Οι πολιτικοί ζούν στο άσπρο συννεφάκι τους και ο λαός στο Φαρ Ουέστ.

11/2/10
Μερικά από τα εγκλήματα που καταγράφηκαν στο αστυνομικό δελτίο τις τελευταίες μόνο ώρες... Επιτέλους, πάρτε την πολυπολιτισμικότητα και τα κλεμμένα σας και ούστ...!

Από μαφιόζικη επίθεση μέχρι κλοπή... σάντουιτς περιλαμβάνει το "αστυνομικό δελτίο".
Σε βενζινάδικο έβγαλαν χειροβομβίδα, έναν ταξιτζή τον έκλεψε η πελάτισσά του και στο Χαϊδάρι οδηγός δέχτηκε πυροβολισμούς από το διπλανό αυτοκίνητο.

Κάθε είδους έγκλημα συμβαίνει στους δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο...
Την λήστεψαν για ένα...πρόσφορο!
Μέρα μεσημέρι, λίγο μετά τις τέσσερις στο Κερατσίνι ένας τσαντάκιας έστειλε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο νοσοκομείο, αφού για να της αρπάξει την τσάντα την έριξε στο δρόμο με αποτέλεσμα η γυναίκα να χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι.
Που έχουμε φτάσει πλέον. Μέχρι και για ένα πρόσφορο φτάνουν να ληστέψουν ανυπεράσπιστες γιαγούλες...
Ήταν 16:30 και η 84χρονη κυρία Δήμητρα περπατούσε στο Κερατσίνι για να πάει στην εκκλησία, κρατώντας μια τσάντα με το πρόσφορο της.
Τότε την πλησιάζει ένας τύπος με την μηχανή και της τραβάει την τσάντα με το πρόσφορο. Η γιαγιά προσπάθησε να συγκρατήσει την τσάντα και έπεσε στον δρόμο. Χτύπησε το κεφάλι της και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου παρέμεινε για νοσηλεία. Ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα με την μηχανή και εξαφανίστηκε.

Λίγο μετά τις οκτώ το κέντρο της άμεσης πήρε... φωτιά.
20.11 στην Αθήνα, συμβολή των οδών Ιλιάδος και Δικαιάρχου, ένας ληστής μπήκε σε σούπερ μάρκετ και άρπαξε τα χρήματα από τα ταμεία, μισή ώρα μετά στη Δραπετσώνα ένας ακόμη δράστης με τον ίδιο τρόπο λήστεψε άλλο σούπερ μάρκετ και την ίδια ώρα στον Πειραιά το ... κακό με τα σούπερ μάρκετ τρίτωσε. Ο ληστής άρπαξε 500 ευρώ από τα ταμεία, αλλά απέτυχε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο.

Λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα στα Πετράλωνα δύο άνδρες έβγαλαν μαχαίρι σε οδηγό αυτοκινήτου που περίμενε να ανάψει πράσινο στο φανάρι. Άρπαξαν 50 ευρώ και τα δύο κινητά του οδηγού και εξαφανίστηκαν.

Τα ξημερώματα στα Άνω Λιόσια οι ληστές ήταν μάλλον ... πεινασμένοι. Εισέβαλαν σε κατάστημα που παρασκευάζει σάντουιτς και κουλούρια και αφού χτύπησαν τον ιδιοκτήτη άρπαξαν ό,τι φαγώσιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

Την πιο... εντυπωσιακή ληστεία διέπραξαν ωστόσο λίγο μετά τις πέντε τα χαράματα οι δράστες που χτύπησαν ένα σούπερ μάρκετ στο Πόρτο Ράφτη. Κατάφεραν να διαρρήξουν δύο ΑΤΜ τραπεζών που βρίσκονταν μέσα στο κατάστημα, ενώ στη συνέχεια άρπαξαν από το χρηματοκιβώτιο και τα ταμεία του σούπερ μάρκετ 30.000 ευρώ.

Μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι.
Σκηνή από... Σικάγο του μεσοπολέμου εκτυλίχθηκε στις πέντε τα χαράματα στην Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του Χαϊδαρίου
Δύο άγνωστοι που ακολουθούσαν για ώρα έναν άνδρα πλησίασαν από αριστερά το αυτοκίνητό του .
Όταν τα δύο αυτοκίνητα άρχισαν να κινούνται παράλληλα ο συνοδηγός από το αυτοκίνητο των δραστών κατέβασε το τζάμι έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τρεις φορές τον άνδρα που ευτυχώς δέχθηκε μόνο μια σφαίρα στο πόδι.
Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο άνδρας κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα, ενώ διατηρώντας τις αισθήσεις κατάφερε να ενημερώσει την αστυνομία, αλλά και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Με... χειροβομβίδα στο βενζινάδικο!
Πάγωσαν οι υπάλληλοι του πρατηρίου καυσίμων στο 30ο χιλιόμετρο της Αθηνών-Κορίνθου
Τέσσερις ληστές πετάχτηκαν από ένα αυτοκίνητο κρατώντας όπλα, ενώ ταυτόχρονα ο ένας από αυτούς έβγαλε μια χειροβομβίδα και απείλησε να τινάξει τα πάντα στο αέρα.
Οι τέσσερις υπάλληλοι όχι απλά αναγκάστηκαν να δώσουν τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, αλλά άδειασαν και τις τσέπες τους και έβγαλαν και τα ρολόγια και τα κοσμήματα που είχαν πάνω τους και τους τα παρέδωσαν.
Οι ληστές εξαφανίστηκαν παίρνοντας 7.500 ευρώ και τα τιμαλφή των υπαλλήλων.

Θεσσαλονίκη: Ληστεία για... 100 ευρώ!
Οι δράστες μπήκαν σε ίντερνετ καφέ στη Νέα Μηχανιώνα και άρχισαν να απειλούν με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη για να τους δώσει τα λεφτά.
Εκείνος έβγαλε και τους έδωσε ότι είχε μαζέψει μέχρι εκείνη τη στιγμή, ποσό που δεν ξεπερνούσε τα 100 ευρώ.

Μεσσηνία: Οι ληστές τον έκαναν μαύρο στο ξύλο.
Του πήραν 530 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του ανυποψίαστου ιδιοκτήτη και άρχισαν να τον χτυπούν με ένα ξύλο σε όλο του το σώμα. Μετά το συμβάν ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται...

Θεσσαλονίκη: Τετ α τετ με τους ληστές.
Την ώρα που επέστρεφε σπίτι του εκείνοι έβγαιναν με τα κλεμμένα! Το περιστατικό έγινε στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, στην οδό Γ. Καρατάσου 36.
Οι δύο διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι, πήραν από μέσα 10.000 ευρώ και ετοιμάζονταν να... εξαφανιστούν ανενόχλητοι.
Την ώρα που έβγαιναν, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη που επέστρεφε ανυποψίαστος!
Χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους, οι ληστές του έβγαλαν μαχαίρι και άρχισαν να τον απειλούν, για να καταφέρουν τελικά να απομακρυνθούν χωρίς προβλήματα...

ΠΗΓΗ ΝΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ: NEWSit