ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Κραυγή αγανάκτισης Αστυνομικού.

14/2/10
Ήμουν 26 χρονών και ανέβαινα το βουνό κάτω από τα μονόβολα που μας έριχνε ένα καθίκι που κρατούσε ομήρους, αρκετούς αλλοδαπούς, ανάμεσα τους κι ένα μωρό 2,5 χρονών, έπαιρνα 800 ευρώ.
Ήμουν 23 χρονών και πήδαγα από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, με από κάτω το κενό έξι ορόφων, για να πιάσω το διαρρήκτη, έπαιρνα 650 ευρώ.
Ήμουν 29 χρονών και ενεπλάκησα με έξι συντρόφους ενάντια σε 40, για τη σύλληψη ενός φονιά ληστή, έπαιρνα 1000 ευρώ.
Κάθε μέρα δεν ξέρω αν θα γυρίσω σπίτι μου, όχι μόνο όταν φεύγω για δουλειά αλλά κι όταν πάω για καφέ, όπως και με το φίλο μου το Μιχάλη Σπανουδάκη, ο οποίος έπαιρνε 1200 ευρώ και ήταν 35 χρονών.
Είμαι ο μπάτσος, αυτός που μαθαίνετε τα παιδιά σας να φτύνουν, είμαι ο φασίστας που σας ελέγχω στο δρόμο, είμαι ο βασανιστής και τεμπέλης που διασύρουν τα κολοκάναλα που βλέπετε, είμαι ο ρατσιστής που πήγε να πεθάνει για να ελευθερώσει τους αλλοδαπούς που οι φιλάνθρωποι φέρνουν εδώ για να εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς.
Αυτός είμαι και άλλα πολλά και θα συνεχίσω να είμαι αλλά όχι για σας, αλλά για την Ελλάδα. Σε αυτήν ορκίστηκα και για αυτή θα πεθάνω, και αφού εσείς την αποτελείτε, θα πεθάνω για σας, και προπάντων για τα παιδιά σας.
Ζήτω η Ελλάδα και η Ορθοδοξία.

Ανώνυμος

ΠΗΓΗ: σχόλιο στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ της 13 Φεβρουαρίου 2010 12:08 π.μ.