1η ΜΑΡΤΙΟΥ, αρχίζει η απελευθέρωση των πολιτών.

28/2/10
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 1η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ.
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Την ΔΕΥΤΕΡΑ, 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010 στις 7:00 μ.μ
στο ξενοδοχείο PRESIDENT στη λεωφόρο Κηφισίας.

ΣΟΒΑΡΟ: Ισλάμ και Κεμαλισμός εισβάλλουν στην Θράκη.

Μεγαλειώδες τέμενος κατασκευάζεται στο Ήπιο
Μπορούν 297 κάτοικοι να χτίσουν αυτό το τζαμί;
Χρηματοδοτείται από …έρανο, λένε οι πληροφορίες, αλλά το διαψεύδει το ίδιο το μέγεθος και φυσικά το κόστος του έργου, που ξεπερνά κατά πολύ τις οικονομικές δυνατότητες των κατοίκων ενός αγροτικού χωριού που αριθμεί όλο κι όλο άντρες και γυναικόπαιδα 297 κατοίκους

Το ερώτημα, αν μπορούν λιγότεροι από 300 κάτοικοι ενός χωριού να χτίσουν το μεγαλοπρεπές αυτό τζαμί της φωτογραφίας, είναι φυσικά ρητορικό, αφού το

Άνευ σημασίας έχουν καταντήσει να είναι δυστυχώς οι συλλήψεις των λαθρομεταναστών.

Αφού εδώ τους κρατάνε όλους για να τους δώσουν και την ιθαγένεια...
Από συλλήψεις λαθρομεταναστών καλά πάμε, πιάνουμε και αυτούς που εισέρχονται παράνομα αλλά και αυτούς που εξέρχονται και τους κρατάμε όλους εδώ. Πως θα γίνει πολυπολιτισμική η Ελλάδα αλλιώς;
Αλεξανδρούπολη: Η είσοδος λαθρομεταναστών από τα χερσαία μας σύνορα, συνεχίζεται αμείωτη. Χθες συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός δουλέμπορος που

Μια μικρή αλλά πικρή γεύση από το Αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου.

Αθήνα: Εμπρησμοί τριών αυτοκινήτων σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην οδό Μενάνδρου και στου Ψυρρή, τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς παρά τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Εξάρχεια: Σε μια προσπάθεια να ξεμουδιάσουν, μια ομάδα δεκαπέντε κουκουλοφόρων έριξαν πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στην οδό Ιπποκράτους, σήμερα τα ξημερώματα.

Βγήκαν τσάρκα οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Αυτοί εξαγάγουν τα εσωτερικά τους προβλήματα κι εμείς πτωχεύουμε...

"Τσαμπουκάδες" τουρκικής φρεγάτας ανοικτά του Σουνίου!
Βόλτες στο Αιγαίο κόβει από το βράδυ του Σαββάτου η φρεγάτα "Γκαζιαντέπ" του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, η οποία έφτασε να κινείται ανάμεσα στο Σούνιο και την Τζια! Η τουρκική φρεγάτα -τύπου Oliver Hazard Perry- απέπλευσε το βράδυ του Σαββάτου από τον τουρκικό ναύσταθμο του Ακσάζ και κινήθηκε με δυτική πορεία, έφθασε μέχρι τη θαλάσσια περιοχή νότια της Μήλου και στο σημείο εκείνο άλλαξε πορεία, πλέοντας με κατεύθυνση προς Βορρά.

Κάποιος ανοίγει την Κερκόπορτα και εκχωρεί δικαίωμα ψήφου αρχικά σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες.

533.000 αλλοδαποί θα ψηφίσουν στις δημοτικές
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ
Σκηνικό νοθείας, με τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε 532.898 «εισαγόμενους» ψηφοφόρους στήνει το ΠΑΣΟΚ, λίγους μήνες πριν από τη διενέργεια των τοπικών εκλογών και τις επικείμενες αλλαγές στον χωροταξικό χάρτη της χώρας.
Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη επιχείρηση (ξεπερνώντας ακόμη κι αυτή του 2000 με τους

Χλευάζουν οι μουσουλμάνοι: Γιατί να ενσωματωθούμε αφού σε λίγο θα είμαστε περισσότεροι από εσάς;

Η γλυκανάλατη πεποίθηση πως οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι θα ενσωματωθούν απευθύνεται σε αγαθούς εγκεφάλους, απομεινάρια της σκληρής εργασίας των ΜΜΕ.
Οι μουσουλμάνοι που πραγματικά ενσωματώνονται είναι λίγοι. Αυτοί που άλλαξαν συνειδητά θρησκεία είναι ελάχιστοι και αυτοί που δεν διώκονται γι αυτό είναι ακόμα λιγότεροι. Αλλά οι εξαιρέσεις δεν κάνουν τον κανόνα, δυστυχώς ή ευτυχώς!

