Έμαθαν πως ...(δίνουμε ιθαγένεια) και πλάκωσαν και οι Χιλιανοί.

8/1/10
Αδελφοί Έλληνες! Σας καλώ να συμπαρασταθείτε, με όποιο τρόπο νομίζετε ότι είναι ενδεδειγμένος, στον Navardo Pedro (αν τον λένε έτσι), χιλιανό λαθρομετανάστη που αποπειράθηκε να δολοφονήσει με μαχαίρι έναν συνάνθρωπό μας, για λόγους που δυστυχώς δεν γνωρίζω. Ο καλός και αγαθός αυτός χιλιανός (αν είναι χιλιανός) συνελήφθη παράνομα από φασίστες μπάτσους που δεν τον άφησαν να τελειώσει την δουλειά του και να στείλει στον άλλο κόσμο κάποιον Έλληνα συμπολίτη μας. Στο κρατητήριο που βρισκόταν, ύστερα από εντολή κάποιου κακού Εισαγγελέα περιμένοντας να δικαστεί και να απελαθεί αποφάσισε, αντί να υποβάλλει το ελληνικό δημόσιο στις δαπάνες της δίκης και τα έξοδα της απέλασης, να φύγει με αξιοπρέπεια μόνος του. Έτσι τραυμάτισε τον φρουρό του και προσπάθησε να αναχωρήσει προς άγνωστη κατεύθυνση. Διάφοροι όμως επίορκοι και κακοί αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και να τον συνετίσουν βρίσκονται σήμερα κατηγορούμενοι για τον βασανισμό του.
*Ευτυχώς όμως που ο υπουργός προστασίας του λαθρομετανάστη (αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις και του Έλληνα πολίτη) ανταποκρίθηκε στο αίτημά του και ζήτησε να εξετασθεί στην παρούσα φάση, η χορήγηση επικουρικής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους.
*Ευτυχώς που η Αστυνομία μερίμνησε για «την αναβολή της απέλασής του Χιλιανού υπηκόου προκειμένου να τεθεί απερίσπαστα στη διάθεση της Δικαιοσύνης σε όλες τις φάσεις της ποινικής διερεύνησης της υπόθεσής του» (εδώ η Ελληνική γλώσσα κακοποιήθηκε βάναυσα και όχι ο αξιότιμος Χιλιανός λαθρομετανάστης).
*Ευτυχώς που κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής «μετέβη στον Χιλιανό υπήκοο και τον ενημέρωσε για την ματαίωση της απόφασης απέλασης, παρέλαβε αίτηση του για χορήγηση πολιτικού ασύλου, και τον ενημέρωσε για τα δικαιώματά του αναφορικά με την παραμονή του στη χώρα μας».
*Ευτυχώς που τον επισκέφθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ.Γρηγόρης Τασούλας, και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του.
-Δυστυχώς όμως δεν τον επισκέφθηκε (ακόμα) κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα και τον δημοσιογράφο κ. Θεοδωράκη για να κάνει το σχετικό ρεπορτάζ.
-Δυστυχώς δεν τον επισκέφθηκε (ακόμη) ο πρωθυπουργός για να του παραδώσει ιδιοχείρως τα έγγραφα απονομής της Ελληνικής ιθαγένειας.
-Δυστυχώς δεν τον επισκέφθηκε (ακόμη) ο πρόεδρος της Δημοκρατίας για να τον παρακαλέσει να παραμείνει σταθερός στην απόφασή του για χορήγηση πολιτικού ασύλου, μήπως εκνευριστεί, αλλάξει γνώμη και γυρίσει στην Χιλή.

Σας παρακαλώ Έλληνες αδελφοί επισκεφθείτε τον δυστυχή χιλιανό στο Χίλτον όπου μάλλον θα φιλοξενηθεί μέχρι να του αγοράσει σπίτι ο κ. Χρυσοχοΐδης, για να μην αισθάνεται σε μειονεκτική θέση απέναντι στην κ. Κούνεβα, και παρακαλέστε τον να μας φέρει στην Ελλάδα την οικογένειά του και όσους φίλους έχει.
Αν δεν μπορείτε να κάνετε αυτή τη θυσία σας παρακαλώ πείτε μου, με μηνύματα και σχόλια, για τις εμπειρίες σας όταν κάθε φορά που είχατε κάποιο αίτημα, αν ερχόταν κλιμάκιο ή στην χειρότερη περίπτωση ένας μόνο υπάλληλος, από τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες για να παραλάβει από το σπίτι σας ή την εργασία σας την σχετική αίτηση. Πείτε μου σας παρακαλώ πόσες φορές, αν έτυχε να βρεθείτε σε κάποιο νοσοκομείο, ήρθε κάποιος Γενικός Γραμματέας υπουργείου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας σας. Πείτε μου σας παρακαλώ αν έχω τρελαθεί και μου φαίνεται ότι στην χώρα μας δεν μπορούμε να μιλάμε πια για μετανάστευση αλλά για ανταλλαγή πληθυσμών. Έρχονται εκείνοι και θα φύγουμε εμείς. Αν όμως θέλουμε να μείνουμε θα πρέπει να διώξουμε και πολύ σύντομα μάλιστα, τους πασοκοπολιτισμικούς κυβερνήτες μας.
Χάρης Κ.

ΠΗΓΗ: ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