Το ψήφισμα της μεγαλειώδους Λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο PRESIDENT.

2/3/10
Σε Λαϊκή συνέλευση μετατράπηκε η μεγαλειώδης συγκέντρωση που πραγματοποίησαν η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας και η Επιτροπή Ενημερώσεως Επί των Εθνικών Θεμάτων μαζί με το Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα και την Πατριωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών. Οι ανώνυμοι πολίτες, οι ανώνυμοι Έλληνες, έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται την Δημοκρατία, την Εθνική Ανεξαρτησία, την Παιδεία, την Πατρίδα, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, την ΕΛΛΑΔΑ!

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Των συμμετασχόντων στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας και της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων, στο ξενοδοχείο «PRESIDENT», τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2010 με θέμα: «Εθνικοί κίνδυνοι από τα σχέδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης κατά του Ελληνικού λαού και του έθνους».
Οι συρρεύσαντες στην πατριωτική και εθνική εκδήλωση, αφού άκουσαν τους εισηγητές, για τα φλέγοντα εθνικά ζητήματα, αποφάσισαν ομόφωνα να μετατραπούν σε Λαϊκή Συνέλευση εγκρίνοντας το πιο κάτω ψήφισμα:

1. Εκφράζουν την έντονη πατριωτική και εθνική τους αγωνία για την επιταχυνόμενη κατρακύλα της χώρας προς το οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό χάος.

2. Διαπιστώνουν την ολοκληρωτική ανικανότητα του πολιτικού συστήματος ν’ αντιμετωπίσει στοιχειωδώς την κρισιμότητα των εθνικών στιγμών.

3. Καταγγέλλουν τις εναλλασσόμενες κυβερνήσεις ότι με την κομματοκρατία την κλεπτοκρατία και την τυχοδιωκτική τους πολιτική έδωσαν το δικαίωμα στους κάθε λογής εχθρούς της πατρίδας να την διαπομπεύσουν και να την ευτελίσουν κατά τρόπο απαράδεκτο.

4. Ανησυχούν ζωηρότατα για την πορεία των εθνικών μας θεμάτων, τα οποία για δεκαετίες χειρίζονται ανεύθυνα, ετσιθελικά και επικίνδυνα ελάχιστοι πολιτικάντηδες και μερικά πολιτικά τζάκια, τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν ενδιαφέρονται και δεν μάχονται για τα συμφέροντα της Πατρίδας.

5. Διαπιστώνουν την πλήρη αποσύνθεση των κρατικών θεσμών, αρχής γενομένης από το διεφθαρμένο Κοινοβούλιο, τη διαλυμένη και αφελληνισμένη παιδεία και την αναποτελεσματική και φοβισμένη δικαιοσύνη.

6. Επισημαίνουν το πατριδοκτόνο, κοινωνιοκτόνο και εθνοκτόνο φαινόμενο της πολιτικής διαφθοράς και σήψης, που ροκανίζει τα εθνικά θεμέλια και την υπόσταση της ελληνικής κοινωνίας, της οποίας η ψυχή αλώνεται καθημερινά από τους εχθρούς της Πατρίδας και τους τερμίτες του ‘Έθνους.

Η Λαϊκή Συνέλευση λέει:

- ΟΧΙ στὸν νέο-Ὀθωμανισμὸ καὶ τὸν Ἐθνομηδενισμό
- ΟΧΙ στὴν Διαπολιτισμικὴ Ἐκπαίδευση καὶ τὸν ἀφελληνισμὸ τῶν παιδιῶν μας
- ΟΧΙ στὴν Παγκόσμια Διακυβέρνηση τῆς Τραπεζικῆς Χούντας

Η Λαϊκή Συνέλευση,

Απευθύνει πρόσκληση στις Ελληνίδες και τους Έλληνες πατριώτες να ενταχθούν στο κίνημα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και να αντισταθούν στις παραβιάσεις του Συντάγματος από τα διάφορα κέντρα εξουσίας, όπως έχουν εθνικό καθήκον από το ίδιο το Σύνταγμα, που επιτάσσει τη λαϊκή αντίσταση στο άρθρο 120 παρ. 4. και….

ΑΠΑΙΤΕΙ:

1. Την άμεση απόσυρση του Αντισυνταγματικού και Εθνοκτόνου λαθρονομοσχεδίου για τις αλλαγές στον κώδικα Ιθαγένειας.

2. Την εγκατάλειψη των σχεδίων της κυβέρνησης για τον εξισλαμισμό, την ομοσπονδοποίηση, και τον διαμελισμό της Ελλάδος.

3.Την άμεση απόσυρση του ολιγαρχικού εκλογικού νόμου που αποβλέπει στην χειραγώγηση της Δημοκρατίας.

Η Λαϊκή Συνέλευση,

ΑΠΑΙΤΕΙ:

Από την πλειοψηφία της Βουλής: Να σηκώσει, το όσο διαθέτει, πατριωτικό και εθνικό ανάστημα και να υπερασπίσει με σθένος τα εθνικά μας θέματα, αντιμετωπίζοντάς τα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι εκτελώντας διαταγές και υποδείξεις εξωελληνικών κέντρων. Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία. Καμία παραχώρηση στην Κύπρο και το Αιγαίο. Άμεση διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία.

Από τον πνευματικό κόσμο: Να λύσει την ένοχη σιωπή του, η οποία χρόνια και χρόνια διευκολύνει την προώθηση και εφαρμογή ανθελληνικών και αντεθνικών σχεδίων.

Από τη δημοσιογραφία: Ν’ αρχίσει επιτέλους να λειτουργεί σύμφωνα με αυτό που σημαίνει ο τίτλος της και διαγράφεται από το Σύνταγμα ως αποστολή της.

Από τη δικαιοσύνη: Να σηκωθεί επιτέλους όρθια και να συγκρουσθεί με το διεφθαρμένο πολιτικό κόσμο επιβάλλοντας τον νόμο.

Από την Εκκλησία της Ελλάδος: Να τεθεί επικεφαλής των πιστών Χριστιανών για την αποτροπή των επερχομένων εθνικών κινδύνων. Όταν το ποίμνιό της και η πατρίδα κινδυνεύουν οφείλει να δρα και όχι να σιωπά. Χωρίς την Ελλάδα και τους Έλληνες ποιος θα είναι ο πνευματικός και εθνικός της ρόλος;

Η Λαϊκή Συνέλευση απευθύνει έκκληση στον ανώτατο πολιτειακό παράγοντα ν’ ανταποκριθεί στην εθνική αποστολή που του επιβάλει ο ρόλος του, και εν εσχάτη ανάγκη παραιτούμενος.

Η Λαϊκή Συνέλευση απευθύνει έκκληση στην πλειοψηφία της Βουλής να ανατρέψει την εθνομηδενιστική κλίκα που περιβάλει τον Πρωθυπουργό.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ:

Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί και ν’ ανακοινωθεί από την Συντονιστική Επιτροπή στους αναφερόμενους θεσμούς και φορείς καθώς και στους εκπροσώπους τους.