Δείξε μου το κατοικίδιό σου...

Του Καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Μια φορά και έναν καιρό, εκεί πιο πάνω στην «Αγγελάκη» ήταν μια μεγάλη αλάνα όπου κλωτσούσαμε τη μπάλα και παίζαμε κρυφτούλι, μακριά γαϊδούρα, τσανταλίνα-μανταλίνα και αμάδες…
Μια φορά και ένα καιρό είχαμε τους φίλους και τους κολλητούς να λέμε τα μυστικά μας, να μοιραζόμαστε χαρές που έτσι διπλασιάζονταν και λύπες που μειώνονταν επειδή τις βγάζαμε από το στέρνο μαζί με τα δάκρυα από τα μάτια..
Μια φορά και έναν καιρό….είχαμε!...

Δεν υπάρχουν αθώοι του αίματος.

Αν υπάρχει έγκλημα, κι αυτό είναι η κατάντια της οικονομίας που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μας μέσα σε λίγους μήνες, τότε πριν την τιμωρία πρέπει να προσδιοριστούν οι ένοχοι και όχι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι.

Στην πρώτη περίπτωση ίσως να εδραιώσουμε, για πρώτη φορά σε αυτή τη χώρα, την πεποίθηση στους πολίτες περί ισονομίας. Στη δεύτερη θα συνεχίσουμε να αλληλοκοροϊδευόμαστε σε ένα ακόμη επεισόδιο του έργου της συγκάλυψης. Δεν έχει λοιπόν καμία σημασία αν η εξεταστική ξεκινά από το 1981, το 1991

Οι στάχτες της Ευρώπης.

Αυτοπυρπολημένοι, όλοι μας, στην πυρκαγιά της Νέας Τάξης. Τι θ' απογίνουμε ύστερα από τη νέα, αδυσώπητη επίθεση του αδίστακτου δολλάριου εναντίον του ετοιμόρροπου Ευρώ;
Θα κλαίμε πάνω στις στάχτες μας ή θα ξαναγεννηθούμε;
Όλοι αυτοί που βγήκαν, τώρα τελευταία τόσο επιπόλαια, στα διάφορα τηλεπαραθυράκια, και καταγγέλλουν με… απροσμέτρητη οργή «..την άθλια

Κάτι ύποπτο ετοιμάζεται στην Κρήτη.

27/2/10
Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα κρούσματα βίας στα Χανιά της Κρήτης...
Ας θυμηθούμε τον διπλό εμπρησμό της Εβραϊκής συναγωγής της πόλης, που πολλοί ειδήμονες βιάστηκαν να τον αποδώσουν σε αντισιωνιστική επίθεση κάποιων «κακών» Ελλήνων, αλλά γρήγορα αποδείχθηκε με την σύλληψη των αλλοδαπών δραστών, ότι ήταν καθαρή προβοκάτσια, μια συνηθισμένη ενέργεια ξένων πρακτόρων. Βέβαια για τις δηλώσεις και τις κατηγορίες που εξεφράσθησαν πριν την διαλεύκανση της υπόθεσης, δεν ευαισθητοποιήθηκε κανείς να τις πάρει πίσω!

Τρεις παραβιάσεις του ΕΕΧ στο βόρειο, κεντρικό και νότιο Αιγαίο από την τουρκική Αεροπορία σήμερα.

Πέντε σχηματισμοί από 12 αεροσκάφη της τουρκικής Αεροπορίας πραγματοποίησαν σήμερα δύο παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών και τρεις παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ), στο βόρειο, κεντρικό και νότιο Αιγαίο. Από τα 12 αεροσκάφη τα τρία ήταν οπλισμένα, ενώ όλα τα ίχνη αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.
ΠΗΓΗ: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Υπάρχουν και καλά νέα. Απερρίφθη η χρηματοδότηση του σχεδίου “Καλλικράτης” από την ΕΕ.

Το κλιμάκιο των ελεγκτών της Ευρωπαϊκής Ενωσης απέρριψε ουσιαστικά και το αίτημα του υπουργού Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούση να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση για τη στήριξη του «Καλλικράτη», γεγονός που αποτελεί και το πρώτο σοβαρό εμπόδιο στην αλλαγή του κράτους. Το σκεπτικό που ανέπτυξαν οι ελεγκτές της Ενωσης είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν διαθέτει το αναγκαίο σχέδιο. «Δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής του Επιχειρησιακού Προγράμματος για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση» είπαν σε έντονο ύφος προς τα στελέχη της κυβέρνησης. «Μπορεί να στηρίξει ως έχει τις πολιτικές σας. Τι δράσεις θέλετε να αναπτύξετε για να

Εξορμήσεις δολοφόνων στην Λάρισα.

