Οι μουσουλμάνοι επιβάλουν την κοσμοθεωρία τους με την βία.

3/12/09
Είναι άξιο αναφοράς το ότι οι διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις, διαδηλώνουν συνεχώς υπέρ των δικαιωμάτων των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών ενώ παράλληλα κωφεύουν συνειδητά για την ακραία φασιστική καταπίεση που οι "προστατευόμενοι" τους επιβάλουν μέσα στις οικογένειες τους και ιδιαίτερα απέναντι στις συζύγους τους.
Εντύπωση προκαλεί σε κάθε πολιτισμένο άνθρωπο, ο τρόπος με τον οποίο αυτοδικούν εφαρμόζοντας το θρησκευτικό τους δίκαιο που είναι ισχυρότερο (σε περιπτώσεις που δεν ταυτίζεται) από το εθνικό νομικό τους πλαίσιο!
Παραθέτουμε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, που είναι αρκετά σοκαριστικά για τα μάτια του Δυτικού Πολιτισμού, αλλά αρκετά ανεκτά για κάθε μουσουλμάνο, γιατί πολύ απλά η βία και αυτοδικία είναι δύο "αρετές" που μέσω της ισλαμικής διαπαιδαγώγησης έχει ασπαστεί...
Ειδικότερα, ο λιθοβολισμός των γυναικών ασκείται στο Ιράν, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, τη Νιγηρία και τη Σαουδική Αραβία, εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες από αυτές τις χώρες βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και απαιτούν να εφαρμοστεί η προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης, ώστε να Ελληνοποιηθούν...Πακιστανοί Ταλιμπάν μαστιγώνουν δημόσια ένα κορίτσι.

ΠΡΟΣΟΧΗ το ακόλουθο βίντεο είναι ιδιαίτερα σκληρό και αποτρόπαιο.
Παρακαλούμε ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ όσοι πιστεύουν ότι δεν θα το αντέξουν.

Λιθοβολισμός μέχρις εσχάτων.


ΠΡΟΣΟΧΗ ακολουθούν ιδιαίτερα σκληρές φωτογραφίες.
Παρακαλούμε ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ όσοι πιστεύετε ότι δεν θα το αντέξετε.

Ράβδισμα

Μαστίγωμα

Μαστίγωμα

Λιθοβολισμός

Λιθοβολισμός

Λιθοβολισμός

Λιθοβολισμός

Κρεμάλα

Κρεμάλα

Κρεμάλα

Κρεμάλα

Κρεμάλα

...

...

...

...

...

...

...