Τρισέ, Αλμούνια και διεθνείς οίκοι συνεργάζονται πίσω από τις πλάτες μας.

9/12/09
Αισχρά παιχνίδια κερδοσκόπων στην πλάτη των Ελλήνων.
Σε νέα βραδινή του ανακοίνωση ο οικονομικός κομισάριος Αλμούνια, λέει ότι έχει υπ’ όψη του τα σενάρια που κυκλοφορούν στην διεθνή αγορά για την Ελλάδα, είναι όμως σίγουρος ότι η χώρα μας θα πάρει τα κατάλληλα μέτρα και δεν υπάρχει θέμα για πτώχευση της Ελληνικής οικονομίας. Είναι αξιοσημείωτο ότι στον χορό των πιέσεων προς την χώρα μας προστέθηκαν και άλλοι «οίκοι», ένας απ’ αυτούς η Κόλμαν Ζάκς που κατηγορεί (;) την Fitch Ratings επειδή μόλις υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελληνικής Οικονομίας στην δεύτερη κατηγορία, εν’ όψει του επικείμενου μεγάλου δανεισμού από τους μεγαλοτραπεζίτες τον προσεχή Ιανουάριο.

Στήνουν το έργο, βγαίνει ο ένας και κάνει τον κακό το πρωί, βγαίνει ο άλλος και λέει το απόγευμα, μην ανησυχείτε στην Ελλάδα είναι καλά παιδιά, θα πάρουν τα μέτρα που πρέπει και θα δώσουν τα λεφτά. Μην αγχώνεστε, δεν πτωχεύουνε, απλώς τους σπρώχνουμε να ξαναγεμίσουν το ταμείο τους παίρνοντας δάνεια με μεγαλύτερους τόκους και χαρίζοντας περισσότερα κέρδη στους διεθνείς μεγαλοαπατεώνες χειριστές του παγκόσμιου πλούτου.

Δεν λένε καθαρά όμως οι κύριοι αυτοί, ότι σας στριμώχνουμε όποτε θέλουμε οικονομικά για να σας χειραγωγούμε πολιτικά και να αποσπούμε την προσοχή του λαού από άλλα μείζονος σημασίας εθνικά θέματα…!

Εφιάλτης