Βρισκόμαστε απέναντι σε πολεμικές επιχειρήσεις;

17/2/10
Το χθεσινό αιματηρό γεγονός στον Βύρωνα είναι αλληλένδετο με την ποιοτική όξυνση της εγκληματικότητας, το τελευταίο διάστημα. Φόνοι, ξεκαθαρίσματα, τυφλή βία έναντι ανήμπορων πολιτών, χρήση «πολεμικών» όπλων και χειροβομβίδων, δι’ ασήμαντον αφορμή. Προ ολίγου είχαμε την πρωτοφανή δολοφονική επίθεση στο Α.Τ. Αγίας Παρασκευής με ρίψη 99 σφαιρών και μιας χειροβομβίδας, τραυματίζοντας 6 αστυνομικούς. Ρίχθηκαν 17 σφαίρες σε κάθε έναν αστυνομικό, πράξη που αποδεικνύει περίτρανα το μένος των κακοποιών απέναντι στο Ελληνικό κράτος! Τα ίδια άτομα βλέπουμε να καίνε την Ελληνική σημαία σε κάθε ευκαιρία, που θα τους δώσουν οι έμμισθοι ψευδοεπαναστάτες του συστήματος.
Στην περίπτωση που οι δράστες συλληφθούν, φανερώνεται ότι προέρχονται συνήθως απ’ την Αλβανία, και έχουν περάσει πρώτα από στρατόπεδα εκπαίδευσης παραστρατιωτικών (UCK, UCC), και μετά ήρθαν εδώ να κλέβουν και να τρομοκρατούν καθημερινά τους Έλληνες πολίτες, περιμένοντας το πρόσταγμα για συντονισμένη ένοπλη δράση κατά της πατρίδας μας!

Οι Ελληνικές αρχές γνωρίζουν πολλά, αλλά ως τώρα αποδεικνύονται αναποτελεσματικές στην αντιμετώπιση της σοβαρότατης κατάστασης που βρισκόμαστε αντιμέτωποι. Αυτό που έχουν καταφέρει ως τώρα είναι η απόκρυψη μέσω των ΜΜΕ, αναφοράς της εθνικότητας των κακοποιών, για να κοιμάται ήσυχος ο Έλληνας, ως πότε;