Κουρελόχαρτο ο νέος Κώδικας Ιθαγένειας πριν ακόμη ψηφισθεί!!!

8/2/10
Νέο κύμα ελληνοποιήσεων προαναγγέλλει το Υπουργείο Εσωτερικών.
Το Υπουργείο Εσωτερικών διέρρευσε ότι ετοιμάζει νέο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας! Μόλις δηλαδή ψηφισθεί το σχέδιο νόμου για την ιθαγένεια και την ψήφο των μεταναστών θα προωθήσει νέο Κώδικα, όπου η μετάβαση από το δίκαιο του αίματος (της καταγωγής δηλαδή) στο δίκαιο του εδάφους (της γέννησης και διαμονής) θα είναι σαφέστερη.

Τι εννοεί με αυτή τη διαρροή η Κυβέρνηση; Πέρα από την προχειρότητα και την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζει τα θέματα της ελληνικής ιθαγένειας, η σπουδή για δύο διαδοχικές παρεμβάσεις στον πολύπαθο Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας αποδεικνύει ότι έρχεται η δεύτερη δόση μαζικών ελληνοποιήσεων και μας το προαναγγέλλουν σιγά – σιγά νομίζοντας ότι μάλλον συνηθίσαμε πια την πρώτη.

Φαίνεται ότι η Κυβέρνηση, για μικροπολιτικούς σκοπούς, έσπευσε να καταθέσει το σχέδιο νόμου που όλοι γνωρίζουμε στη Βουλή για να προλάβει αυτές τις δημοτικές εκλογές και, στη συνέχεια, θα «αποτελειώσει» το δίκαιο της ιθαγένειας κατά τα κελεύσματα των προσφιλών της ΜΚΟ.

Με το δεύτερο κύμα ελληνοποιήσεων, άλλωστε, θα ετοιμασθεί και για τις βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. Γιατί αναμφίβολα με τη «σημαία ευκαιρίας» που έχουμε ορθώσει αναμένεται να μας προτιμήσουν τα στίφη των μεταναστών. Να μην τακτοποιηθούν και αυτοί με μια ελληνική ιθαγένεια; Κι ας έχει γίνει ο Κώδικας Ιθαγένειας κουρελόχαρτο και η Βουλή των Ελλήνων παιχνιδάκι των ΜΚΟ…

ΠΗΓΗ: Antinews