Οι Εφιάλτες τρέμουν τη λαϊκή οργή.

3/2/10
Τα θλιβερά φερέφωνα και ενεργούμενα, ξένων δυνάμεων και ξένων Κέντρων που υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού, ξέρουν τι κάνουν. Εργάζονται σε βάρος της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, της ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.

Φοβούνται όμως τον αποφασισμένο λαό και συναισθάνονται τι τους περιμένει, όταν θα έρθει η ώρα, να ξεχυθούν στους δρόμους, ενωμένοι, αποφασισμένοι και δυνατοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Φοβούνται την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΑΛΗΘΕΙΑ. Φοβούνται την ΕΘΝΙΚΗ ΛΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι με το λαθρονομοσχέδιο, τον Ολιγαρχικό εκλογικό νόμο, και τον Καλλικράτη έκαναν το μοιραίο λάθος. Αυτό θα είναι η ταφόπλακα του εθνομηδενισμού στην Ελλάδα.

Βλέπουν τον λαό, να υπερβαίνει την διχαστική προπαγάνδα και τα κομματικά τείχη, να δίνει τα χέρια και να ενώνεται.

Το Παλλαϊκό Πατριωτικό Κίνημα, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Μέρα με την μέρα. Ώρα με την ώρα. Ο σπόρος έπεσε και θα βγάλει καρπό. Η Εθνική Δημοκρατική Αναγέννηση, η Άνοιξη της Πατρίδας έρχεται.

Οι Εφιάλτες Τρέμουν. Η ασφάλεια της εξουσίας δε τους εμπνέει ταυτόχρονα και την πολυπόθητη προσωπική τους σιγουριά.

Η ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ μέσα στο παραλήρημα θράσους, στο Mega, τόλμησε να βάλει στο στόμα της, την «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ».

Και μόνο η αναφορά στην «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ», αποκαλύπτει πως η αποφασισμένη φωνή της, και η καθαρότητα του λόγου της, έχει φτάσει και στα δικά τους υποταγμένα αυτιά. Τα φερέφωνα του εθνομηδενισμού και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης δεν κρύβουν τον πανικό τους.

Η αυθεντική, αγνή, αχειραγώγητη, πρωτοβουλία του «Ανωνύμου του Έλληνος», έχει μόλις ένα μήνα ζωής. Και το ενωτικό της πατριωτικό μήνυμα, ήδη φάνηκε στην συγκέντρωση των Ιμίων. Δεξιοί, Ακροδεξιοί, Κεντρώοι, Κεντροδεξιοί, Κεντροαριστροί, και πραγματικοί Αριστεροί, αφήσαμε στην άκρη της ιδεολογικές μας διαφορές, ντυθήκαμε την ελληνική σημαία, και μπήκαμε στην υπηρεσία της Πατρίδας. Ενωμένοι σαν Ελληνες. Οπως το 21, όπως το 12-13. Όπως στην Πίνδο.
Ο Βελουχιώτης και ο Ψαρρός, ο Πλαστήρας και ο Μεταξάς, ο Μάρκος και ο Τσακαλώτος, μας χαιρετούν αγκαλιασμένοι.

Η αποφασισμένη προσπάθεια των Ελλήνων πολιτών, να οργανώσουν την πάλη και την αντίστασή τους στην ανθελληνική επίθεση, κάθε μέρα που περνάει γίνεται ένα ευρύ πλειοψηφικό ρεύμα που θα τους σαρώσει.

Ξέρουν καλά τι τους περιμένει.
Ξέρουν καλά πως εμείς θα ματώσουμε για μια πατρίδα που αυτοί δεν αγάπησαν, γι αυτό και τόλμησαν να πειραματιστούν με το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής.

Αυτόν τον αγώνα δε θα τον υποστείλουμε.

Αυτήν την σημαία, δε θα την υποστείλουμε ούτε θα την κατεβάσουμε πιο χαμηλά από τη θέση που της αξίζει.

Καλούμε κάθε Ελληνίδα κάθε Έλληνα με περηφάνια να κρατήσει ψηλά το μέτωπο.

Εμείς που μετέχουμε στην Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας εμπνεόμαστε από τα λόγια του Γέρου της Δημοκρατίας, του Γεωργίου Παπανδρέου.

«Ο Δημοκρατικός Σοσιαλισμός βασίζεται σέ τρία χαρακτηριστικά: στό έθνος, στήν ελευθερία, καί στήν κοινωνική δικαιοσύνη. Τά δύο τελευταία μπορούν νά υπάρξουν μόνο αν υπάρχει τό πρώτο. Εμείς καταδικάζουμε τόν κοσμοπολιτισμό πού εξαλείφει τά έθνη καί τόν ιμπερiαλισμό πού τά υποδουλώνει.»

Από την παρακαταθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου.

«Ευτυχώς, σήμερον ευρισκόμεθα εις την ευχάριστον θέσιν να αποτελούμε ένα και ηνωμένον Έθνος από του Ταινάρου μέχρι του Έβρου και από της Κερκύρας μέχρι των νήσων των παρακειμένων εις τας Μικρασιατικάς ακτάς. Είμεθα ένα ΈΘνος ομοιογενές κατά 95% περίπου. Αυτό δε το γεγονός μάς κάμνει έναν από τους πιό ομοιογενείς Λαούς της Ευρώπης. Είναι και ένας εκ των σπουδαίων λόγων που δικαιολογούν την αισιοδοξίαν μου διά την ικανοποιητικήν εξέλιξιν των Ελληνικών Πραγμάτων»!!..

Μας εμπνέουν ο Μίκης, ο Δεσποτόπουλος, η Εθνική Αντίσταση, το 5/42, ο Μπικάκης, ο Ηλιάκης, ο Καραθανάσης, ο Βλαχάκος, ο Γιαλοψός, ο Αυξεντίου, o Σολωμός Σολωμού, και η ΕΟΚΑ.

Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» αποτελεί τη συνεπή και γενικευμένη φωνή αντίστασης στα ύπουλα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Αυτά τα σχέδια θα τα ανατρέψει ο ξεσηκωμένος λαός. Και ο ασυμβίβαστος πολιτικός λόγος της «ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ» θα είναι ο εμπνευστής των τιμημένων αγώνων του.

Ας το πάρουν απόφαση.

Παίζουν το τομάρι τους από τη στιγμή που αποφάσισαν να παίξουν με την Ελλάδα.

Θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα κύμα αποφασιστικότητας και οργής που ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους δε μπορούσαν να φανταστούν.

Αυτή την πατρίδα δεν θα την προδώσουμε και δεν θα τους την παραδώσουμε.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Το Ελληνικό αίμα που χύθηκε θα εμπνέει τους δικούς μας αγώνες.

Σπ.Χ-Κ.Κ

ΠΗΓΗ: Δελτίο των 11