Ας υψώσουμε κάποιο ανάστημα απέναντι στα αιώνια αρπαχτικά που κατατρώγουν τη χώρα μας.

7/2/10
"Έλεος βρε παιδιά, έλεος! Σας ικετεύω! Δεν μπορώ να ακούω άλλα για την κατάντια της χώρας μας. Πραγματικά όλα αυτά που διαβάζουμε και μαθαίνουμε δεν είναι απλά άσχημα, είναι απαίσια, μαύρα και προμηνύουν ένα τραγικό και απαίσιο τέλος για τη χώρα μας.
Η Ελλάδα θα μείνει μόνο στο χάρτη (και όχι ολόκληρη) και κάποιοι από μας θα μείνουν σαν εκείνους τους χαζούς που χαμογελώντας θα λένε «το ξέρετε; είμαι Έλληνας!»!
Επειδή εμείς οι απλοί πολίτες αποτελούμε την μεγάλη αλλά ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ και ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΗ δύναμη, παρακαλώ με την μικρή κι ανίσχυρη φωνή μου, όλους όσους από τους ισχυρούς και μεγάλους στα γράμματα ή τις τέχνες ή σε οποιοδήποτε τέλος πάντων στερέωμα που έχουν απομείνει Έλληνες, ας αγωνιστούν λίγο για την πατρίδα μας. Ας υψώσουν κάποιο ανάστημα απέναντι στα αιώνια αρπαχτικά που κατατρώγουν τη χώρα μας. Ας βρεθεί κάποιος που να πάει κόντρα στα καταχθόνια σχέδια των μεγάλων. Τι στο καλό!; Όλοι κοιμήθηκαν, όλοι βολεύτηκαν; Όλοι ανήκουν κάπου και είναι δεμένοι χειροπόδαρα; Κανένας δεν είναι ελεύθερος;
Εύχομαι, όταν θα έρθει η ώρα που θα μιλήσει κι ο Θεός (γιατί δεν είναι δυνατόν να μιλάνε όλοι εκτός από τον μοναδικό και πραγματικό αρχηγό των πάντων) να υπάρχουν ακόμα πατριώτες που να είναι αντάξιοι του αξιώματος ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΗΓΗ: troktiko