Tην Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στην Λάρισα, ομάδα 35-40 ατόμων του «αντιεξουσιαστικού» χώρου, οπλισμένα με ρόπαλα, πέτρες, σφυριά και μαχαίρια, επιχείρησε να ματαιώσει εκδήλωση του τοπικού «Πατριωτικού Συνδέσμου» και να καταστρέψει την προτομή του απελευθερωτή της Κύπρου, Γρίβα-Διγενή.
Με ορμητήριο την παράνομη κατάληψη της Ιατρικής Σχολής και με την προτροπή και κάλυψη διαφόρων «αντιρατσιστών» περιφερόταν επί ώρες στο κέντρο της πόλεως, σπάζοντας, τρομοκρατώντας και ουρλιάζοντας υπό τα απαθή βλέμματα των οργάνων

Συνεχίζονται οι θηριωδίες των εκλεκτών του «νέου πολιτισμού».

Ενώ ο Καντάφι κάλεσε σε Τζιχάντ εις βάρος της Ελβετίας επειδή οι πολίτες της «τόλμησαν» να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και να αντιταχθούν στη δημιουργία νέων τζαμιών, στην Αίγυπτο οι Χριστιανοί που «τολμούν» να υπάρχουν, υπόκεινται τα πάνδεινα.

Μαζικές σφαγές, βιασμούς ανηλίκων, βασανιστήρια και οι ένοχοι -όπως και στο Πακιστάν- μονίμως κηρύσσονται αθώοι από τα «δημοκρατικά

Το παλιό δημόσιο πέθανε, ζήτω το νέο!

Η κρίση γίνεται καθημερινά ευκαιρία για όλους αυτούς που με «ευλάβεια» ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση της Ελλάδας. Οι δημόσιοι υπάλληλοι, στις προηγούμενες δεκαετίες υπήρξαν, ο κυριότερος μοχλός άσκησης «κοινωνικής» πολιτικής παλαιοτέρων κυβερνήσεων, που είχαν κάποια «συγγένεια αίματος» με την σημερινή! Τότε ανθούσε το πολιτικό αλισβερίσι και τα χαρτάκια της κλαδικής που άνοιγαν τη στρόφιγγα και το δρόμο προς το κρατικό χρήμα, με αντάλλαγμα την φανατική προσήλωση στις κομματικές προσταγές!

Κύπρος: Ένσταση για συμμετοχή της Τουρκίας σε ασκήσεις της ΕΕ.

Ένσταση για πιθανή συμμετοχή της Τουρκίας σε ασκήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέβαλε η Κύπρος, εμποδίζοντας σχετική προσπάθεια του ΝΑΤΟ.
Την πρόταση είχε υποβάλει ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ρασμούσεν, στο πλαίσιο της άτυπης συνόδου των υπουργών Άμυνας της ΕΕ και των υποψηφίων προς ένταξη χωρών, στη Μαγιόρκα.
Την κυπριακή ένσταση στήριξαν η Ελλάδα, η

Αναβρασμός στην Αμερική για την κατάσταση στην Τουρκία.

Επενδυτές προεξοφλούν πραξικόπημα ή το επιδιώκουν με τις ενέργειες τους.
Κόκκινος συναγερμός τις τελευταίες ώρες στο State Department σχετικά με τις εξελίξεις στην Τουρκία.
Τις τελευταίες ώρες έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 70 συλλήψεις (έχουν ανακοινωθεί μόλις οι 19) απόστρατων και εν ενεργεία αξιωματικών. Οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν στοιχεία στα χέρια τους που δείχνουν κορύφωση της έντασης, για τα οποία όμως δε μπορούμε να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Εμείς και οι άλλοι.

Με όλο τον σεβασμό στα όσα εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης για τα νέα αυστηρά μέτρα κατά της διαφθοράς στο δημόσιο, τους δημόσιους λειτουργούς κλπ., το ψάρι βρομάει απ’ το κεφάλι.

Και το κεφάλι στη χώρα μας προστατεύεται κατά τρόπο σκανδαλώδη... Απόδειξη; Ξεκίνησε χθες στο Ισραήλ η δίκη του πρώην πρωθυπουργού της χώρας Εχούντ Όλμερτ, ο οποίος, μαζί με τον διευθυντή του γραφείου του, κατηγορείται από τον Αύγουστο του 2009 για απάτη, κατάχρηση εμπιστοσύνης,

Η εφιαλτική όψη του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα και οι λύσεις.

