Ο Τζέφρυ δίνει την Ήπειρο στους Αλβανούς.

10/1/10
Η Μεγάλη Αλβανία στόχος των Κοσοβάρων πολιτικών

Την ώρα που στην Πρίστινα ονειρεύονται τη «Μεγάλη Αλβανία» και πολλαπλασιάζονται οι πληροφορίες για τον Απελευθερωτικό Στρατός της Τσαμουριάς» (UCC),ο Σαραγκούσης και το ΑλβανοΠασοκ, σπεύδουν να ψηφίσουν την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων στους Αλβανούς, με νόμο που συνέταξε ο Χριστόπουλος, που είναι άνθρωπος του UCC)!!!!!

Ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου του Κοσσυφοπεδίου ,πρώην εκπρόσωπος Τύπου του UCK, και αρχηγός της Φάρας των Γιακούπ Κράσνικι υποστήριξε την ενοποίηση όλων των Αλβανών σε ένα κράτος, παρέχοντας μια ακόμη ισχυρή ένδειξη για τον τελικό στόχο της δημιουργίας μιας «Μεγάλης Αλβανίας” στα Βαλκάνια.
«Kάθε χρόνο έρχεται πιο κοντά η επιδίωξη για ένωση όλων των Αλβανών σε ένα κράτος. Εκτός της Αλβανίας και του Κοσόβου, υπάρχουν και άλλες περιοχές όπου οι Αλβανοί αποτελούν τη πλειοψηφία του πληθυσμού, όπως η νότια Σερβία, η «δυτική Μακεδονία», περιοχές της Ελλάδας και του Μαυροβουνίου», τόνισε σε δηλώσεις του για τον νέο χρόνο.( Εφημερίδα «Epoka e re» της Πρίστινα 30/12/2009 )
Η εκπλήρωση αυτού του ιδανικού αντιπροσωπεύει την ευθύνη όλων των Αλβανών πολιτικών … η ενοποίηση των Αλβανών είναι ένα ιδανικό το οποίο έχει ζωή 100 ετών. Οι πολιτικοί έχουν την υποχρέωση να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια τους να επιτύχουν αυτό και οι δυνατότητες για αυτό το αποτέλεσμα αυξάνονται κάθε χρόνο “,

Εις απάντηση, στους Κράσνικι, Χριστόπουλους,ΚΕΜΟ,Αλιβιζάτους,Θάλειες,Σαραγκούσηδες και άλλους πράκτορες ,της Ανοιχτής Κοινωνίας.

έρδε Γιάννη Πρίφτε δέ τέ πρέϊ κόκα

«Όταν ακόμη ο σατράπης των Ιωαννίνων μετήρχετο το ληστρικόν επάγγελμα επί κεφαλής αγρίων αλλ’ αφοσιωμένων οπαδών, ο αρματωλός της Σαμαρίνας Γιάννης του Παπά (Πρίφτης) κατ’ επανάληψιν ενίκησε τους συμμορίτας του Τεπελενλή, συλλαβών δε ένα εκ των αρχηγών, τον Χασάν αγάν εκρέμασεν εις τι σημείον της προς το Κεράσοβον οδού. Τοσούτον μάλιστα τρόμον είχον εμπνεύσει εις τους Αλβανούς τα κατορθώματά του Μακεδόνος αρματωλού Πρίφτη, ώστε έμεινε παροιμιώδες το υπό των Αλβανίδων μητέρων λεγόμενον εις τα ατακτούντα τέκνα των προς εκφοβισμόν, «Έρδε Γιάννη Πρίφτε δέ τέ πρέϊ κόκα», «Θα έλθη ο Γιάννης του Παπά να σε κόψει το κεφάλι».

Πηγή: Ι.Κ.Βασδραβέλλης. Οι Μακεδόνες εις τους υπέρ της ανεξαρτησίας αγώνας 1796-1832, σελ 13-14. Μακεδονική Βιβλιοθήκη-Δημοσιεύματα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, 1. Ε.Μ.Σ. Θεσσαλονίκη. 1940.

ΠΗΓΗ: Δελτίο των 11