Άρχισε η προπαγάνδα στήριξης της σφαγής του Ελληνικού λαού από τα ΜουΜουΕεεεε.

3/3/10
Αλλά ο κόσμος δεν μασάει πια κουτόχορτο!
Σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής αρνήθηκε πεισματικά να απαντήσει, ως όφειλε στον Ελληνικό λαό που πριν λίγο καρατόμησε με τα ξενόφερτα κατοχικά μέτρα που ο ίδιος εξήγγειλε, σε απλά ερωτήματα όπως:
- Πόσο χρόνο θα κρατήσει η εφαρμογή αυτών των μέτρων.
- Ποιό το όφελος στον πολίτη που προσδοκά αυτά να επιφέρουν.
Άξιο προσοχής μας είναι, το ότι αυτή η φανερή καταλήστευση που επιχειρείται, γίνεται για να μπορέσουν να πληρώσουν βραχυπρόθεσμους τόκους και ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ στις εβραιοκρατούμενες τράπεζες, που με τις προδοτικές εκδουλεύσεις όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών, έχουν παραχωρήσει τις τύχες μας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε σε ευχολόγια. Από τη μια μας επιβάλλουν βάρβαρα οικονομικά μέτρα και από την άλλη ευελπιστούν σε θετική εξέλιξη του προβλήματος. Από την μια κλέβουν κι από την άλλη εύχονται για ταχεία ανάρρωση του ασθενούς που οι ίδιοι πάλεψαν να νοσήσει!
Θράσος και ανευθυνότητα σε περίσσεια από τους υπαλλήλους-πολιτικούς των διεθνών τοκογλύφων.
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο κ. Πεταλωτής, πριν λίγους μήνες... τον Δεκέμβριο!!!
«Ο κ. Παπακωνσταντίνου δίνει μια σκληρή και τιτάνια μάχη απέναντι στην ΕΕ, την ίδια μάχη δίνουμε και εμείς εδώ και 50 μέρες απέναντι στον ελληνικό λαό προκειμένου να ανακτήσουμε την αξιοπιστία της χώρας μας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχετικά με την ελληνική παρουσία στα συμβούλια Eurogroup και Ecofin των Βρυξελλών.«Δίνουμε μάχη να μπορέσουμε να πείσουμε ότι ασκούμε πολιτικές και στρατηγικές τέτοιες που θα μας οδηγήσουν έξω από την κρίση, κυρίως όμως με προτεραιότητα στους αδύναμους συμπολίτες μας. Δεν θα αφήσουμε τον Έλληνα πολίτη να πληρώσει καμία κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πεταλωτής.

Εφιάλτης