Ιρακινοί στρατιώτες βρίσκονται στην Ελλάδα ως μετανάστες, Ήμαρτον!

17/1/10
Λάβαμε μέσω email την παρακάτω ενδιαφέρουσα επιστολή και σας την παραθέτουμε αυτούσια.

«Κατά την διάρκεια μιας συνηθισμένης καθημερινής υπηρεσίας μου μαζί με ένα ακόμη συνάδελφο, αναλάβαμε να μεταφέρουμε δύο Ιρακινούς λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν να κάνουν μικροκλοπές σε ανυποψίαστους πολίτες. Κατά την συνοδεία τους, ο ένας εξ αυτών με χαρακτηριστικό ενθουσιασμό αλλά με σπαστά Ελληνικά, άρχισε να μας περιγράφει σκηνές μάχης με αμερικανούς στρατιώτες, και με καμάρι υποστήριξε ότι πρόλαβε και σκότωσε έξι. Η αλήθεια είναι ότι είχε τραύματα στο σώμα του, μάλλον από βλήματα ενώ έδειχνε να έχει ειδικές γνώσεις από όπλα που μάλλον μαρτυρούν κάποια προσωπική εμπειρία.
Μετά το πέρας της υπηρεσίας μας, αναρωτηθήκαμε και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι δύο αυτοί Ιρακινοί σίγουρα είχαν λάβει ενεργό μέρος σε στρατιωτικές ή αντάρτικες επιχειρήσεις στην εμπόλεμη χώρα τους και αφού βρέθηκαν ξαφνικά εδώ, επιδόθηκαν στην ανεύρεση των προς το ζην, μέσω κλοπών.
Τέτοιου είδους άνθρωποι, είτε τους ονομάσουμε οικονομικούς είτε πολιτικούς πρόσφυγες, σίγουρο είναι ότι δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα αξιόλογο στην Ελληνική επικράτεια.»

Με σεβασμό
Β.Κ



Σχόλιο: Το όλο θέμα είναι πιστεύω, τι γυρεύουν τέτοιοι άνθρωποι στην Ελλάδα, ήρθαν εδώ να εργαστούν;
Ανήκουν σε εκτοπισμένο προσφυγικό άμαχο πληθυσμό που ψάχνει προσωρινό καταφύγιο; ώστε να επαναπροωθηθεί στην χώρα του όταν εκλείψει ο κίνδυνος;
Μήπως είναι άτυπος στρατός κατοχής;
Και αφού παράτησαν τις μάχες, είπαν δε πάμε ως την Ελλάδα, που έχει πολλούς παράδες, να γίνουμε Έλληνες-Ευρωπαίοι και να τα κονομήσουμε…
Εεε, άμα φάμε και καμιά δεκαριά γκιαούρηδες, τι έγινε…; Άπιστοι είναι ωρέ !!!

ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ;;;

Εφιάλτης