Στη "φάκα" δύο Τυνήσιοι έμποροι ναρκωτικών.

9/2/10
Δύο Τυνήσιους εμπόρους ναρκωτικών που για μια ακόμα βραδιά ετοιμάζονταν να πουλήσουν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης στα στέκια του αργού θανάτου στο κέντρο της Αθήνας, συνέλαβε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, άντρες της ΟΠΚΕ Κολωνού σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα, εδώ και μία εβδομάδα μετά από αξιοποίηση επιβεβαιωμένων πληροφοριών, είχαν υπό παρακολούθηση δύο Τυνήσιους υπηκόους, 50 και 30 ετών αντίστοιχα, που κινούντο ύποπτα στο κέντρο της πόλης μεταφέροντας ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, τις οποίες πουλούσαν έναντι μεγάλων χρηματικών ανταλλαγμάτων.

Οι αστυνομικοί υποδύθηκαν τους ενδιαφερόμενους, κατόρθωσαν να ξεγελάσουν τους ναρκέμπορους και μετά από τακτικές κινήσεις τους έκλεισαν ραντεβού χθες το βράδυ «για να δούν» και να «εκτιμήσουν» αυτό που θα αγόραζαν.

Πράγματι οι δράστες ανταποκρίθηκαν και πήγαν στο προκαθορισμένο ραντεβού πουλώντας τους αρχικά «βράχους» ηρωίνης εκατό γραμμαρίων. Μετά από μία ώρα, σε σχεδιασμένη έφοδο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν για τις «βρώμικες» συναλλαγές τους, μια ζυγαριά ακριβείας, εξήντα γραμμάρια κοκαίνη καθαρής περιεκτικότητας, μισό κιλό ηρωίνη(530 γραμμάρια) σε «βράχους» των 20 γραμμαρίων και 895 ευρώ.

Η αστυνομική επιχείρηση της ΟΠΚΕ Κολωνού και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, σύμφωνα με πληροφορίες διήρκησε 2 ώρες και τελείωσε μία ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα.

Στέφανος Χίος

ΠΗΓΗ: zougla.gr