Ααααααχ...στυνομικού δελτίου συνέχεια. Το ΦΑΡ-ΟΥΕΣΤ δεν ξέρει από αργίες!

14/2/10
Αιματηρές συμπλοκές στην Ομόνοια.
Τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις αλλοδαποί.
Ένας 27χρονος Αλβανός νεκρός και τρεις μετανάστες ασιατικής καταγωγής τραυματίστηκαν σε δύο διαφορετικά αιματηρά επεισόδια, που σημειώθηκαν τη νύχτα στην Αθήνα.
Ο Αλβανός βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο, λίγο πριν τις έξι το πρωί, στο δρόμο στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 18 στην Κυψέλη. Παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίσθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, αλλά καθ' οδόν υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αθηνών.
Το δεύτερο περιστατικό συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην οδό Μιλέρου 1 στην Ομόνοια. Τρεις αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους για προσωπικές διαφορές, σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου. Ο ένας τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι και ο άλλος στο κεφάλι και διακομίσθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ ο τρίτος φέρει σοβαρό τραύμα στον μηρό, επίσης από μαχαίρι και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο τελευταίος συνελήφθη ως ο δράστης του επεισοδίου, μετά από υπόδειξη της συζύγου του ενός από τους άλλους δύο τραυματίες.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πάτρα.
Συνελήφθησαν, χθες στις 21.00, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, ένας 50χρονος και δύο αλλοδαποί (γυναίκα και άνδρας), διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν στις αποσκευές τους, ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 13,6 και 4,2 γραμμαρίων αντίστοιχα.
Επίσης, σε έλεγχο εντός του τροχόσπιτου και συγκεκριμένα στο ντουλάπι του οχήματος βρέθηκαν τρεις συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 4,2, 2,5 και 2,6 γραμμαρίων ενώ στην τουαλέτα βρέθηκαν δύο γλάστρες με δενδρίλια του φυτού ινδικής κάνναβης ύψους 15 με 20 εκατοστά περίπου.
Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Στιγμές αγωνίας για ηλικιωμένη.
Στιγμές αγωνίας έζησε μία ηλικιωμένη στον Άγιο Δημήτριο, όταν στο σπίτι της εισέβαλε ένας ληστής.
Ο δράστης μπήκε στο σπίτι της γυναίκας και με την απειλή μαχαιριού, της πήρε 50 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του.
ΖΟΥΓΚΛΑ

Ληστεία σε βενζινάδικο.
Ένα βενζινάδικο στην Αργυρούπολη λήστεψε άγνωστος τα ξημερώματα.
Λίγο μετά τις 06:15, ο δράστης απείλησε με όπλο τον αλλοδαπό υπάλληλο του πρατηρίου που βρίσκεται στην Λ. Κύπρου 155 και τον ανάγκασε να του δώσει τις εισπράξεις.
Στη συνέχεια ο ληστής έφυγε ανενόχλητος.
ΖΟΥΓΚΛΑ

Έβαλαν γκαζάκια σε κάδο.
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούμενος από δύο γκαζάκια τοποθετήθηκε σε μεταλλικό κάδο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης από άγνωστους.
Οι εν λόγω δράστες τοποθέτησαν τα γκαζάκια στον κάδο απορριμμάτων που βρίσκεται στην οδό Εφέσου 7 και λίγο αργότερα, περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα, ένα από αυτά εξερράγη.
Από την έκρηξη δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
ΖΟΥΓΚΛΑ

Λήστεψαν ψιλικατζίδικο σαν … κύριοι.

Σαν… κύριος εξήλθε ένας άγνωστος χθες το απόγευμα από ψιλικατζίδικο στον Άριο Μεσσηνίας, στο οποίο είχε μπει προκειμένου να το ληστέψει.
Ο δράστης, μαζί με ένα συνεργό του πλησίασε το μαγαζί με αυτοκίνητο. Μπήκε στο κατάστημα και στη συνέχεια απείλησε τον υπάλληλο με όπλο, το οποίο η Αστυνομία εικάζει ότι ήταν ψεύτικο, και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή 300 ευρώ.
Ο δράστης βγήκε από το μαγαζί, μπήκε γρήγορα στο αυτοκίνητο και διέφυγε ανενόχλητος μαζί με το συνεργό του.
Οι τοπικές αστυνομικές Αρχές διερευνούν την υπόθεση.
ΖΟΥΓΚΛΑ

Μαχαίρωσε φοιτητή στην Πάτρα.
Παρ’ ολίγον τραγωδία στο χθεσινό πάρτι που είχε οργανώσει η Π.Α.Σ.Π. του τμήματος Θετικών Επιστημών στην Πάτρα, μετά τη συμπλοκή φοιτητών με 27χρονο εξω-πανεπιστημιακό.
Ο εν λόγω άνδρας βρισκόταν στο Πανεπιστήμιο, προκειμένου να συμμετάσχει στο πάρτι των φοιτητών.
Μετά από πολλές ώρες κεφιού και γλεντιού, όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει τα ποτά που είχε πιει, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δε «χρωστούσε» τίποτα.
Ο δράστης επιτέθηκε με μένος σε δύο φοιτητές που απαιτούσαν να τους πληρώσει, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα στο λαιμό με μαχαίρι.
Οι φοιτητές νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Παρεκκλήσιο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
ΖΟΥΓΚΛΑ

Λήστεψαν ταβέρνα στη Βοιωτία.
Με καραμπίνα απείλησαν τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στο Μουρίκι Βοιωτίας, δύο άγνωστοι, προκειμένου να τον ληστέψουν.
Οι δράστες εισέβαλαν με τη βία στο κατάστημα και στρέφοντας την κάννη προς τον ιδιοκτήτη, του άρπαξαν 1.000 ευρώ.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.
ΖΟΥΓΚΛΑ

Φωτιά σε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη.

