Σήμερα 1η Μαρτίου είναι τριπλή εορτή. Χρόνια μας πολλά.

1/3/10
Γιορτή πρώτη, της Δημοκρατίας.
Σήμερα στις 7:00 το βράδυ στο ξενοδοχείο PRESIDENT στην λεωφόρο Κηφισίας, πραγματοποιείται μια μεγαλειώδης με πολλαπλά μηνύματα συγκέντρωση-ομιλία που συνδιοργανώνουν η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων, το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα και η Πατριωτική Αυτόνομη Κίνηση Εκπαιδευτικών που θα δώσουν μια απάντηση στα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και των ντόπιων συνεργατών της, που λειτουργούν κατά του Ελληνικού Λαού και του Έθνους και θέλουν να πετύχουν την κατάργηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας. Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Ρωμανός, Γιάννης Χατζηαντωνίου, Αναστάσιος Στάμου, Σπύρος Χατζάρας ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν από τους παρισταμένους βουλευτές και τους εκπροσώπους φορέων που υποστηρίζουν την εκδήλωση.

Γιορτή δεύτερη, της Ελευθερίας.
Οι λαθρομετανάστες από την άλλη με τα αφεντικά τους, λένε ότι σήμερα θα απέχουν από κάθε εργασία και δεν θα προβούν σε οποιαδήποτε αγορά από τα καταστήματα για να τιμωρήσουν τους «κακούς» Έλληνες που θέλουν να τους διώξουν και δεν αναγνωρίζουν το «μεγάλο καλό» που τους προσφέρουν… Τι θα λέγατε να το δείτε πιο σοβαρά αυτό, έως και να το μονιμοποιήσουμε, τι λέτε;

Γιορτή τρίτη, της Ελπίδας.
Έστω και τυπικά εισερχόμαστε στον πρώτο μήνα της Άνοιξης, που με ελπίδα και σωρεία καλών συναισθημάτων μας γεμίζει. Όσο δύσκολη περίοδος κι αν είναι αυτή που ζούμε, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη έχουμε από μιαν ευχή: Να γίνει αυτή η Άνοιξη, η Άνοιξη των Ελλήνων.

Εφιάλτης