Το πρώτο περιστατικό σοβαρών παρενεργειών του εμβολίου στην Ελλάδα είναι γεγονός...!

4/12/09
Το πρώτο «θύμα» του εμβολίου της Νέας Γρίπης είναι μια γυναίκα η οποία εμφάνισε σοβαρές επιπλοκές στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει σωστά και να εμφανίζει σύνδρομο τρόμου!

Μας θυμίζει την περίπτωση της 26χρονης αθλήτριας στην Αμερική η οποία είχε τις ίδιες παρενέργειες. Η άτυχη Ελληνίδα εμφάνισε αυτές τις δυσλειτουργίες μόλις 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό της και το τραγικό είναι πως μέχρι και σήμερα, που εμφανίστηκε στην εκπομπή του κ. Τριανταφυλόπουλου, οι γιατροί που την εξέταζαν δεν της έκαναν εισαγωγή σε νοσοκομείο για να αντιμετωπιστούν αυτές οι παρενέργειες. Την έστελναν σπίτι της! Έπρεπε να βγει στην τηλεόραση για να ανταποκριθεί το σύστημα!
Το ακόμα πιο τραγικό όμως είναι πως στο τηλέφωνο το οποίο υποτίθεται πως θα απευθύνεται ο κόσμος ο οποίος παρουσιάζει παρενέργειες από το εμβόλιο, απαντούσε η εταιρεία του εμβολίου!

Και μέσα από τον διάλογο ο οποίος αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής βγήκε μια σοβαρή είδηση στην οποία δεν έδωσαν την απαραίτητη σημασία οι παρευρισκόμενοι!
Η γυναίκα λοιπόν που απάντησε από το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας του εμβολίου, είπε πως η δουλειά η δική της είναι να συγκεντρώνει τις παρενέργειες, το είδος αυτών και τον αριθμό, έτσι ώστε να διαπιστώσει η εταιρεία πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο!
Δηλαδή δεν γνωρίζουν την ασφάλεια του εμβολίου με το οποίο θέλουν να εμβολιάσουν τον κόσμο; Το ομολογούν ευθαρσώς; Αν γνωρίζουν και εγγυώνται για την ασφάλεια του εμβολίου, τότε γιατί συγκεντρώνουν στοιχεία μέσω του τηλεφώνου αυτού με σκοπό, όπως είπε η τηλεφωνήτρια, να δουν το κατά πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο; Μήπως πειραματίζονται πάνω μας;

Πραγματικά αυτή η φράση της γυναίκας του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας μας προβλημάτισε ιδιαίτερα!

..(( Λ ))..


ΠΗΓΗ: ellinikiafipnisis.blogspot.com