Η απάτη της λαθρομετανάστευσης.

1/3/10
Με δυο λόγια, θα μπορούσε κανείς να πει, ότι ο δυτικός «πλούσιος» κόσμος θα έπρεπε να συμβάλει ανθρωπιστικά στις χώρες, που με εξαθλίωση ζουν εκατομμύρια άνθρωποι. Ο κύριος στόχος τους πρέπει να είναι, η δημιουργία των απαραίτητων τεχνολογικών υποδομών που θα προσφέρουν εργασία και βιώσιμη ανάπτυξη σε όλους αυτούς που τα στερούνται. Για τις υπόλοιπες χώρες που μαστίζονται από πολέμους, πρέπει οι πολίτες να αναλογιστούμε σε ποιές από τις κυβερνήσεις που συμμετέχουν ή που τους ξεκίνησαν με ψεύτικες προφάσεις, έχουμε δώσει οι ίδιοι ψήφο εμπιστοσύνης και ωφείλουμε να απαιτήσουμε την άμεση διακοπή κάθε εχθροπραξίας. Δεν νοείται διενέργεια πολέμου για ανθρωπιστικούς λόγους. Ο «ανθρωπιστικά» σκεπτόμενος πολίτης, οφείλει να ενεργήσει έτσι ώστε να παραμείνουν οι «όπου γης» κατατρεγμένοι στις πατρίδες τους και εκεί να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν, εάν πραγματικά ενδιαφέρεται για την τύχη τους και δεν είναι το ενδιαφέρον του αυτό, άλλη μια πρόφαση με τραγικές συνέπειες, που θα απασχολήσει κάποιο ιστορικό του μέλλοντος!

Έτσι γεννιούνται τα σύγχρονα μεταναστευτικά ρεύματα, που σαν ένα ανθρώπινο ποτάμι καταπίνει και ανατρέπει τον κόσμο που μέχρι χθες ξέραμε. Οι μετανάστες είναι ευάλωτοι άνθρωποι που ψάχνουν μια καλύτερη ζωή. Γίνονται όμως υποχείριο και όργανο στα χέρια ενός οργανωμένου σε παγκόσμια κλίμακα μηχανισμού. Εξυπηρετούν τα συμφέροντα της «Νέας Τάξης» που θέλει να διαγράψει μέσα σε ελάχιστο χρόνο κάθε έννοια έθνους και να διασπάσει κάθε ομοιογενή ανθρώπινο πυρήνα. Έτσι δημιουργούν την Νέα σύγχρονη Βαβέλ.

Επί μέρους δρουν πολλές μικρότερες ομάδες που εξυπηρετούν δικούς τους στόχους, βοηθώντας όμως την επίτευξη του αρχικού τους εγχειρήματος. Οι Σαουδάραβες χρηματοδοτούν γιατί θολωμένοι με τον ισλαμικό τους φανατισμό, επιθυμούν την παγκόσμια επικράτηση της θρησκείας τους. Οι Τούρκοι προωθούν, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη και διαλύοντας τον κρατικό μηχανισμό αλλά κυρίως την εθνική συνοχή της Ελλάδας, με συνέπεια την πολιτική και στρατιωτική αποδυνάμωση. Οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τις ίδιες πηγές και ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, δημιουργούν το ανάχωμα που σβήνει «εν τη γενέση του» κάθε λαϊκό κίνημα αφύπνισης και χτίζει ένα τοίχος προστασίας υπέρ των λαθρομεταναστών, έτσι ώστε να εισέλθουν και ποτέ να μην φύγουν απ‘ τη χώρα μας. Ο καθένας μας ας αναλογιστεί για την ενεργή ή μη συμμετοχή στο επιχείρημα αυτό, πολιτικών που έχουν εκλεγεί για να διαφυλάττουν τα συμφέροντα των Ελλήνων και μόνο αυτών! Η ενεργή διαπλοκή όλων αυτών συνεπικουρείται με την απάθεια, που σαν ιός έχει μεταδοθεί από τα ΜΜΕ στην μεγάλη μάζα των Ελλήνων, που ασχολείται με ήσσονος σημασίας ζητήματα και σφυρίζει αδιάφορα κλείνοντας και το μάτι, στη λαιμητόμο που κρέμεται πάνω απ’ το λαιμό του!

Οι διαφεντεύοντες ανά τον κόσμο θέλουν να μας πείσουν ότι αυτή είναι η εξέλιξη που οφείλουμε να ζήσουμε… Θα ήταν σοφότερο να δούμε τι λένε σήμερα οι Άγγλοι και οι Γερμανοί, που προηγήθηκαν λίγα χρόνια πριν από εμάς, σε αυτό το ζήτημα. Τώρα δημόσια πια καταγγέλλουν, την «προδοτική» πράξη σοσιαλιστικών κομμάτων εξουσίας που συνειδητά άνοιξαν τα σύνορα του κράτους τους, για να εισβάλουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες, προσβλέποντας στην άντληση των ψήφων τους και παραβλέποντας τις τραγικές συνέπειες που έχει αυτό σε βάθος χρόνου. Τελικά όλοι κάτι έχουν να πάρουν από τους φτωχούς και άμοιρους λαθρομετανάστες, γι’ αυτό και τους «προστατεύουν». Έχει στηθεί ένα τρελό πάρτι με ψευδοανθρωπιστικό μανδύα από ανθρώπους που δεν τους «καίγεται καρφί», για τους αμέτρητους θαλασσοπνιγμένους λαθρομετανάστες του Αιγαίου… Από ανθρώπους που μάχονται για το δικό τους συμφέρον και μόνο.

Ο μόνος που έχει να χάσει είναι ο Έλληνας… Με τέτοιες αφορμές, ξεκαθαρίζει η ήρα από το στάρι… και θα φανεί ποιός είναι παλληκάρι και ποιός είναι φαφλατάς!

Εφιάλτης