Γιατί το δελτίο ειδήσεων του ALTER έχει βαλθεί να μας αποτρελάνει;

1/3/10
Ακολουθούν μερικές μικρούλες παρατηρήσεις για τα όσα ακούσαμε και είδαμε στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER.
Επιστρατεύτηκε μέχρι κι ο «μεγαλοεπιχειρηματίας, μεγαλοεπενδυτής» και κατά δήλωσή του και "φιλάνθρωπος" Τζόρτζ Σόρος, που βγήκε στα αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα και έκανε ως σοφός της Νέας Τάξης δηλώσεις για την οικονομία. Είπε ότι, «αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πάρει τα αναγκαία μέτρα, τότε το ευρώ δεν θα αντέξει, τις πιέσεις...»
Τι άλλο θα ακούσουμε…
Το αμερικάνικο δολάριο που στα τελευταία χρόνια, το «έκοβαν» κατά εκατομμύρια σε πληθωριστικό χρήμα, ξεκίνησε και ανεβαίνει συνεχώς… ενώ το ευρώ πέφτει… Αυτό συμβαίνει από τα δικά τους κερδοσκοπικά παιχνίδια και βγαίνει τώρα ο μίστερ Σόρος και παριστάνει τον κήρυκα…
Τα αναγκαία μέτρα που επιβάλουν στην ΕΕ είναι, η καταστρατήγηση των ατομικών ελευθεριών των πολιτών και η αναδίπλωση σε όλα τα κοινωνικά και εργατικά κεκτημένα. Αυτό βολεύει στην πραγμάτωση του σκοπού της Νέας Τάξης Πραγμάτων που είναι η επιβολή μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, που θα έρθει ως «σωτήρας» για να βγάλει τους πολίτες από την εξαθλίωση!
Το τελευταίο κάστρο ήταν η ΕΕ, που με κύριο μοχλό πίεσης την κατασκευασμένη από τους μεγαλοτραπεζίτες οικονομική κρίση, θέλουν να καθυποτάξουν και να εγκαθιδρύσουν το σκοτεινό βασίλειο τους.

Σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο: «Συγκινούμαι όταν με σταματούν στο δρόμο οι πολίτες και μου λένε ότι για την πατρίδα δίνουμε και το μισθό μας»...
Καλά ο κ. πρωθυπουργός πότε βγήκε μόνος του στον δρόμο τελευταία φορά και συνομίλησε μάλιστα και με πολίτες; Πότε; Και πότε αυτοί οι τυχεροί πολίτες που τον συνάντησαν του είπαν να τους κόψει ένα μισθό, βρε αδερφέ! Ως καλόπιστοι άνθρωποι, άντε και το δεχόμαστε… Ας κόψει λοιπόν από ένα μισθό στους πολίτες που του το ζήτησαν αλλά μην διανοηθεί να αγγίξει τα λεφτά του κοσμάκη! ok mister? Γιατί αν το κάνει θα αναγκάσουμε όλους όσους μας καταχρέωσαν με φαγοπότια ή με κακοδιαχείριση τις τελευταίες δεκαετίες, να πληρώσουν τα σπασμένα τους... Και είστε πολλοί εκεί έξω!!!

Υ.Γ. Καλά τι ζόρι τραβάει ο κ. Χατζηνικολάου και καλύπτει τον κ. Σόρος όταν τον πιάνει κάποιος στο στόμα του; Γνωστός του είναι ή φίλος του; Μήπως συμπροσευχήθηκαν πουθενά μαζί;... Μπααα!