Καθημερινές ένοπλες ληστείες. Αυτή είναι η πολυπολιτισμική κοινωνία που μας επιβάλλουν.

5/3/10
Νέα Σμύρνη: Μια ομάδα ενόπλων ληστών εισέβαλε μέρα-μεσημέρι στο υποκατάστημα της Εμπορικής στην λεωφόρο Συγγρού 187 και με την απειλή των όπλων αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Αθήνα: Δύο ληστές λαθρομετανάστες, κατά δήλωση των πλαστών χαρτιών τους Παλαιστίνιοι, επιτέθηκαν χθες το απόγευμα και αφαίρεσαν την τσάντα από τον ώμο νεαρής Ελληνίδας που περιείχε 30 ευρώ, ενώ αυτή περπατούσε αμέριμνη πέριξ της Ακροπόλεως. Αργά το βράδυ οι ληστές συνελήφθησαν και αναγνωρίστηκαν ως άτομα που καθημερινά καταληστεύουν τους περαστικούς.

Μενίδι: Δύο ένοπλοι αλλοδαποί εισέβαλαν χθες βράδυ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και αφού ακινητοποίησαν τον τρομοκρατημένο ιδιοκτήτη, έκλεψαν τις εισπράξεις της ημέρας, περίπου 800 ευρώ και διέφυγαν πεζοί.

Βάρη: Ένας 50χρονος πεζός, κάτοικος της περιοχής, δέχθηκε επίθεση από εξαμελή συμμορία αλλοδαπών, χθες το βράδυ. Οι δράστες αφού χτύπησαν αλύπητα το θύμα τους έκλεψαν 50 ευρώ από τη τσέπη του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Εξάρχεια: Μετά τις χθεσινές πορείες για τα οικονομικά μέτρα, ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με ρόπαλα, σπάζοντας τις τζαμαρίες καταστημάτων και αφού επιδόθηκαν στο προσφιλές τους πλιάτσικο, έκλεψαν 3.000 ευρώ, για να καλύψουν τα τρέχοντα έξοδα τους…

Αμπελόκηποι: Ληστεία μεταξύ λαθρομεταναστών συνέβη τα ξημερώματα και συγκεκριμένα, δύο ληστές απείλησαν με μαχαίρι 43χρονο Σύριο και του έκλεψαν 120 ευρώ. Μετά συνέχισαν στο δρόμο τους με τις «εισπράξεις» ανά χείρας.

Αχαρνές: Ζευγάρι αλλοδαπών συνελήφθη χθες το βράδυ σε μπλόκο της Αστυνομίας, αφού σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο τους βρέθηκαν, δύο πιστόλια 9mm γεμάτα με σφαίρες, 28 γραμμάρια χασίς και 9 κινητά τηλέφωνα. Διερευνάται η συμμετοχή τους σε μεγαλύτερη σπείρα εγκληματιών.

Θεσσαλονίκη: Τσαντάκιας επιτέθηκε τα μεσάνυχτα σε 48χρονη Ελληνίδα και αφού την γρονθοκόπησε άγρια της αφαίρεσε τσάντα που περιείχε 23.000 ευρώ. Η άτυχη γυναίκα διακομίσθη στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Κόρινθος: Δύο ένοπλοι ληστές, εισέβαλαν λίγο πριν το κλείσιμο του σούπερ μάρκετ «MY MARKET» στη Κόρινθο και αφού άδειασαν τα ταμεία διέφυγαν παίρνοντας μαζί τους τις εισπράξεις.

Μύκονος: Τρείς ένοπλοι ληστές άδειασαν κοσμηματοπωλείο, χθες βράδυ αφού επιτέθηκαν και απείλησαν τον ιδιοκτήτη του. Εν συνεχεία έφυγαν σαν κύριοι…