26/2/10
Ένα εφιαλτικό σενάριο εν όψει. Μονο μια σωστή ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ μεταναστευτική πολιτική που θα φέρει Έλληνες του εξωτερικού πίσω στην Ελλάδα και Σωστούς μετανάστες από συγγενείς χώρες θα μας σώσει.
«OΨΕΙΣ του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
στην ΕΛΛΑΔΑ»
Συμπερασματικά σχόλια
Η Ελλάδα γνωρίζει και θα συνεχίσει να γνωρίζει το

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Κατατέθηκε το λαθρονομοσχέδιο για την ιθαγένεια.

Κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να εισαχθεί την Τρίτη, προς επεξεργασία, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου για την ιθαγένεια...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ,
την Δευτέρα 1η Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Πρέζιντεντ στις 19:00.
ΑΦΗΣΤΕ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ.

Ζούμε την πραγματοποίηση του Ελληνικού ονείρου;

Ομολογουμένως το 2010 δεν φαίνεται να είναι η χρονιά των Ελλήνων. Παρατηρείται μια όξυνση της «βαριάς» εγκληματικότητας, με χρήση βαρέως οπλισμού κατά αμάχων, με όφελος λίγα ευρώ. Η παράνομη εισροή λαθρομεταναστών συνεχίζει απτόητα το φυλετικό ανακάτεμα της Ελλάδας. Η οικονομία, με τις ευχές των κυβερνήσεων του δικομματισμού, έπιασε πάτο, σε επίπεδα πτώχευσης. Η διεθνής κοινότητα, παρασυρόμενη από το σκοτεινό παιχνίδι κάποιων, μας συνέδεσε στη συνείδηση της, ως το μαύρο και κακό πρόβατο του πλανήτη.

ΙΝΚΑ: Μποϋκοτάζ σε όλα τα Γερμανικά προϊόντα & καταστήματα από όλους τους κατοίκους της Ελλάδας.

Το ΙΝΚΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πρωτοφανή στην μεταπολεμική περίοδο της Ευρώπης που φροντίσαμε όλοι να ξεχάσουμε τις θηριωδίες και τις εκατόμβες εκατοντάδων εκατομμυρίων νεκρών από την λαίλαπα της Γερμανικής σβάστικας, που ήθελε να ενώσει τον κόσμο με την βία, για το δημοσίευμα του Focus με όρθιο το δάκτυλο της Αφροδίτης και υπότιτλοι Έλληνες κλέφτες, επειδή δεν είναι οι Έλληνες κλέφτες, αλλά μόνο μια συγκεκριμένη γνωστή ομάδα, ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ

Εδώ γελάμε! Ανέκδοτο μας έκαναν Κωστάκηηηηη...

Ο υπουργός του κυβερνώντος κόμματος κάνει περιοδεία. Επισκέπτεται ένα σχολικό συγκρότημα και ακούει τα παράπονα των δασκάλων και των μαθητών:
- Κύριε υπουργέ, δεν έχουμε πετρέλαιο για θέρμανση και έρχεται βαρύς χειμώνας...
- Κύριε υπουργέ, δεν μας χωράνε οι αίθουσες, τα μισά θρανία είναι χαλασμένα, τα περισσότερα τζάμια είναι σπασμένα...

Αφού ακούει διάφορα τέτοια ... τους λέει:
- Μήν ανησυχείτε όλα θα γίνουν το συντομότερο

Μασονία και... οθωμανικόν γκουρμέ!

Το νέο πολιτιστικό επίτευγμα του Ροταριανού Ομίλου Αλεξανδρούπολης!
Είστε μασόνος; Σας αρέσουν τα τουρκοπανηγύρια; Έχετε ταυτόχρονα και γαστρονομικές ανησυχίες; Ε, αν δεν πήγατε τότε στην προ τριών ημερών εκδήλωση του Ροταριανού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, χάσατε! Μιλάμε ασφαλώς για την ομιλία της Ozlem Kurumlar, καθηγήτριας στο πανεπιστήμιο Bahcesehir της Κωνσταντινούπολης, με θέμα «Η κουζίνα του Σουλτάνου: 1574, ένα θαυμάσιο ταξίδι των τροφών τον 16ο αιώνα», που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο GRECOTEL στις 20/2/2010!

Οι 72 κρίσιμες ώρες της οικονομίας.

