Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ.

17/2/10
H Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, ήταν η πρώτη οργανωμένη ομάδα, που ξεκίνησε, τη συλλογή υπογραφών, από τους Έλληνες πολίτες, κατά του αντισυνταγματικού λαθρονομοσχεδίου που παρουσίασε η κυβέρνηση, με ένα πολύ συγκεκριμένο πολιτικό σκεπτικό.
Είπαμε: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Είπαμε: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, είναι μια αυτόφωτη και αυτοφυής, λαϊκή πρωτοβουλία, του Ανωνύμου του Έλληνος, που ξεκίνησε σε μια στιγμή, που ο κόσμος έβραζε, από τα καφενεία ως το διαδίκτυο, και ζητούσε απεγνωσμένα, κάποιον να ξεκινήσει την κοινή οργανωμένη αντίδραση.

Η Επιτροπή δεν είναι κόμμα, δεν είναι σύλλογος, δεν είναι ΜΚΟ. Είναι μια ενωτική κίνηση από τα κάτω, όλων των Ελλήνων, αριστερών, δεξιών, πασόκων, για την αποκάλυψη και καταγγελία στον ελληνικό λαό των κύκλων, των ομάδων και οργανώσεων που σε συνεργασία με διεθνή Κέντρα, επιδιώκουν την εξαφάνιση της ελληνικότητας, και για τον σεβασμό της συνταγματικής νομιμότητας, της λαϊκής κυριαρχίας, και της εθνικής Ανεξαρτησίας.

Η πρωτοβουλία μας είναι Συνθετική και Ενωτική. Δεν έχουμε μέτωπα με κανέναν που αγαπά την πατρίδα. Απέναντί μας, δεν είναι τα πολιτικά κόμματα και οι ψυχές των ανθρώπων που τα πλαισιώνουν. Απέναντί μας είναι η Ανοιχτή Κοινωνία, και η Νέα Τάξη, της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Δεν αναζητούμε νέους ηγέτες και εκπροσώπους. Κανείς από εμάς δεν είναι, "μέλλων υπουργός". Τέτοιοι υπάρχουν πολλοί.

Ηγέτης είναι ο Ελληνικός Λαός.

Για να δώσουμε τη μάχη της, δεν μας χρειάζονται «εκπρόσωποι». Χρειάζεται η εθελοντική επαναστατική-πατριωτική προσφορά, του καθενός από εμάς. Χιλιάδες στόματα, χιλιάδες χέρια, χιλιάδες πόδια. Προσκαλούμε κάθε πατριώτη να παλέψει μαζί μας.

Η πατριωτική πρωτοβουλία μας, δεν ενσωματώνεται στις «συστημικές» λογικές διαχείρισης, δεν αναλώνεται σε τακτικισμούς, και δεν θα επιτρέψουμε, ούτε να χειραγωγηθεί, ούτε να εκφυλισθεί από το πολιτικό σύστημα, τις συμπληγάδες και τις συνιστώσες του.

Η προσπάθεια μας, που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή, από εκατοντάδες ανθρώπους, οι οποίοι την έκαναν δική τους υπόθεση και τη μετέφεραν σε κάθε γωνιά όπου χτυπά η καρδιά του ελληνισμού, έχει ήδη πετύχει, στο κύριο και ουσιαστικό της μέρος, που ήταν, να ξεκινήσει η αντίσταση στα σχέδια αφελληνισμού της ελληνικής κοινωνίας.

Ο αγώνας μας έχει μεταφερθεί ήδη, σε δράσεις μέσα στο λαό. Εκατοντάδες εθελοντές είναι οι Απόστολοι της Επιτροπής, που μεταφέρουν σπίτι με σπίτι, γειτονιά με γειτονιά, το μήνυμα μας. «Ενωμένοι σαν ¨Έλληνες, να αντισταθούμε στους σχεδιασμούς της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».

Να εξηγήσουμε σε όλους τους πολίτες ότι άλλο πράγμα η ανθρωπιά και άλλο η Δημοκρατία. Να εξηγήσουμε σε όλους, ότι η «νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης», δεν είναι πράξη ανθρωπιάς... Ότι έχει άθλιους απώτερους στόχους.

Για μια ακόμα φορά στην κρίσιμη ώρα, το σύνθημα της μάχης, ενέπνευσε, οργάνωσε και έβαλε στη δράση χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την πατρίδα τους, και την αγωνία τους για το μέλλον του ελληνισμού και του τόπου.

Ετοιμάζουμε και τις προσφυγές κατά των εκτελεστικών νόμων.

Προετοιμάζουμε κάθε βήμα προσεκτικά.

Στόχος μας είναι η επανένωση των Ελλήνων, απέναντι στον κοινό μας εχθρό, που φοράει πότε πράσινο, πότε μπλε, πότε κόκκινο, και πότε ροζ πουκάμισο.