Καπνούς γέμισε χθες το βράδυ η περιοχή του Χαριλάου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες.
Στο σημείο έφτασαν γρήγορα οχήματα της Πυροσβεστικής και η φωτιά περιορίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά.
Το περιστατικό ερευνάται από την Πυροσβεστική.
ΖΟΥΓΚΛΑ

Του έκλεψαν ακόμα και κάρτες κινητής τηλεφωνίας.
Ένα κατάστημα ψιλικών λήστεψαν δύο άνδρες στην Κυψέλη χθες το βράδυ.
Οι ληστές μπήκαν στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Δοϊράνης 25 και απείλησαν με όπλο τον ιδιοκτήτη.
Στην συνέχεια του άρπαξαν 180 ευρώ, αλλά και κάρτες κινητής τηλεφωνίας, αξίας 520 ευρώ.
Οι δράστες αναζητούνται από την Αστυνομία.
ΖΟΥΓΚΛΑ

Λήστεψαν πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.
Το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που βρίσκεται στην οδό Ραγκαβή 75, στην Κυψέλη, «χτύπησαν» δύο ληστές χθες το βράδυ.
Λίγο πριν τις 21:30, δύο άνδρες εισέβαλαν στο κατάστημα με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν όσους βρίσκονταν μέσα σε αυτό.
Στην συνέχεια οι ληστές πλησίασαν το ταμείο και άρπαξαν 3.000 ευρώ.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.
ΖΟΥΓΚΛΑ

Την λήστεψαν... στο σπίτι της.

Ούτε το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια βρισκόταν μέσα στο σπίτι δεν απέτρεψε τρεις αγνώστους από το να εισβάλουν σε αυτό για να την ληστέψουν.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αχαρνών 215, στον Άγιο Παντελεήμονα. Τρεις άνδρες μπήκαν στο σπίτι του θύματος και αφού την χτύπησαν στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο, της άρπαξαν κοσμήματα.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
ΖΟΥΓΚΛΑ

Ληστεία σε σούπερ μάρκετ.
Στο στόχαστρο ληστή μπήκε το σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας» που βρίσκεται στην οδό Φιλαδελφείας στο Μενίδι.
Λίγα λεπτά μετά τις 19:30, άγνωστος εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους.
Στην συνέχεια ο δράστης πλησίασε στα ταμεία, άρπαξε άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό και εξαφανίστηκε.
ΖΟΥΓΚΛΑ

Αλβανός κακοποιός επέστρεψε για νέες ληστείες.

24χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει τραυματισμένος στην πατρίδα του, επέστρεψε με νέα φιλόδοξα σχέδια...
Ο 24χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για σωρεία ένοπλων ληστειών και απόπειρες ανθρωποκτονιών σε βάρος αστυνομικών και πολιτών.
Ο νεαρός είχε αποφυλακισθεί με όρους τον Απρίλιο του 2009 απο τις Φυλακές Διαβατών. Απο τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, μαζί με ομοεθνή του, διέπραξαν 17 ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ και μία σε βάρος ιδιώτη. Στις περισσότερες από αυτές χτύπησε με την λαβή του όπλου του υπαλλήλους των καταστημάτων, προκειμένου να τους αναγκάσει να του δώσουν τα χρήματα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις πυροβόλησε στον αέρα προκειμένου να τους εκφοβίσει.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο 24χρονος και ο συνεργός του εντιπίστηκαν απο αστυνομικούς στο Ν. Φάληρο και μετά απο συμπλοκή σκοτώθηκε ο συνεργός του ενω ο ίδιος τραυματισμένος κατάφερε να διαφύγει.
Πριν απο 10 ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα και σύμφωνα με την αστυνομία, συγκρότησε νέα ομάδα με συνεργούς τρεις νεαρούς ηλικίας απο 19 έως 23 χρόνων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
Σε αυτό το δεκαήμερο η δράση του ήταν πλούσια: Μόνος του έκανε 4 ένοπλες ληστείες και μαζί με τους συνεργούς του τρεις κλοπές.
Στην κατοχή του 24χρονου μεταξύ άλλων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι των 7,65 mm με 7 φυσίγγια καθώς και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με την φωτογραφία του. Στο σπίτι οπου διέμεναν όλοι τους βρέθηκε ένα πιστόλι με 27 φυσίγγια, ένας σιγαστήρας, ποσότητα κοκαΐνης, και διάφορά αντικείμενα που είχαν κλέψει.
NEWSIT

Νεκρός ένας έλληνας από μαχαιριές στην Ομόνοια.
Παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες για αστυνόμευση η Ομόνοια και το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε ένα πεδίο μάχης, ακατάλληλο και άκρως επικίνδυνο για τους πολίτες.
Δύο αιματηρά περιστατικά με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία αντίστοιχα, σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή της Ομόνοιας.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε συμπλοκή με ομάδα αλλοδαπών έχασε τη ζωή του 30χρονος χρήστης ναρκωτικών ελληνικής υπηκοότητας. Οι αλλοδαποί τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον χτύπησαν με μαχαίρι στα πλευρά και στο πόδι.
Αργότερα, στις 4.45 επίσης στην περιοχή της Ομόνοιας ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τραυματισμένο στην πλάτη και στην κοιλιά στη διασταύρωση των οδών Χίου και Μαιζώνος, έναν Γεωργιανό ηλικίας περίπου 30 με 40 ετών, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.
Για τα περιστατικά διενεργείται προανάκριση απο την Ασφάλεια.
NEWSIT