Τα όσα δεν έγιναν σε τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια, τώρα η Ελλάδα πρέπει να τα κάνει σε μερικά 24ωρα. Ακούγοντας τους ξένους εταίρους, διαβάζοντας τα σχόλιά τους, τους οίκτους, τις λοιδορίες τους και τις.... φιλευσπλαχνίες τους, ένα μόνο μπορείς να αισθάνεσαι: Ντροπή. Ντροπή για το πώς οι Έλληνες καταντήσαμε έτσι και γιατί η Ελλάδα έφθασε στην έσχατη κατάπτωση να κατασχεθεί η Ακρόπολη για τα χρέη της, αφού ό,τι είχε και δεν είχε, σε κινητά και ακίνητα, σε ασημικά και σε μπακίρια, οι κυβερνώντες της τα εκποίησαν σε ταπεινωτικούς και εξευτελιστικούς πλειστηριασμούς και πολλές φορές μυστικούς.

Τους εμποδίζουμε να βγουν από την χώρα, αλλά όχι για να μπουν!

Συγχαρητήρια στις Αρχές για τις επιτυχημένες τους προσπάθειες. Καλύτερα θα ήταν να εμποδίζουμε την ΛΑΘΡΟεισαγωγή τους και σε δεύτερη μοίρα την έξοδό τους από τη χώρα!
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Λαθρομετανάστες σε ειδική κρύπτη αυτοκινήτου!
Συνελήφθη, σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχα, στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ αφήγηση της συλληφθείσας νομαρχιακής συμβούλου κας Χριστίνας Σιδέρη.

H συλληφθείσα κα Χριστίνα Σιδέρη αποκαλύπτει την ΑΛΗΘΕΙΑ για τις άθλιες προσαγωγές των Ελλήνων. Από τη Χούντα του ΠΑΣΟΚ στη ΓΑΔΑ…
Αυτή είναι μία απλή παράθεση κάποιων γεγονότων, που έλαβαν χώρα εχθές, μέσα στην πρωτεύουσα μίας Δημοκρατικής(;) χώρας, όπου υποτίθεται ότι υπάρχει σεβασμός στον Έλληνα νομοταγή πολίτη και προστασία στη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα. Προσωπικά, θεωρώ, ότι βγήκα κερδισμένη και πολύ πλούσια από τη χθεσινή ημέρα. Είναι αφάνταστα ικανοποιητικό, να ανακαλύπτει κάποιος πράγματα, τα οποία πρέσβευε αλλά δεν είχε ίδια εμπειρία... Ας πάρουμε λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή!

Σε όλο τον πλανήτη καταλαβαίνουν ότι είμαστε η συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων. Κάποιοι εγχώριοι ανθέλληνες όμως...

Στην εκπομπή του Καμπουράκη και του Οικονομέα ήταν καλεσμένος ο Κώστας Ζουράρις.
Είπε κάτι που δεν πολυάρεσε στον Καμπουράκη και προτίμησε να το σταματήσει για να πάει σε διαφημίσεις.
Κάποιοι όμως είμαι σίγουρος πως πήραν το μήνυμα.
Μέσα από μια πρόταση είπε αυτό που παιδεύονται πολλοί να το πουν με 800 άρθρα και δεκάδες μονολόγους σε τηλεοπτικές εκπομπές. Θεώρησε κατάπτυστο και προσβλητικό το άρθρο και την εικόνα

Οι Γερμανοί αποδεικνύουν ότι έχουν δεσμούς αίματος με τα... SS.

Δηλώσεις του Γερμανού εκπροσώπου του υπ. Εξωτερικών: «Δεν χρωστάμε
αποζημιώσεις στην Ελλάδα»

Η γερμανική κυβέρνηση απέρριψε τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες η Γερμανία οφείλει ακόμα στην Ελλάδα τις αποζημιώσεις από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Οφείλω να απορρίψω τις κατηγορίες αυτές», δήλωσε ο Αντρέας Πέσκε, εκπρόσωπος του

Γυναίκες - πρέσβειρες της μισανθρωπίας...

Η εθνομηδενίστρια Υπουργός Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου, μόνιμη συμμέτοχος στις συνάξεις της περίφημης Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, όπου αποφασίζεται η αποδόμηση Εθνών και η χειραγώγηση Λαών, παρέα με μια άλλη μεγάλη ”Ελληνίδα”, την Γ.Γ. του υπ. Παιδείας κ. Δραγώνα (……σκοπεύει να προχωρήσει από την επόμενη σχολική χρονιά στη διδασκαλία της μητρικής γλώσσας αλλοδαπών μαθητών σε σχολεία με μεγάλο ποσοστό παιδιών μεταναστών και να δημιουργήσει

Φόρο υποτελείας μέσω κράτησης τροφίμων από τις φυλακές του Γκουαντάναμο πληρώνει η Αλβανία στο μεγάλο αφεντικό.

