Σε λίγο και στην γειτονιά μας. Ο ισλαμισμός επιτρέπει τον γάμο με μικρότερα των 12 ετών κοριτσάκια.

7/3/10
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί
Αυτοί που μετά μανίας προωθούν την ψήφιση του ΛΑΘΡΟνομοσχεδίου, ισχυρίζονται ότι οι έποικοι-λαθρομετανάστες θα πλουτίσουν τον Ελληνικό πολιτισμό. Επιμελώς όμως μας αποκρύπτουν τις συνήθειες των μελλοντικών «συμπατριωτών» μας, που επιθυμούν να μας επιβάλλουν και να εφαρμόσουν κρυφά ή φανερά στην πατρίδα μας, που σημειωτέον υπήρξε η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Πέρυσι στην Γάζα, ο Ιμάμης ευλόγησε το γάμο 450 ζευγαριών. Η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν από 25 μέχρι 30 ετών και η πλειοψηφία των νυφών ήταν ΚΑΤΩ ΑΠΟ 12 ΕΤΩΝ.
Ο κόσμος αγνοεί ότι οι πιο αποτρόπαιες υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε παιδιά, βασανιστηρίων και σοδομισμού λαμβάνουν χώρα στην καρδιά της Γάζας.

Οι γάμοι των παιδόφιλων της Χαμάς γίνονται με παιδιά μόλις 4 ετών, κι αυτό με την άδεια του ισλαμικού νόμου. Αυτή η πληροφορία αποκαλύφτηκε από τον Δρ Paul L.Williams, και εκδόθηκε και μεταφράστηκε στη Βραζιλία.

Μεγάλοι μουσουλμάνοι αξιωματούχοι, όπως ο Mahmud Zahar, ένας ηγέτης της Χαμάς συγχάρηκαν προσωπικά τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής που ήταν πολύ προσεκτικά οργανωμένη.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στην Αμερική ότι δε μπορεί να σας στερήσει αυτή τη χαρά» είπε ο Zahar στους γαμπρούς, που ήταν όλοι ντυμένοι με σκουρόχρωμα κοστούμια. Κάθε γαμπρός πήρε από τη Χαμάς ως δόρο το ποσό των 500 δολαρίων. Τα κοριτσάκια, σε προεφηβική ηλικία, όλα ντυμένα στα λευκά και υπερβολικά μακιγιαρισμένα έλαβαν ένα γαμήλιο μπουκέτο.
«Προσφέρουμε αυτό το γάμο σα δώρο στο λαό μας που αντιμετωπίζει την πολιορκία και τον πόλεμο» σχολίασε ο ισχυρός άντρας της Χαμάς, Ibrahim Salaf.

Το Διεθνές Κέντρο Ερευνών για τις Γυναίκες εκτιμά ότι υπάρχουν περίπου 51 εκατομμύρια «αρραβωνιασμένα κοριτσάκια» στον κόσμο, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων είναι σε μουσουλμανικές χώρες. Το 30% αυτών των μικρών αρραβωνιαστικών δέχονται βία από το σύζυγό τους. Κάθε 3 χρόνια, 3 εκατομμύρια αυτών των μικρών μουσουλμάνων υπόκεινται σε ακρωτηριασμούς. Η άσκηση αυτής της παιδοφιλίας γίνεται με την υποστήριξη του ακραίου Ισλαμισμού.

Οι παιδόφιλοι, κατά τον Δυτικό τρόπο σκέψης, μουσουλμάνοι παραδειγματίζονται από τον βίο του προφήτη της θρησκείας τους που στο Κοράνι αναφέρεται ρητά, "Ο Προφήτης Μωάμεθ σύναψε σύμβαση γάμου με την Aisha όταν εκείνη ήταν έξι ετών και ολοκλήρωσε το γάμο του μαζί της όταν έγινε εννέα ετών και παρέμεινε μαζί του για εννέα χρόνια (δηλαδή μέχρι το θάνατό του)." (Κοράνι 33:21)