Καταργούνται και οι παρελάσεις;

10/1/10
Επί χρόνια, οι νενέκοι και οι ξένοι πάτρωνές τους επιδιώκουν να οδηγήσουν τον Ελληνισμό σε συγκεκριμένες υποχωρήσεις. Παλεύουν να επιβάλουν την υποχώρηση στα ελληνοτουρκικά, το κυπριακό και το σκοπιανό, την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από τα δημόσια κτίρια, τη δημιουργία ραγιάδικων βιβλίων ιστορίας, την αποδοχή της εισβολής των ξένων και της πολυπολιτισμικότητας, την ώθηση της νεολαίας σε ψεύτικα πρότυπα, στα ναρκωτικά και την ανυποταξία από το στρατό, την κατάργηση των παρελάσεων στις εθνικές επετείους.

Τα παθήματα από τα χαστούκια που τρώνε κάθε φορά, όταν ο ελληνικός λαός αποφασίζει να δράσει πατριωτικά, δεν τους γίνονται μαθήματα. Τώρα νόμισαν ότι με δικαιολογία την ανάγκη για εξοικονόμηση πόρων και τη σχετική πίεση των υπηρεσιακών παραγόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα βρουν την ευκαιρία να αποφασίσουν τον τερματισμό των εθνικών παρελάσεων.

Πλανώνται. Η επιθυμία τους αυτή θα παραμείνει όνειρο απατηλό. Ας τολμήσουν να το επιδιώξουν και θα βρουν και σε αυτό μια γνήσια πατριωτική αντίδραση του ελληνικού λαού, που θα είναι όλη δική τους...

ΠΗΓΗ: Πατριωτικός Λόγος