25/2/10
Από χθες: Άλλοι τρεις έγκλειστοι του Γκουαντάναμο στην Αλβανία
Σύμφωνα με το αλβανικό υπουργείο Εσωτερικών μεταφέρθηκαν χθες από τις φυλακές του Γκουαντάναμο προς την Αλβανία τρεις έγκλειστοι μουσουλμάνοι. Συγκεκριμένα μεταφέρθηκαν ο Σαλεχ μπιν Χαντι Ασάσι από την Τυνησία, ο Σαρίφ Φατι Αλι αλ Μισάντ από την Αίγυπτο και ο Αμπντούλ Ραούφ Ομάρ Μοχάμαντ Αμπού αλ Κουσίν από τη Λιβύη.

Αυτό έγινε σύμφωνα με την διμερή συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και της αλβανικής

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας προσκαλεί όλους τους Έλληνες στην αυριανή παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
Ο Ελληνικός λαός που δεν ξεχνά τα εγκλήματα του Ναζισμού σε βάρος της χώρας του.
Ο Ελληνικός λαός που δεν ανέχεται να προσβάλουν την ιστορία, τον πολιτισμό και τις αξίες του, οι απόγονοι αυτών που δε σεβάστηκαν τις ζωές των ανθρώπων και αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα.
Ο Ελληνικός λαός που ξέρει καλά πως πίσω από τα σκάνδαλα της ΖΗΜΕΝΣ, δεν υπήρξαν μόνο διεφθαρμένοι πολιτικοί αλλά και διαφθορείς με πολιτική κάλυψη.
Θα δώσει τη δική του απάντηση στη νέα θρασύτατη Γερμανική

Αυτά δίδασκε η κ. Πρωτονοτάριου στα Αλβανάκια της Γκράβας.

Εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδας στα σχολικά εγχειρίδια.
Εμπλέκεται άμεσα το επίσημο κράτος.

Δεν είναι προπαγάνδα ούτε απλώς κραυγές ή απειλές παρακρατικών ομάδων, ούτε νοσταλγίες του παρελθόντος που στοιχειώνουν την αλβανική πραγματικότητα, τα διάφορα σενάρια εδαφικών διεκδικήσεων εις βάρος της Ελλάδας. Μια ακέραια γενιά μεγαλώνει στην Αλβανία διαβάζοντας στα σχολικά εγχειρίδια όχι απλώς ανιστόρητα και πράγματα εντελώς αντιεπιστημονικά, αλλά κεφάλαια και ανακεφαλαιώσεις για δήθεν «αλύτρωτα αλβανικά

Βαρύ και σήμερα το Αστυνομικό δελτίο.

Στο γνωστό γκέτο της Αθήνας στη διασταύρωση των οδών Μενάνδρου και Σοφοκλέους, δύο λαθρομετανάστες Παλαιστίνιοι (όλοι Παλαιστίνιοι δηλώνουν στα πλαστά χαρτιά τους!) προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κλέψουν τσάντα από διερχόμενη οδηγό. Ο ένας συνελήφθη επειδή έτυχε να περνά περιπολικό της Αστυνομίας εκείνη τη στιγμή, ενώ αναζητείται ο δεύτερος.

Δέκα κακοποιοί φορώντας κράνη χθες το βράδυ στις 8 στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Λευκωσίας στην Αθήνα επιτέθηκαν σε δύο άτυχους περαστικούς και

Πως σχολιάζουν οι Γερμανοί τις αντιδράσεις μας για το FOCUS.

Η Bild σήμερα στη πρώτη σελίδα της με τίτλο Griechen empört über „Focus“-Titel. Δηλαδή: "Οι Έλληνες οργισμένοι με δημοσίευμα του Focus". Το άρθρο παραθέτει και τις δύο επίμαχες φωτογραφίες - μοντάζ και παρατηρεί μεταξύ άλλων ότι «μετά από μια σειρά επικριτικών άρθρων για την Ελλάδα, που κατέχει το ρεκόρ των χρεών, ο τύπος της Αθήνας αντεπιτίθεται».

Κρίσιμη συνάντηση για την πολιτική σταθερότητα της Τουρκίας.

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Ερντογάν και του προέδρου Γκιουλ με τον στρατηγό Μπασμπούγ αργότερα σήμερα.
Σε κλίμα έντασης αναμένεται να γίνει αργότερα σήμερα Πέμπτη η συνάντηση των πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας της Τουρκίας, εν μέσω της έρευνας για απόπειρα πραξικοπήματος από μέρους στελεχών των ενόπλων δυνάμεων που, όπως σημειώνουν αναλυτές, θέτει εν αμφιβόλω την πολιτική σταθερότητα και την εμπιστοσύνη των «αγορών» στην υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ

Καταγγελία αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων για εγκαθίδρυση "συμβιβασμένης ηγεσίας".

