ΧΡΥΣΟΧΟΪΔόσκονη "μακράς διαρκείας"... 10 ημερών!

25/10/09
1)Στην αρχή γέμισες τα Εξάρχεια με αστυνομία, νομίζαμε ότι έχεις τη θέληση να πάψει στην Ελλάδα και δη στην πρωτεύουσα της χώρας να υπάρχουν άβατα. Το χειροκροτήσαμε αλλά στο πρώτο νταντά που σου έκανε ο Γιωργάκης και το ΣΥΡΙΖΑ, υποχώρησες σαν ξεπουπουλιασμένη κοτούλα. Ούτε 10 μέρες δεν άντεξες! Είσαι λίγος, παραιτήσου.

2)Βγήκες τότε και είπες ότι όποιος αστυνομικός δεν σέβεται τον πολίτη θα φεύγει την ίδια ώρα. Τι σημαίνει όποιος αστυνομικός δε σέβεται τον πολίτη; Μάλλον νομίζεις ότι η αστυνομία κερνάει καφεδάκι με περγαμόντο. Δε σε ενδιαφέρει καθόλου και ο σεβασμός του πολίτη στον αστυνομικό προφανώς. Είσαι λίγος, παραιτήσου.

3)Τι δουλειά είχε η αναφορά στις φιλίες των αστυνομικών; Γιατί απαγορεύεται να έχει ένας αστυνομικός φιλία με κάποιον χρυσαυγίτη και θα πρέπει για το λόγο αυτό να τιμωρείται με απομάκρυνση; Ποιος είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις στις πολίτες (και οι αστυνομικοί πολίτες δεν είναι;) της χώρας αυτής να έχουν φιλίες με όποιον θέλουν αυτοί; Δηλαδή όποιος αστυνομικός έχει φιλίες με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με κουκουλοφόρους δεν θα απομακρύνεται; Γιατί αυτός ο διαχωρισμός; Είναι περισσότερο φασίστες οι χρυσαυγίτες από τους κουκουλοφόρους και τους ΣΥΡΙΖΙώτες; Είσαι λίγος, παραιτήσου.

4)Γιατί η Χρυσή Αυγή πρέπει να κηρυχτεί εκτός νόμου και δεν πρέπει να κηρυχτεί εκτός νόμου και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ, το ΜΛ-ΚΚΕ το ΚΚΕ-ΜΛ το ΟΑΚΚΕ ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ που υποστηρίζουν και υποθάλπουν την τρομοκρατία, τον εξτρεμισμό, το αντάρτικο πόλεων και την κατάλυση του Συντάγματος και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος μας; Και ποιος σου δίνει το δικαίωμα και από τη θέση ακόμα του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως να ζητάς την κήρυξη εκτός νόμου κάποιου νόμιμου πολιτικού κόμματος; Παρεμβαίνεις στο έργο της δικαιοσύνης; Από πού πηγάζει το δικαίωμα σου αυτό; Είναι ή δεν είναι μόνο ο Άρειος Πάγος αρμόδιος να ελέγχει και να νομιμοποιεί ή όχι, πολιτικά κόμματα; Προς τι λοιπόν αυτές οι φαμφάρες και ποιος νομίζεις ότι είσαι; Είσαι λίγος, παραιτήσου.

5)Ερχόμαστε στην τελευταία περίπτωση με τον κύριο Μήτσο Παπαχρήστο. Δηλαδή επειδή ο κύριος αυτός ήταν εκφωνητής του σταθμού στο Πολυτεχνείο, έχει το ελεύθερο να μας πηδήξει κιόλας και είναι και υπεράνω των νόμων; Η παρουσίαση ενός βιβλίου αποτελεί και αυτό , άβατο; Ποιος το λέει αυτό; Ο ΣΥΡΙΖΑ; Οι αστυνομικοί δέχτηκαν ξαφνική επίθεση από κουκουλοφόρους με καδρόνια και πέτρες και οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν μέχρι εκεί που κρύφτηκαν. Που κρύφτηκαν; Μέσα στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (που αλλού;) για την παρουσίαση ενός θολοπροοδευτικού μεταπολιτευτικού αριστερίστικου κομπλεξαρικού και ρεβανσιστικού βιβλίου…. Δηλαδή επειδή κατέφυγαν σκόπιμα εκεί (για να σε ξεβρακώσουν μέσω του ΣΥΡΙΖΑ) οι εγκληματίες που λίγο πριν είχαν επιτεθεί στην αστυνομία, οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να εισέλθουν στην εκδήλωση για να τους συλλάβουν; Μωρέ τι μας λες; Που τα έχεις δει αυτά γραμμένα; Είσαι λίγος, παραιτήσου.

