Πακιστάν: Συνεχή φρικαλέα ατιμώρητα εγκλήματα φανατισμένων ισλαμιστών σε βάρος Χριστιανών.

9/12/09
Όχλος από 20 χιλιάδες φανατισμένους ισλαμιστές στην πόλη Gojra του Πακιστάν, σκότωσε επτά χριστιανούς, μεταξύ αυτών ήταν δύο παιδιά και τρεις γυναίκες, που τους έκαψαν ζωντανούς. Οι φανατικοί επέλεξαν τυχαία ένα σπίτι, μπήκαν μέσα και εκτέλεσαν τους πρεσβύτερους της οικογένειας, και αφού το λεηλάτησαν, έβαλαν φωτιά και έκαψαν ζωντανά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που είχαν κρυφτεί από τον φόβο τους.

Οι αρχές μετέπειτα υποστήριξαν ψευδόμενες ότι αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι σε έναν χριστιανικό γάμο που έγινε το προηγούμενο σαββατοκύριακο, βεβηλώθηκαν κατά την διάρκεια της γιορτής, σελίδες από το κοράνι.
Φωτιά έβαλαν σε ακόμη εκατό σπίτια, που από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν άλλα θύματα μεταξύ των κατοίκων. Φανερό είναι ότι για μια απλή φήμη ότι κάποιος, κατά την γνώμη τους, έθιξε το ιερό τους βιβλίο, ξεχύθηκαν στους δρόμους φωνάζοντας Αλλάχ Ακμπάρ, διψώντας για Χριστιανικό αίμα.

Κάποιοι στην Ελλάδα θεωρούν ότι αυτοί οι άνθρωποι με μια διοικητικού επιπέδου απόφαση θα μετασχηματιστούν, ως δια μαγείας, σε Έλληνες.
Δεν παίζουνε, κυρίες και κύριοι πολιτικοί, με τέτοια σοβαρά θέματα, εσείς που κανονικά οφείλετε να προασπίζετε τα συμφέροντα του λαού που τις τύχες του άφησε, στα χέρια σας...

Εφιάλτης


ΠΗΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
antiratsistis.blogspot.com : ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΟΧΛΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ 8 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΚΟΤΖΡΑ!

ΠΗΓΗ ΕΙΔΗΣΗΣ
forbes.com : Tragedy in Gojra