Όχι στον πολυφυλετισμό και την πολυπολιτισμικότητα.

9/12/09
Το σίγουρο είναι ότι αν εμείς ή οποιοσδήποτε άλλος Έλληνας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις θα χαρακτηρίζονταν από την "θολοκουλτούρα" ως "ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ-ΝΕΟΝΑΖΙ-ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ".

Τις παρακάτω δηλώσεις όμως, ενάντια στον πολυφυλετισμό και την πολυπολιτισμικότητα τις έκαναν Εβραίοι και επειδή οι δήθεν "προοδευτικοί" φοβούνται (γιατί άραγε;) να καταγγείλουν τους Εβραίους για ρατσισμό, κρατούν "σιγή ιχθύος"....

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009 στις 8-9 το βράδυ, ο Γιώργος Κίσσας φιλοξένησε τον διακεκριμένο Εβραίο ψυχίατρο Ματθαίο Γιωσαφάτ, προκειμένου να συζητήσουν για τις ανθρώπινες σχέσεις. Ο Εβραίος ψυχίατρος δήλωσε ότι οι μεικτοί γάμοι μαύρων με λευκές και το αντίθετο παρουσιάζουν άπειρα προβλήματα και καταλήγουν σε γρήγορο διαζύγιο, διότι προκύπτει αμέσως ασυμφωνία χαρακτήρων και πολιτισμών. Γι’ αυτό πρέπει να διαλέγουμε το έτερον ήμισυ με βάση την ίδια φυλή, την ίδια θρησκεία και λοιπά!

Μερικά από αυτά που είπε ο κ. Γιωσαφάτ: "Με την Παγκοσμιοποίηση οι άνθρωποι έχουν γίνει μικτοί παντού και έχουμε ήδη πολλά προβλήματα με τους Γάμους. Δεν είναι θέμα ρατσισμού ή όχι, αλλά είναι πολύ δύσκολο δυο άνθρωποι από διαφορετικές κουλτούρες να ταιριάξουν. Ο καθένας θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά με αυτά που έμαθε στην χώρα του, τα οποία σε μερικές περιπτώσεις είναι τελείως διαφορετικά. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα σήμερα με τους μετανάστες. Και ασφαλώς θα γίνει χειρότερο κι εγώ το είδα 15 χρόνια που ήμουν στο Λονδίνο, που δούλευα με ζευγάρια πολλαπλών εθνοτήτων, θρησκειών, χρώματος και λοιπά"!!!

Ο δε ραβίνος Φριζής έχει δηλώσει: "Βεβαίως δεν πρέπει να γίνονται μεικτοί γάμοι του λαού μας με άλλους, διότι είμαστε λίγοι, κι αν αφήσουμε πολλούς τέτοιους γάμους θα σβήσουμε".

Οι Έλληνες πολιτικοί των δύο κομμάτων εξουσίας, καθώς και όλοι οι "προοδευτικοί" στη χώρα μας υποστηρίζουν ότι "Για μια χώρα όπως η Ελλάδα το νέο αίμα είναι πλούτος".

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΠΗΓΗ: antipliroforisi.blogspot.com