Ο μετανάστης στην Ελλάδα φαίνεται, δικαιούται να μιλά μόνο εάν δεν μιλά Ελληνικά, είναι δουλέμπορος, μπράβος, ταλιμπάν...

10/2/10
Πανικό δημιούργησε στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου η τοποθέτηση του Προέδρου των μεταναστών Ελλάδος κ. Κολομπανί για το νομοσχέδιο περί απόδοσης ιθαγένειας στους μετανάστες. Ο κ. Κολομπανί κατήγγειλε ότι πίσω από το εγχείρημα αυτό κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες ψηφοθηρίας, οι οποίες μάλιστα δεν θα ωφελήσουν μόνο το ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ και όσα άλλα κόμματα υπερασπίζονται μετά μανίας την ανεξέλεγκτη απόδοση της ιθαγένειας που σχεδιάζεται.

Ο Πρόεδρος των μεταναστών μίλησε επίσης για ένα μικρό κόμμα (ποιο να είναι άραγε) το οποίο ζήτησε από σωματεία μεταναστών να αλληλοστηριχθούν στο συγκεκριμένο εγχείρημα, "θα σας στηρίξουμε... στηρίξτε μας...". Κανονική αγοραπωλησία δηλαδή...!

Έκδηλος ήταν ο πανικός που προκάλεσαν το λόγια του κ. Κολομπανί στους κ. Χατζηνικολάου, κ. Μακρή, κ. Μαργαρίτη και φυσικά την κ. Τζάκρη. Έσπευσαν να εγκαλέσουν τον Πρόεδρο των μεταναστών και να προσπαθήσουν να τον "συνετίσουν" έτσι ώστε να πει αυτά που θα ήθελαν να ακούσουν από έναν εκπρόσωπο μεταναστών και όχι αυτά τα οποία έλεγε!

Ο μετανάστης στην Ελλάδα φαίνεται, δικαιούται να μιλά μόνο εάν... δεν μιλά Ελληνικά, είναι δουλέμπορος, μισογύνης, ταλιμπάν, όργανο λαθρεμπορίου, θεραπαινίδα κόμματος και μπράβος.

Όπως ακριβώς στις μαύρες εποχές του Αμερικάνικου ρατσισμού, όπου ο νέγρος όφειλε να είναι βιαστής, πειναλέος και να μιλά σπαστά "αγγλικά" με υπόκλιση. Τύποι όπως ο Μ.Λ. Κινγκ αρρώσταιναν τους προτεστάντες "ανθρωπιστές" γιατί έβλεπαν με φρίκη την ενσωμάτωση τους ως Αμερικανοί πολίτες και όχι ως κατοικίδια.

Αυτό φάνηκε περίτρανα στην χθεσινή εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου όπου ένας μετανάστης έκανε το... λάθος να μιλήσει λογικά, με επιχειρήματα και να αποκαλύψει το πανηγύρι που γίνεται στις πλάτες ΚΥΡΙΩΣ των μεταναστών από κομματόσκυλα και ποιός ξέρει τι άλλο.

Αμέσως έπεσαν οι δήθεν υπερασπιστές των μεταναστών για να τον φάνε, να του απαγορεύσουν να μιλήσει, να του κλείσουν το στόμα! Τον αποκάλεσαν μέχρι... ακροδεξιό. Πάλι καλά που δεν ήταν ο ΓΑΠ στο πάνελ να τον κατηγορήσει ως μέλος της Κου Κλουξ Κλαν.

Και όμως ο άνθρωπος είπε τα αυτονόητα. Ότι υπάρχουν δύο κόμματα – λαμόγια στο κοινοβούλιο που εκμεταλλεύονται μετανάστες και ότι μπροστά σε θέμα Εθνικής σημασίας όλα τα κόμματα οφείλουν να είναι ενωμένα. Τρόμος στο σύστημα!

Εάν είχε βιάσει κανένα παιδάκι, εάν μιλούσε σπαστά Ελληνικά ή ήταν ντυμένος με κουρέλια, υμνούσε το Χότζα και μοίραζε φιξάκια, όλοι θα τον άκουγαν με "σεβασμό". Όλοι θα κουνούσαν καταφατικά το κεφάλι και όποιος τολμούσε να τον αμφισβητήσει θα βαφτιζόταν "νοσταλγός του Χίτλερ".

Ήταν βλέπετε ειλικρινής, περήφανος, με κοινωνικά υπεύθυνο λόγο και πρωτίστως ήξερε ότι ήρθε εδώ γιατί αυτή η χώρα ΔΕΝ είναι Πακιστάν ή Αφγανιστάν. Εάν ήταν ΔΕΝ θα ερχόταν εδώ. Άρα, αντίθετα με τους φωστήρες του ΠΑΣΟΚ που υπακούουν στην ανθρωπιστική κυβέρνηση του Πακιστάν, δεν θέλει αυτή η χώρα που αγάπησε να καταστραφεί.

Καταλαβαίνετε τι παίζεται πίσω από τις πλάτες των Ελλήνων!

ΠΗΓΗ: Olympia