Η επανένωση των Ελλήνων απέναντι στο Καρτέλ της Εξουσίας που ανοίγει τούνελ με «φουρνέλα».

Στόχος μας είναι να καταλάβουν όλοι, το τι θα προκαλέσει η «ανθρωπιά», σε 10 χρόνια και θα δώσουμε τη μάχη της εθνικής αφύπνισης κόντρα στο σύστημα παραπληροφόρησης των εργολάβων της Ψωρο-ελίτ. Η διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού Εποικισμού, πάει χέρι-χέρι με τις κυοφορούμενες υποχωρήσεις σε όλα τα εθνικά μέτωπα.

Στόχος μας είναι, να πρωτοπορήσουμε σε πολιτικές πρωτοβουλίες που θα τσακίζουν την καρδιά του συστήματος και δε θα αφομοιώνονται με αυτό.

Θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε στην σύγκλιση των πολλών και διαφορετικών κινημάτων που αναπτύσσονται σε ένα μεγάλο κίνημα ΝΙΚΗΣ και ανατροπής.

Είμαστε αντίθετοι με τον ολιγαρχικό εκλογικό νόμο και την «Ελλάδα των περιφερειών». Θέλουμε να απαγορευθεί, η κατοχή δημοσίων θέσεων,

στους «δορυφόρους» της Μπίλτερμπεργκ, της Τραιλάτεραλ, στους Σαϊεντολόγους, και τους ανθρώπους τους Σόρος.

Θέλουμε η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες.

Το δημοψήφισμα που θέλουν να αποφύγουν, θα γίνει υποχρεωτικά στις δημοτικές εκλογές. Καλούμε από τώρα όλους τους πολίτες, να αναλάβουν πρωτοβουλίες, για συγκρότηση υπερκομματικών, πατριωτικών, δημοτικών κινήσεων, σε κάθε δήμο σε κάθε κοινότητα της χώρας, για την συντριβή των πολιτικών εκπροσώπων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της ξένης κατοχής.

Τώρα που οι Έλληνες ξέρουν ποιος είναι ο εχθρός, ή Νίκη θα είναι δική μας.

Ποιοι και γιατί, προωθούν το λαθρονομοσχέδιο

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είναι το εκτελεστικό όργανο. Είναι ένας άβουλος θίασος διεκπεραιωτών, στον οποίο ανατέθηκε το καθήκον της αποδιάρθρωσης της ελληνικής κοινωνίας, και μετάλλαξης της, σε μια Ανοιχτή Κοινωνία της Νέας Τάξης, όπως θέλει να μας επιβάλει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Το αντισυνταγματικό νομοσχέδιο, είναι μια, (γραμμένη στο πόδι), πρόταση των ΜΚΟ, «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου-ΕΕΔΑ» και «Νεολαία κατά του ρατσισμού στην Ευρώπη-YRE», που πρωτοπαρουσιάστηκε στις 26/03/2009.

Στόχος τους, η αποδιοργάνωση της συνοχής του ελληνικού έθνους, αφού, η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, θα αποτελεί «ανθρώπινο» δικαίωμα του ενδιαφερομένου, που δεν θα εξαρτάται από την κυριαρχική Βούληση της Ελληνικής Πολιτείας.

Η μετατροπή των κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, σε «ανθρώπινα δικαιώματα», εντάσσεται στο πλαίσιο της Ανοιχτής Κοινωνίας, που δεν επιθυμεί την ύπαρξη συλλογικών δικαιωμάτων, λαών και εθνών, αλλά μόνο πελατών-πολιτών. Για αυτό και το σύνθημα, «πρώτα ο πολίτης-(πελάτης)», σε αντικατάσταση του «Πρώτα η Ελλάδα».

Η βίαιη «ελληνοποίηση» των λαθροψηφοφόρων, μαζί με τις «αλλαγές» στην διοικητική διάρθρωση της Χώρας, και τον ολιγαρχικό εκλογικό νόμο, συνδέονται με σχεδιασμούς, που μας επιβάλλονται άνωθεν, για την Θράκη, την Ήπειρο και τα Νησιά του Αιγαίου.

Οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν προς αυτή την κατεύθυνση, μέσα και έξω από την κυβέρνηση, είναι πράκτορες διεθνών οργανώσεων και εργάζονται συστηματικά εδώ και πολύ καιρό, όπως τόνισε και ο Μίκης Θεοδωράκης.

Αυτοί οι άνθρωποι, έχουν διεισδύσει σε όλους τους κομματικούς χώρους, στην Παιδεία, και τα ΜΜΕ, και έχουν οικονομική ενίσχυση ξένων Κέντρων.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ

ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