Η μεγάλη παρέα των μίσθαρνων Εθνομηδεστών και οι Χορηγοί της.

1/1/10
ΑΠΟΔΟΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗ ΨΕΥΔΟΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΡΑ!!
Σπύρος Χατζάρας
Ο Ιστορικός Αναθεωρητισμός, κατέχει εξέχουσα θέση στην «νέα» στρατηγική-ιδεολογική γραμμή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης της Νέας Τάξης.

Ο εθνομηδενισμός και η αποδόμηση της εθνικής συνείδησης, της ταυτότητας και ιστορίας, οδηγεί κατ’ ευθείαν στην αποσταθεροποίηση και γεωπολιτική αναδιάταξη της Ευρώπης των Εθνών.

Η νέα γραμμή πέρασε μέσα από τις πανεπιστημιακές «δεξαμενών σκέψης», στην περίοδο 1980-1990 και τώρα οι ιδέες αυτές διδίδονται στην κοινωνία μέσω των «αποστόλων προπαγανδιστών».

Η παγκόσμια διακυβέρνηση έχει ως στόχο την επιστροφή σε αντιδημοκρατικές πολιτικές λύσεις ,αυτοκρατορικού Τύπου, επειδή πιστεύει, ότι τα πολυεθνικά κράτη, όπως οι αυτοκρατορίες των Καρολιδών, των Αψβούργων ή των Οσμανιδών, υπήρξαν λειτουργικότερα (για αυτούς) από τα διάδοχά τους εθνικά κράτη.

«Η «λύση» της ανασυστάσεως των παλαιών αυτοκρατοριών, υπό άλλην βεβαίως μορφή, ως οριζουσών συνιστωσών μιας παγκοσμίου τάξεως πραγμάτων, φαίνεται να έχει προκριθεί από πολλού χρόνου, αφ’ ης στιγμής, μάλιστα, η υπερατλαντική Υπερδύναμις ομολογημένα αδυνατεί να επωμίζεται, μόνη αυτή, το υπέρογκο βάρος της περιφρουρήσεως της διεθνούς τάξεως». (Ηλίας Ηλιόπουλος, 1995).

Η επιχειρούμενη, αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας (νέο-Οθωμανισμός), προαπαιτεί οπωσδήποτε την αποδόμηση και διάλυση των ιστορικά διαμορφωμένων και πολιτικά κυριάρχων Εθνών-Κρατών της Βαλκανικής, μέσω της εθνοπολιτισμικής τους μετάλλαξης – και τον συνακόλουθο εθνοφυλετικό κατακερματισμό τους. Δεν θέλουν απλά να ανατρέψουν τα πολιτικά αποτελέσματα της γαλλικής επανάστασης, αλλά να ανατρέψουν την Ιστορική και κοινωνική εξέλιξη.

Αυτή τη δουλειά στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, έχουν αναλάβει με συβόλαιο, το «Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη», (με χορηγό το ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ και την COCA-COLA του Μπίλντερμπεργκ-Δαβίδ), και οι ομάδες Δραγώνα, Κουλούρη, Λιάκου ,Φραγκιάδάκη & Co. Δίπλα τους συναγωνιστές, οι οπαδοί της «Ανοιχτής Κοινωνίας», ( Μπίλντρεμπεργκ-Παπαλεξόπουλος, Μπίλντερμπεργκ-Διαμαντοπούλου, Μπίλντρεμπεργκ-Παπανδρέου, Δήμου, Μουζέλης) και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», και οι ανθρωπιστικές ΜΚΟ, που αγωνίζονται για την «ελληνοποίηση» των λαθρομεταναστών.

Ας δούμε μερικά πρόσωπα του θιάσου που παίζουν πολλαπλούς ρόλους.

-Ο Αντώνης Λιάκος που υπογράφει σαν «καθηγητής» του «Πανεπιστημίου Αθηνών», το κείμενο συμπαράστασης στην Θάλεια Δραγώνα, δεν είναι καθηγητής. Η εκλογή του έχει ακυρωθεί τελεσίδικα με την απόφαση 3138/1996 του 3ου Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας. (Το Πανεπιστήμιο Αθηνών για χάρη του Λιάκου αρνείται 13 χρόνια να εφαρμόσει την απόφαση). Επομένως είναι «ψευδοκαθηγητής», και η επίκληση της ιδιότητος συνιστά απάτη. Δικηγόρος του Λιάκου στο ΣτΕ ήταν ο καθηγητής Ν. Αλιβιζάτος που επίσης υπογράφει υπέρ της Δραγώνα. Λιάκος και Αλιβιζάτος υπέγραψαν υπέρ του σχεδίου Αννάν.

