μια μικρή φωτοτυπημένη σελίδα με αραβικά τυλιγμένη μέσα σε χαρτομάντιλο, αντικείμενο που προξένησε το ενδιαφέρον των αστυνομικών, μήπως περιέχει ναρκωτικές ουσίες, έτσι και το έσκισαν.
Μετά απ' αυτό υποκινούμενοι οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες από τους γνωστούς-αγνώστους της Κίνησης "Απελάστε τον ρατσισμό", καθώς και της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., βανδάλισαν και έκαψαν, έτσι που μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν...

Βέβαια κατατέθηκε και μήνυση, ο λαθρομετανάστης Ιρακινός Μοχάμεντ Ατίκ, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Φρ. Ραγκούση, ζητώντας την κατά τον νόμο τιμωρία του αστυνομικού οργάνου για τα αδικήματα της καθύβρισης θρησκείας, της εξύβρισης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Μετά απ' αυτό δήλωσε αγανακτισμένος «Είμαι μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, το Κοράνι αποτελεί το ιερό βιβλίο της πίστης μου και με την ενέργειά του ο αστυνομικός καθύβρισε δημόσια και κακόβουλα τη θρησκεία μου, ενώ με τις ύβρεις του εξύβρισε και εμένα ως άτομο και μουσουλμάνο».

Ένα μήνα ακριβώς πριν από αυτό το περιστατικό και συγκεκριμένα την Τετάρτη 22 Απριλίου 2009, κάτι άλλο ασύγκριτα σοβαρότερο συνέβη και δεν έδωσε κανένας μα κανένας σημασία...
Στο Καράτσι του Πακιστάν μια συμμορία από ένοπλους εξτρεμιστές ισλαμιστές επιτέθηκαν στους Χριστιανούς κατοίκους της πόλης Tiasar, που είναι προάστιο του Καράτσι. Έκαψαν έξι σπίτια, τραυμάτισαν σοβαρά πέντε χριστιανούς και στις 3.30 μ.μ. δολοφόνησαν με μια σφαίρα στο κεφάλι ένα εντεκάχρονο Χριστιανόπουλο, τον Irfan Masih.
Οι μουσουλμάνοι επιτιθέμενοι εισέβαλαν σε πολλά χριστιανικά σπίτια και κατέστρεψαν μανιωδώς όσα αντίτυπα της Βίβλου έβρισκαν.
Οι αστυνομικοί από τον διπλανό σταθμό του Surjani κατά την διάρκεια της δολοφονικής αυτής επίθεσης έμειναν τελείως άπραγοι μην καταβάλλοντας καμιά προσπάθεια υπεράσπισης των Χριστιανών κατοίκων.

Στο προάστιο Taiser κατοικούν περίπου 700 χριστιανικές οικογένειες, οι 300 από αυτούς είναι καθολικοί. Όλοι τους εκδιώχθηκαν από το κέντρο της πόλης όπου διέμειναν και γι' αυτό αναγκάστηκαν να μετακινηθούν προς τα προάστια, όπου γίνονται βορά στα δολοφονικά ένστικτα φανατισμένων μουσουλμάνων.

Τα συμπεράσματα για τα δύο περιστατικά βέβαια, δικά σας...
Παρατηρήστε και τις δύο φωτογραφίες που ακολουθούν ώστε να συγκρίνετε τα πρόσωπα των παιδιών από το Πακιστάν. Η μόνη τους διαφορά έχει να κάνει με το θρήσκευμα και φυσικά την διαφορετική αγωγή που δέχονται, μεγαλώνοντας στη μια περίπτωση με Χριστιανική αγάπη και στην άλλη μέσα στην βία και το μίσος της Τζιχάντ...

Εφιάλτης