ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Στα χέρια της αστυνομίας έμποροι ναρκωτικών και 302 κιλά χασίς.

11/2/10
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, την Τρίτη και ώρα 10.00΄ στην περιοχή «ΓΩΝΙΑ» του Δήμου Ηγουμενίτσας ανευρέθηκαν επιμελώς κρυμμένοι εννέα (9) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν διακόσια δέκα έξι (216) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριακοσίων δύο (302) κιλών.
Η περιοχή τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση. Στις 17.00΄ χθες το απόγευμα,άτομο αγνώστων στοιχείων, οπλισμένο με καλάσνικοφ προσέγγισε μέσω δύσβατης δασικής περιοχής την ενέδρα των αστυνομικών. Σε δοθέν σήμα ακινητοποίησης όπλισε το καλάσνικοφ και σε πυροβολισμό αστυνομικού στον αέρα τράπηκε σε φυγή.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας συνελήφθη έτερος δράστης-αλλοδαπός, ο οποίος ανέμενε σε κοντινό σημείο εντός Ι.Χ.Ε αυτ/του και είχε τεθεί σε παρακολούθηση. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ανωτέρω οδηγός από κοινού με δύο ακόμα δράστες-ημεδαπούς, είχαν μεταβεί στην Ηγουμενίτσα για να παραλάβουν και μεταφέρουν τα ναρκωτικά στην Αθήνα όπου διέμεναν, με έτερο Ι.Χ.Ε αυτ/το που είχαν μισθώσει από Αθήνα. Οι τρείς δράστες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας. Έτερος δράστης που διέφυγε τη σύλληψη αναζητείται. Ναρκωτικές ουσίες και τα δύο Ι.Χ.Ε αυτ/τα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

ΠΗΓΗ: EPIRUSGATE