ΣΟΡΟΣ...

11/1/10
Ο τίτλος αυτός εκφράζει απολύτως την κατάσταση της Ελλάδος από κάθε άποψη, υπό οποιοδήποτε πρίσμα.

Δυστυχώς, τις τελευταίες δεκαετίες η Ελλάς υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από την παρασιτική δράση ανθρώπων που εξουσιάζουν αυτό το κράτος. Όπως ένας υγιής οργανισμός διαβρώνεται από τα παράσιτα, τοιουτοτρόπως διαβρώθηκε και το έθνος μας από υπανθρώπους διεφθαρμένους, άπληστους, οι οποίοι εξαπλώθηκαν και δρουν κυρίως στον πολιτικό, το δημοσιογραφικό και τον επιχειρηματικό τομέα.

Πλέον δεν έχει μείνει παρά η σορός της, πάνω στην οποία συνεχίζουν να ασελγούν.

Εκπόρνευσαν τη νεολαία μας, μας εκμεταλλεύτηκαν, απέκρυψαν τις αξίες μας και μας ευνούχισαν πνευματικώς.

Μας είπανε πως ο παραδοσιακός τρόπος είναι αναχρονιστικός και ξεπερασμένος, πως ανατέλλει μια νέα εποχή. Γι' αυτό πρέπει να προσαρμοστούμε σύμφωνα με το νέο τρόπο ζωής που επιβάλλει το σύστημα. Κι όντως, όσο περνάει ο καιρός παρατηρώ ότι ο τρόπος ζωής μας διαμορφώνεται σύμφωνα με το καπιταλιστικό περιβάλλον. Δηλαδή σε μια οικονομοκεντρική ζούγκλα στην οποία ο οικονομικώς ανίσχυρος γίνεται έρμαιο των μεγάλων. Ένα περιβάλλον με μέτρα και σταθμά οικονομικά, με μοναδικό κίνητρο το κέρδος αποδεσμευμένο από ηθικούς φραγμούς.

Από την σορό της Ελλάδος ξήλωσαν καθετί εθνικό, παραδοσιακό και οτιδήποτε θύμιζε το ένδοξο παρελθόν μας, οτιδήποτε μας υπενθύμιζε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε και από πόσο σπουδαίους ανθρώπους καταγόμαστε.

Μας ανάγκασαν να αποποιηθούμε το χρέος των προγόνων μας και να σταματήσουμε να μαθαίνουμε τις διδαχές τους. Ενστερνιστήκαμε μέσω της προπαγάνδας τις απόψεις τους και μετατραπήκαμε σε θηρία άβουλα, ακοινώνητα που προσπαθούν να ξεσκίσουν την σάρκα του άλλου, εξαλείφοντας από μέσα μας και το τελευταίο ψεγάδι κοινωνισμού.

ΠΗΓΗ: λάλει καίρια