Ο καθηγητής Γιώργος Παγουλάτος ,από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, ήταν μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Κοινωνία Πολιτών» ,της «Ένωσης Πολιτών για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», της οποίας πρόεδρος είναι ο Νίκος Μουζέλης, σύζυγος της Θάλειας. Ο κ Γιώργος Παγουλάτος και ο (σύζυγος) Νίκος Μουζέλης, υπέγραψαν υπέρ του σχεδίου Αννάν. Ο κ Γιώργος, (Παγουλάτος), στηρίζει την Θάλεια.

Δραγώνα, Κουλούρη, Λιάκος ,Φραγκιάδάκη συνεργάστηκαν με το «Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη» (CDRSEE), που το χρηματοδοτεί ο Σόρος, για την παραγωγή των βοηθημάτων που μοιράζονται στα σχολεία,(Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, Έθνη και Κράτη στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Οι Βαλκανικοί Πόλεμοι, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος), για την αλλοίωση της Ιστορικής Αληθείας. Δραγώνα, Κουλούρη, Φραγκιάδάκη υπέγραψαν υπέρ του σχεδίου Αννάν. Τώρα Κουλούρη, Φραγκιαδάκη υπογράφουν υπέρ της Θάλειας.

Αναγνωστοπούλου Σία , Αποστολίδου Βενετία, Βιρβιδάκης Στ. Ζαχαριάδου Ελισάβετ , Καλογήρου Ορέστης , Κάλφας Βασίλης , Κεχριώτης Βαγγέλης από το Πανεπιστήμιο Βοσπώρου (το οποίο επιχορηγεί το ΙΔΡΥΜΑ) , Κούβελας Ηλίας Ματσαγκάνης Μ., Παπαγεωργίου Κων/νος , Παπαθεοδώρου Γιάννης , Πεσμαζόγλου Στέφανος , Σαββάκης Χαράλαμπος (Μπάμπης) , Στυλιανού Άρης , Τσακλόγλου Πάνος , Χριστόπουλος Δημήτρης , υπέγραψαν υπέρ του σχεδίου Αννάν, και τώρα υπογράφουν υπέρ της Θάλειας.
(Ο Χριστόπουλος είναι αυτός που αγωνίζεται υπέρ της Τσαμουριάς).

Ο Νίκος Δήμου, που υπέγραψε υπέρ του Σχεδίου Ανναν είναι ο υπ.αρ 1 της «Ανοιχτής Κοινωνίας» και «απόστολος» του Πόπερ. Ο κ. Αλέξης Δημαράς ,που υπέγραψε υπέρ της Θάλειας, συνεργάζεται με το Ίδρυμα της Εθνικής Τραπέζης.

Κοινό στοιχείο όλων τους, είναι ότι, «λυμαίνονται» την μερίδα του λέοντος των επιχορηγήσεων από τις επιχορηγήσεις σε πανεπιστημιακά «ερευνητικά» προγράμματα της Ε.Ε και των επιχορηγήσεων από το Δημόσιος και λοιπούς ΧΟΡΗΓΟΥΣ.

Το νέο μοντέλο αυτοκρατορικής διακυβέρνησης, θα κρατήσει τον αυταρχισμό και την απολυταρχία της κεντρικής εξουσίας, και θα σεβαστεί την αυτοδιοίκηση, των κατά τόπους «Πασάδων» και «Κοτσαμπασήδων». Η Παγκόσμια ελίτ θα ασκεί την εξουσία της, μέσω της τοπικής νέο-οθωμανικής ψωρο-ελίτ.

Το «δημοκρατικό άνοιγμα» του Ολοκληρωτισμού, είναι τα ατομικά δικαιώματα. Η παγκόσμια διακυβέρνηση λατρεύει και προστατεύει, το δικαίωμα στην «διαφορετικότητα» του gay, και του πρεζάκια.

Είναι όλοι μια παρέα μίσθαρνων Εθνομηδεστών .

Στην υπηρεσία του Μεγάλου Αφεντικού.
βλέπε και .... http://resaltomag.gr/140.mag
και http://deltio11.blogspot.com/2010/01/blog-post_01.html


ΠΗΓΗ: Δελτίο των 11