6)Παρατήρησα ότι ο κύριος Παπαχρήστος προσπάθησε να βγάλει βιαίως το κράνος του αστυνομικού με το αιτιολογικό που υιοθέτησε και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ήθελαν να δουν με ποιους μιλάνε! Αλήθεια; Πρώτα πρώτα οι αστυνομικοί της ομάδας Δ μετακινούνται με μοτοσυκλέτες και φορούν κράνη. Βρισκόμενοι σε αποστολή και εκτελώντας διαταγές, θα πρέπει να ξεγυμνώνονται από την εξάρτηση τους για να μπορούν να συνομιλούν με ΣΥΡΙΖΙώτες; Θα πιάσουμε τώρα και κουβεντούλα με όσους υποθάλπουν κουκουλοφόρους εγκληματίες και τρομοκράτες; Αλήθεια ο Τσίπρας και ο Παπαχρήστος που τόσο πολύ θέλουν να βλέπουν το πρόσωπο αυτού που συνομιλούν μαζί τους, γιατί δεν ζήτησαν ποτέ ούτε τράβηξαν την κουκούλα κάποιου αναρχοναζί κουκουλωτού; Προφανώς δεν χρειάζεται να την τραβήξουν, τους γνωρίζουν προσωπικώς για να μην πω ότι είναι οι ίδιοι κουκουλοφόροι… Ποιο ήταν λοιπόν το λάθος της Αστυνομίας; Είσαι λίγος, παραιτήσου.

7) Και τώρα το σημαντικότερο. Με ποιο δικαίωμα ζήτησες και πέτυχες την απελευθέρωση των προσαχθέντων; Ήταν δική σου αρμοδιότητα κάτι τέτοιο; Ποιος νόμος σου δίνει αυτό το δικαίωμα; Είσαι μήπως ανακριτής ή εισαγγελέας για να αποφασίζεις ποιος προσαγόμενος ή συλληφθείς θα απελευθερώνεται ή όχι; Ο Τσιατούρας ως αρχηγός της Αστυνομίας τόσα χρόνια απεδείχθη πολύ λίγος εκ των πραγμάτων αλλά σε τι έφταιγε σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό για να καρατομηθεί; Πες ότι έψαχνες την αφορμή και άσε τώρα τα σάπια. Οι αστυνομικοί δεν έπρεπε να πράξουν το καθήκον τους και να συλλάβουν αυτούς που προηγουμένως τους είχαν επιτεθεί; Είσαι πολύ λιγότερος από τον Τσιατούρα που παραίτησες. Παραιτήσου!

8) Ζήτησες συγνώμη από το ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί; Εκπληρώνεις συμβόλαια μαζί τους; Έχεις τέτοιες φιλίες; Είναι κακό το να έχεις φίλους Χρυσαυγίτες και καλό το να έχεις φίλους ΣΥΡΙΖΙώτες ε; Τι είναι το ΣΥΡΙΖΑ; Είναι υπεράνω των νόμων της τάξης και της ασφάλειας; Ποιος το λέει αυτό; Ο μεταπολιτευτικός αριστερίστικος κομπλεξαρισμός που σε δέρνει μαζοχιστικά μάλιστα; Ούτε 10 μέρες δεν άντεξες! Είσαι τραγικά λίγος, παραιτήσου!

9) Και δεν θα αναφερθώ διεξοδικά στο ότι επιθυμείς λαθρομετανάστες μέσα στην αστυνομία. Από πού και ως που κάποιος λάθρα και παράνομα εισερχόμενος σε μία χώρα, τον νομιμοποιούν και όχι μόνο δεν τον απελαύνουν αλλά και τον προσλαμβάνουν σε δημόσια υπηρεσία και μάλιστα ασφαλείας; Συμβαίνουν αυτά σε κάποιο άλλο κράτος; Στην Γαλλία την Αγγλία και την Ολλανδία έχουν προσλάβει παράνομους λαθρομετανάστες στις αστυνομίες τους ή απλά προέρχονται αυτοί από τις χώρες αποικίες τους οι οποίοι και αυτομάτως λαμβάνουν την υπηκοότητα έτσι και αλλιώς λόγω του αποικιοκρατικού καθεστώτος που είχαν επιβάλλει στα κράτη αποικίες; Η Ελλάδα είναι το ίδιο; Υπήρξε ποτέ αποικιοκρατικό κράτος για να επικαλείστε την Αγγλία, την Γαλλία και την Ολλανδία για να δέσετε το έγκλημα μειοδοσίας σας; Απίστευτα πράγματα…

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΠΛΕΟΝ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ! ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΝΟ...


ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το ygro-pyr.blogspot.com