Θα πέσουν τίτλοι τέλους; Από εμάς εξαρτάται!

3/3/10
ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Αργά την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, κατέθεσε φοβούμενος τις λαϊκές αντιδράσεις, το νομοσχέδιο για τη χορήγηση ελληνικής «ιθαγένειας» ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, που ψηφίστηκε τελικά σήμερα επί της αρχής του στην αρμόδια επιτροπή της βουλής. Φυσικά, χωρίς πρότερη ενημέρωση, όπως συνηθίζεται.

Νέοι καιροί, νέα ήθη, αν και όχι τόσο κοινοβουλευτικά και δημοκρατικά, από την κατά τα άλλα «δημοκρατική παράταξη». Ο σκοπός για το ΠΑΣΟΚ, αγιάζει τα μέσα. Έτσι ήταν πάντα… Εντελώς. Για να δούμε όμως, τι μέλλει γενέσθαι.

Πόσοι δικαιούνται ελληνική «ιθαγένεια»; Περίπου 530.000, στην συντριπτική τους πλειοψηφία Αλβανοί (υπολογίζονται σε σχεδόν 400.000). όλοι μαζί, αποτελούν το 6% του εκλογικού σώματος (άσχετα αν στο ΠΑΣΟΚ λένε πολύ μικρά νούμερα, για να μη φανεί σε όλο της το «μεγαλείο» η μεθόδευση για την τρομακτική –και είναι μόνο η αρχή-αλλοίωση του εκλογικού σώματος). Νέος κομματικός στρατός, που δεν καταλαβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ ότι θα ζητήσει σύντομα πολλά και κυρίως, την «προσαρμογή» της κοινωνίας μας στα μέτρα και στα σταθμά τους…

Και αυτό θα το ζητήσουν οι υπόλοιποι, οι προερχόμενοι από χώρες του Τρίτου Κόσμου (Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Σομαλία), σχεδόν όλοι τους μουσουλμάνοι, πολλοί εκ των οποίων φονταμενταλιστές. Φυσικά, αυτοί όλοι θα «κρυφτούν» από το κυβερνών κόμμα στο χάρτη του Καλλικράτη και κυρίως στα δημοτολόγια και στην ανωνυμία μεγάλων αστικών περιοχών, για να μην προκληθεί βάναυσα το δημόσιο αίσθημα.

Κοινώς, οι μεγάλες πόλεις μας θα μετατραπούν σε επίγειες κολάσεις, λόγω της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας από ανθρώπους που δεν σέβονται στο ελάχιστο τις γυναίκες και την ανθρώπινη ζωή. Καταλαβαίνετε… Στο ΠΑΣΟΚ όμως έχουν άλλα στο μυαλό τους: θα έχουν κρατήσει «καταστάσεις» (θυμάστε το μήνυμα στα αλβανικά στους Βορειοηπειρώτες, παραμονές των εκλογών του 2009;) και την ημέρα των εκλογών, θα διοχετευτούν όλοι εκεί που κατά την Ιπποκράτους, «πρέπει», για να κερδίσει το κυβερνών κόμμα εκείνο το βράδυ τις εντυπώσεις και να μπορούν να λένε τα στελέχη του στα πάνελ της TV, ότι οι πολιτικές τους έχουν τη «λαϊκή έγκριση».

Αυτό τους ενδιαφέρει μόνο στο ΠΑΣΟΚ, η εξουσία. Με έμφαση στην προκειμένη περίπτωση του Νοεμβρίου, σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Περιστέρι. Φανταστείτε πόσους θα βάλουν σε δημοτολόγια της Αττικής και τι θα σημάνει αυτό στις εκλογές για την οικεία περιφέρεια.

Τουλάχιστον, τώρα ξέρουμε… Το 2000 δεν ξέραμε τίποτα για τις 70.000 παράνομες «ελληνοποιήσεις» και η ΝΔ πιάστηκε τότε στον ύπνο, με αποτέλεσμα να χάσει την εξουσία. Το αποτέλεσμα ήταν ο Κώστας Σημίτης να κάτσει άλλα τέσσερα χρόνια στο σβέρκο μας, «εκσυγχρονίζοντας» τη χώρα, παραπλανώντας την Ευρώπη και διογκώνοντας με τα swap το χρέος της χώρας.

Α, σημειώστε ότι από την κυβέρνηση έδωσαν παράταση τριών μηνών για τις εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους. Πρωτοφανές! Το πιάσατε το υπονοούμενο; Για να μπορέσουν οι άνθρωποι αυτοί να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές των ΟΤΑ, τον ερχόμενο Νοέμβριο. Από 31 Μαρτίου, σε 30 Ιουνίου. Και η μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας σε πολυεθνικό σκουπιδοτενεκέ, μόλις ξεκίνησε.

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, είναι κατηγορηματική: ελάτε να γεννήσετε τα παιδιά σας στην Ελλάδα! Βοηθείστε μας αγαπητοί μετανάστες απ’ όλο τον κόσμο, να συνθλίψουμε τον εθνικό κορμό αυτής της χώρας! Κάποιοι εδώ ισχυροί φίλοι του ΠΑΣΟΚ, χρειάζονται φτηνά εργατικά χέρια και χαμηλό κόστος παραγωγής! Κάπου εδώ αγαπητές φίλες και φίλοι, αν δεν αντιδράσουμε άμεσα, θα πέσουν οι τίτλοι τέλους για την πατρίδα μας, όπως τουλάχιστον την ξέραμε.

Νίκος Χιδίρογλου

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