Πλήρωνε εσύ ............ Έλληνα κι άσε τους άλλους να εισπράττουν!

3/3/10
Πλήρωνε Ελληνικέ λαέ τα δις ευρώ που κατακλάπηκαν και κατασπαταλήθηκαν από όλους αυτούς που σκεπάσαμε με την εμπιστοσύνη μας για να υπηρετήσουν το ύψιστο ανθρώπινο αγαθό της Δημοκρατίας, που οι πρόγονοι μας χάρισαν στην Γη.

Πριν λίγους μήνες με μια κίνηση «απλοχεριάς» η ίδια κυβέρνηση που τώρα μας μιλά για πτώχευση, χάρισε 18 εκ. ευρώ σε ΛΑΘΡΟμετανάστες-εποίκους, με συνοπτικές διαδικασίες, με το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης… Οι ΛΑΘΡΟ για αποκτήσουν πράσινη κάρτα, παλεύουν να παραλάβουν ΑΦΜ με οποιοδήποτε τρόπο, συνήθως παράνομο και έτσι κατείχαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να είναι δικαιούχοι του επιδόματος. Πρόσφατα μια εκ των πολλών περιπτώσεων που επίορκος υπάλληλος χορηγούσε με το αζημίωτο πλαστές βεβαιώσεις ΑΦΜ σε ΛΑΘΡΟ, έφθασε στην Δικαιοσύνη που τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή…
Αυτοί που χρησιμοποίησαν το πλαστό ΑΦΜ, εισέπραξαν το επίδομα και θα γίνουν κι Έλληνες με το ΛΑΘΡΟνομοσχέδιο. Διαβάσαμε για περιπτώσεις ζευγαριών Αλβανών που αφού είχαν ξεχωριστό ΑΦΜ, πήραν κι οι δύο από ένα επίδομα και δήλωναν ως τόπο κατοικίας τους ΣΚΗΝΙΤΕΣ ή ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ. Οι ΛΑΘΡΟ αυτοί δεν πληρώνουν φόρους στο κράτος και μόνο εισπράτουν χρήμα και παροχές, όπως δωρεάν υγεία, παιδεία, κοινωνική φροντίδα.

ΠΛΗΡΩΝΕ ......... ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ

Εφιάλτης