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
Αύριο Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010 συνέρχεται υπό την πρόεδρο Ι. Γιάγκο,τον ΑΓΕΣ Φ. Φράγκο,τον ΑΓΕΑ Β. Κλοκωζά και τον ΑΓΕΝ Δ. Ελευσινιώτη το ΣΑΓΕ για οφειλόμενες
επανακρίσεις αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων. Ειδικότερα, για το Πολεμικό Ναυτικό μεταξύ των κρινόμενων είναι και τα γνωστά ονόματα των

Πρόκειται για γενικευμένη κίνηση εισαγωγής λαθροψηφοφόρων στην Ευρώπη. Τα ίδια συμβαίνουν και στην Ιταλία.

Ιταλία: Την αριστερά κατηγορεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Την αριστερά κατηγόρησε χθες κατά την ομιλία του εν όψει των τοπικών εκλογών του επόμενου μήνα, ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ότι επιδιώκει μια «εισβολή των ξένων» στη χώρα για να «διευρύνει την εκλογική της βάση».
Η σκλήρυνση των μέτρων για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης στη χώρα υπήρξε, κατά

Σε συναγερμό ΥΕΑ & ΕΥΠ για την σύγκρουση στρατιωτικών με πολιτικούς στην Τουρκία. Ακόμη 8 νέες παραβιάσεις στον ΕΕΧ.

Κλίμα μετωπικής σύγκρουσης κεμαλιστών και ισλαμιστών στην Τουρκία με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά: Από κίνημα των κεμαλικών μέχρι προσπάθεια «εξαγωγής της κρίσης» - προς τα δυτικά φυσικά. Στο ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στην ΕΥΠ παρακολουθούν από πολύ κοντά τις τουρκικές πολιτικές εξελίξεις και συντάσσεται ειδική έκθεση με όσες πληροφορίες συλλέχθηκαν ή θα

Πυρά από στελέχη του ΟΗΕ κατά των Αλβανών, γιατί παρεμποδίζουν έρευνα για εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν.

Ο ειδικός αναλυτής των Ηνωμένων Εθνών Φίλιπ Αλστον, κατηγορεί τις αλβανικές αρχές ότι παρεμποδίζουν σταθερά για πολύ καιρό, τη διερεύνηση αναφορών, που θέλουν τους Αλβανούς παραστρατιωτικούς Κοσοβάρους, να έχουν αφαιρέσει όργανα από Σέρβους κρτατούμενους πολίτες του Κοσόβου, σε βάση που είχαν σε χωριό της Αλβανίας, τα οποία στη συνέχεια τα πουλούσαν σε κλινικές τους εξωτερικού.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ: Πρωτοφανής προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης πολιτών που προσπάθησαν ειρηνικά να διαμαρτυρηθούν.

24/2/10
Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία απαγόρευσε στους κατοίκους της πλατείας Αμερικής να συγκεντρωθούν έτσι όπως είχαν προγραμματίσει, ενώ αντιθέτως οι αρχές άφησαν περίπου 200 αναρχομισθωτούς να «τελέσουν» την δική τους «αντισυγκέντρωση» που την διοργάνωσαν μόνο και μόνο για να μπλοκάρουν και να εκφοβίσουν τους Έλληνες διαμαρτυρόμενους. Μόνο στην Ελλάδα του 2010μ.Χ. το κράτος εμποδίζει Έλληνες πολίτες να

Μήπως κάποια στιγμή πριν να είναι τελείως αργά, πρέπει να προσπαθήσουμε να θυμηθούμε όσα εύκολα ξεχνάμε;

Σήμερα ζούμε σε μια μάλλον κατ’ όνομα «δημοκρατική και ευνομούμενη» πολιτεία. Αν για μια στιγμή πετάξουμε στην άκρη έννοιες, προβλήματα κι στεναχώριες και ψάξουμε στη μνήμη μας, θα θυμηθούμε εύκολα την τελευταία φορά που κάποιος διερχόμενος οδηγός, μη σεβόμενος την ώρα «κοινής ησυχίας» πέρασε κορνάροντας ή με σπασμένη εξάτμιση κάτω απ’ το παράθυρο μας. Θα θυμηθούμε την τελευταία φορά που ενώ μιλούσαμε στο δρόμο, σωπάσαμε απότομα την ώρα που μας πλησίασε κάποιος άγνωστος, φοβούμενοι ότι μας άκουσε. Θα θυμηθούμε σίγουρα την τελευταία φορά

ΕΠΕΙΓΟΝ: Μεγάλη και επείγουσα ανάγκη για το σπάνιο αίμα Μηδέν Ρέζους Αρνητικό, από βρέφος 5 μηνών στο Μαιευτήριο Μητέρα.

