Ληστεία στο Νέο Κόσμο και περιΰβριση θρησκευτικών συμβόλων από Πακιστανούς.

1/3/10
Μια ηλικιωμένη έβγαινε το πρωΐ από το ισόγειο διαμέρισμά της για να πάει στη λαϊκή αγορά. Πακιστανοί ληστές ήταν κρυμμένοι στη σκάλα που κατεβαίνει στο υπόγειο και μόλις άκουσαν την πόρτα να ανοίγει και τη γιαγιά να βγαίνει από το σπίτι της, όρμησαν, την άρπαξαν και την «πέταξαν» κυριολεκτικά δια της βίας μέσα στο σπίτι της. Τη χτύπησαν για να μη φωνάξει και της άδειασαν την τσάντα. Έψαξαν όλο το σπίτι, άδειασαν συρτάρια, ντουλάπες και πριν φύγουν όρμησαν στον παππού που ήταν ακινητοποιημένος στο κρεβάτι από εγκεφαλικό και του απέσπασαν το σταυρό από το λαιμό του και τη βέρα από το χέρι του. Πριν φύγουν έκαναν μια άσχημη χειρονομία, ο ένας έτριψε το σταυρό στα γεννητικά του όργανα (πάνω από το παντελόνι) μπροστά στον ηλικιωμένο άρρωστο και ο άλλος έκανε μια χειρονομία στη γιαγιά με το χέρι γροθιά και τεντωμένο το μεσαίο δάχτυλο, όπως παρουσίασε το Fokus την Αφροδίτη της Μήλου. Παράτησαν την πόρτα ανοιχτή κι εξαφανίστηκαν….. Ειδοποιήθηκαν τα παιδιά και τα εγγόνια τους κι έτρεξαν. Η γιαγιά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται στο καρδιολογικό και τον παππού τον μετακόμισαν στην οικογένεια του γιου του, δυο στενά πιο πάνω.

Όπως γίνεται αντιληπτό από όλους μας, οι λαθρομετανάστες έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Από το πιο πάνω περιστατικό καταλαβαίνουμε ότι δεν υπολογίζουν τίποτα και δεν φοβούνται τίποτα τώρα πια. Όχι μόνο δεν έχουν καμία διάθεση για ένταξη αλλά μισούν και κοροϊδεύουν και τα ιερά και όσια της χώρας που τους ανέχεται να ζουν στο έδαφός της εις βάρος των ντόπιων κατοίκων.

Η αστυνομία δεν τους φοβίζει, είναι ολοφάνερο. Όχι ότι είναι ανίκανη, αντίθετα έχει άντρες που το λέει η ψυχή τους αλλά αν δοκιμάσουν να εφαρμόσουν το νόμο, κινδυνεύουν να τεθούν σε διαθεσιμότητα ή και να χάσουν τη δουλειά τους (βλέπε περίπτωση Χιλιανού λαθρομετανάστη). Από την άλλη είναι οι ΜΚΟ που υποδαυλίζουν την κατάσταση και εξοφλούν τα χρήματα που λαμβάνουν, δημιουργώντας μία κατάσταση ώστε να μην απελαύνονται οι λαθρομετανάστες, από την άλλη οι σύλλογοι Αλβανών, Πακιστανών κλπ. που προσπαθούν με το ζόρι και παρά τη θέληση του ελληνικού λαού, να εδραιωθούν εδώ, επίσης ο φιλάνθρωπος αλλά μόνο για τους τριτοκοσμικούς λαθραίους, Σύριζα που «παλεύει για να σπάσει το δίκαιο του αίματος στην Ελλάδα(διά στόματος Τσίπρα)». Όλα αυτά έχουν φέρει μια απελπιστική κατάσταση στην Ελλάδα, ο Έλληνας έχει ανασφάλεια και άγχος που δεν το είχε ποτέ ξανά από τον πόλεμο του 40, όπως ομολογεί πολύς κόσμος. Γιατί στην ουσία αυτό βιώνουμε σήμερα, μια κατοχή από τρικοσμικούς λαθραίους που έχουν γεμίσει την Ελλάδα ναρκωτικά, μεταδοτικά νοσήματα, κλοπές, ληστείες, βιασμούς, ανεργία, φτώχεια, πείνα, δυστυχία…..

Δεν διαφέρει σε τίποτα αυτή η τωρινή κατάληψη από τη γερμανική μπότα του κατακτητή, μάλιστα πολλοί παλιοί αριστεροί αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, όσοι ζουν ακόμα αλλά και οι απόγονοι αυτών που πέθαναν, ομολογούν ότι ο Γερμανός κατακτητής μπορεί να ήταν αμείλικτος βασανιστής αλλά είχε ένα θαυμασμό απέναντι στον ελληνικό πολιτισμό. Απεναντίας οι τωρινοί κατακτητές, οι Αλβανοί, Πακιστανοί, Σομαλοί κλπ. δεν σέβονται ούτε αυτόν.

Ελευθερία Λόγου

ΠΗΓΗ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