Νεκρός αθώος πολίτης από την αιματηρή καταδίωξη και σύλληψη δύο κακοποιών στον Βύρωνα.

16/2/10
Τραγική κατάληξη είχε η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη δύο κακοποιών στον Βύρωνα, καθώς εξέπνευσε ο πολίτης, που τραυματίστηκε, όταν βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά των αστυνομικών και των κακοποιών.
Σύμφωνα με τα ως στιγμής στοιχεία, οι αστυνομικοί είχαν στήσει ενέδρα στους δύο κακοποιούς και την ώρα που βγήκαν από σπίτι της περιοχής, τούς ζήτησαν να παραδοθούν. Εκείνοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους με πιστόλια, πετώντας παράλληλα χειροβομβίδες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί. Κατά την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκε βαρύτατα και 25χρονος ομογενής από την Αλβανία, ο οποίος βρισκόταν σε διπλανή οικοδομή και ξεψύχησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη αμέσως, ενώ ο δεύτερος κρύφτηκε στο πατάρι παρακείμενου αρτοποιείου, όπου συνελήφθη λίγο αργότερα.
Οι κακοποιοί πέταξαν συνολικά πέντε χειροβομβίδες από τις οποίες εξερράγησαν οι δύο, ή οι τρεις. Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία πυροτεχνουργών για να εξουδετερώσουν τις υπόλοιπες.
Για την αιματηρή επιχείρηση και πιθανότατα για τη χθεσινοβραδυνή υπόθεση του αφοπλισμού αστυνομικών στο Μαρούσι, θα γίνουν αργότερα ανακοινώσεις στην Ασφάλεια Αττικής.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Υ.Γ. Ανόητη ερώτηση... Γιατί ανακοινώθηκε η εθνικότητα του θύματος και εντέχνως αποκρύφτηκε αυτή των δύο κακοποιών-δολοφόνων; Εεεεεεεεεεεεεεεεεε;
Φτάνει πια το πονηρό χάϊδεμα στους λαθροεισβολείς.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Το έγκυρο defencenet.gr αναφέρει ότι οι εγκληματίες είναι αλβανικής υπηκοότητας και είναι καταζητούμενοι για ληστείες τραπεζών και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να σχετίζονται με πρόσφατα περιστατικά στην Αθήνα. Ποιός να το έλεγε στον άτυχο Βορειοηπειρώτη ότι θα σκοτωνόταν στη μητέρα πατρίδα σε συμπλοκή που προκάλεσαν Αλβανοί ληστές!