Φίλοι και φίλες όπως μόλις ενημερωθήκαμε υπάρχει μεγάλη και επέιγουσα ανάγκη από φιάλες αίματος για αγοράκι 5 μηνών το οποίο νοσηλεύεται με πρόβλημα καρδιάς στο Μαιευτήριο Μητέρα.
Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τον πατέρα του μικρού παιδιού κ. Εμμανουήλ Μαρσέλο στο τηλ. 6936077977.
Ευχόμαστε το μικρό αγοράκι να ξεπεράσει το πρόβλημα και να νικήσει στην μάχη για την ζωή.
ΠΗΓΗ: ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ

Δελτίο Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑ: Συνεχείς οι παραβιάσεις νομιμότητας και καταπατήσεις περιουσιών των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ “OMONOIA”
Άγιοι Σαράντα 21/1/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία συνεχίζει να αποτελεί καθημερινό στόχο των καταπατητών χωραφιών και λιβαδιών. Τεράστιες εκτάσεις δίνονται σε «πρώην ιδιοκτήτες», με τεκμήρια πλαστά οθωμανικά φιρμάνια και σύμμαχο το

Πλούσιο όπως πάντα το αστυνομικό δελτίο.

Τις έδεσαν και τις λήστεψαν.
Με μονωτική ταινία έδεσαν τις δύο υπαλλήλους κινεζικού καταστήματος οι ληστές.
Οι πέντε ληστές μπήκαν στο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 61, στο κέντρο της Αθήνας.
Αφού έδεσαν τις υπαλλήλους, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Γάμος μεταξύ ανηλίκων στο Πακιστάν. Σε λίγο και… στην πόρτα μας!

Ένα από τα «καλά» του πολυπολιτισμού είναι ότι μας παρέχει μια μοναδική, για τους εν ισχύ φυσικούς νόμους εμπειρία, την δυνατότητα να βιώνουμε ταυτόχρονα σε διαφορετικές ιστορικές περιόδους της ανθρώπινης εξέλιξης. Κάτι σαν να ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα, που μπορούμε όμως να αλληλεπιδρούμε με αυτά.
Σκεφτείτε αύριο, στο διπλανό σας σπίτι να εκτυλισσόταν μια τελετή γάμου μεταξύ δύο παιδιών,

Πλήρη στήριξη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στις δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Άγκυρα.

Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κ. Κρόουλι προέβει σε δηλώσεις και στήριξε απόλυτα τον Αμερικανό πρέσβη στην Άγκυρα Τζέϊμς Τζέφρι για τις δηλώσεις που έκανε ο δεύτερος σχετικά με το ότι «η Τουρκία είναι μια ειρηνική χώρα και δεν εισέβαλε ποτέ σε γειτονικά της κράτη». Μάλιστα πήγε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι η Ουάσιγκτον «κοιτάζει εμπρός και όχι πίσω. Δεν νομίζουμε ότι έχει αξία να πηγαίνει κανείς πίσω στην ιστορία των τελευταίων 35

Ο Ρομπέν των Χαζών και άλλα μεσαιωνικά παραμύθια.

Ως πότε παλικάρια θα ζώμεν στα στενά, τρεφόμενοι με κουτόχορτο;
Παρακολούθησα με μεγάλη εμβρίθεια -όπως απαιτούν οι περιστάσεις- την βαρύγδουπη συνέντευξη του κυρίαρχου MIG στον προβαλλόμενο επί σειρά ετών «δημοσιογράφο της χρονιάς». Μία συνέντευξη σε χρόνο αστραπή, που ήρθε να δικαιολογήσει το ξάφνιασμα της συγχώνευσης. Πόσο εύκολα μας βάζουν να καταπιούμε την δημιουργία ενός ακόμα μονοπωλίου. Είδα και την διαφήμιση του «Ρομπέν των Χαζών», στην εκπομπή που ακολούθησε, «με πόσο σωστά ελληνικά μας τα είπε ο

Με το ΛΑΘΡΟνομοσχέδιο γίνονται «ιθαγενείς» και μάλιστα με περισσότερα δικαιώματα από τους Έλληνες!

Διαμαρτύρονται οι Οικολόγοι Πράσινοι (ναι αυτοί που τα δύο εξέχοντα στελέχη τους Τρεμόπουλος και Χρυσόγελος είχαν υπογράψει υπέρ του σχεδίου Ανάν) ότι η κυβέρνηση έχει υπαναχωρήσει από το αρχικό σχέδιο νόμου για την χορήγηση ιθαγένειας στους μετανάστες. Στο θέμα της ιθαγένειας θα πρέπει να σταθούμε. Η ιθαγένεια χαρακτηρίζει, σύμφωνα με όλα τα λεξικά, τα άτομα που γεννιούνται στην Ελλάδα από Έλληνες γονείς. Αυτό λοιπόν που είναι