Το σύστημα της Νέας Διακυβέρνησης, του Μεγάλου Αδελφού, της Νέας Τάξης αντιμετωπίζει και 3η καθολική ήττα με το λαθρονομοσχέδιο.

17/1/10
Μετά την ήττα που υπέστη η «αόρατη Χούντα» και ο μηχανισμός της, με την αποτυχία της, να εκλέξει την Ντόρα στην αρχηγία της ΝΔ, και την πραγματική συντριβή τους, (και στην Ελλάδα), στην επικοινωνιακή «μάχη των εμβολίων», η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, χάνει και τη μάχη του Λαθρονομοσχεδίου.

Η «νομοθετική πρωτοβουλία» του κ. Παπανδρέου, έχει πατέρα και μητέρα από το εξωτερικό. Την αόρατη Διεθνή Χούντα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Στη Γαλλία η επικεφαλής του «Σοσιαλιστικού Κόμματος», Μαρτίν Ομπρί, κατέθεσε και αυτή πρόταση νόμου, για να παραχωρηθεί το δικαίωμα ψήφου, στις τοπικές εκλογές, στους αλλοδαπούς που προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Γάλλος κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Παιδείας, Λικ Σατέλ, της απάντησε, ότι «το δικαίωμα αυτό συνδέεται στενά με την υπηκοότητα» και ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να θεσμοθετηθεί το δικαίωμα ψήφου των ξένων στις τοπικές εκλογές».

Μετά το συντριπτικό δημοψήφισμα στην Ελβετία, έχει αλλάξει σε όλη την Ευρώπη η κοινή γνώμη. Οι άνθρωποι της ΑΟΡΑΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ δεν μπορούν, «να κάνουν την κρίση ευκαιρία».

Ο Ελληνικός λαός δίνει την μυριόστομη απάντηση, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ, ΠΟΤΕ στο «σύνθημα», των επικοινωνιολόγων του κ.Παπανδρέου, «ή τώρα ή ποτέ».

Σε πανελλαδική δημοσκόπηση της RASS που διεξήχθη στο διάστημα 11–13 Ιανουαρίου και σε δείγμα 1503 ατόμων, η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων, (69,7%), τάσσεται υπέρ της διενέργειας δημοψηφίσματος και μόνο το 27% υπέρ της κυβερνητικής πρωτοβουλίας. Δημοψήφισμα, σύμφωνα με την έρευνα, επιθυμεί και το 61,4% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.

Σε δημοσκοπήσεις στο διαδίκτυο η τάση είναι έντονα απορριπτική.

Στο ερώτημα «Συμφωνείτε με την παραχώρηση ελληνικής ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους μετανάστες» της http://www.enatv.gr, λέει ΟΧΙ το 69,39%, στην έρευνα του συγκροτήματος Λιβάνη λέει Όχι το 87%, και στην έρευνα του http://politikiprotasi.blogspot.com το 63% λέει, «Όχι, δεν θέλω να παίρνει την Ελληνική ιθαγένεια κανένας μετανάστης».

Το καθεστώς της «αόρατης Χούντας» οδεύει προς μια συστημική ήττα.
Η «πλύση εγκεφάλου», που επιχείρησαν από τα κανάλια και τις εφημερίδες των εργολάβων, είχε πολύ περιορισμένα αποτελέσματα.
Η «ανθρωπιστική» προπαγάνδα κατέρρευσε. Ο ελληνικός λαός κατάλαβε τη διαφορά ανάμεσα στα «πολιτικά (κυριαρχικά) δικαιώματα» και τα «ανθρώπινα δικαιώματα».
Σιγά-σιγά γίνεται αντιληπτή και η χρηματοδότηση του «ανθρωπισμού» και των «ανθρωπιστών» από την Κοσοβάρικη Μαφία που είναι ο υπεργολάβος, της Αόρατης Χούντας.

Καθημερινά προσέρχονται στο Δήμο Αθηναίων αλλά και σε άλλους δήμους αλλοδαποί, κυρίως Αλβανοί και Πακιστανοί οι οποίοι απαιτούν να γράψουν τα παιδιά τους στα δημοτολόγια (να πάρουν ταυτότητα λένε).

Στην απάντηση των υπαλλήλων ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού δεν έχει κατατεθεί το νομοσχέδιο ακόμη και ότι ισχύει προς το παρόν ο παλαιός κώδικας της ιθαγένειας δημιουργούν επεισόδια και εντάσεις.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι σε ορισμένους Δήμους (π.χ Δ.Πειραιώς) τούς ζήτησαν μόνο τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεως για να τους γράψουν απο τώρα.

Ωστόσο, αποκαλύφθηκε πια, με τις «νομοθετικές πρωτοβουλίες Παυλόπουλου», η συνέχεια και ο μακροχρόνιος σχεδιασμός της κατάληψης της Ελλάδας από τον Στρατό των εισβολέων, και η διασπορά των «δυνάμεων» της «Ανοιχτής Κοινωνίας», της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, το ΚΚΕ τον ΣΥΡΙΖΑ και την Εκκλησία.

Απέτυχε παταγωδώς, η προσπάθεια να εμφανίσουν την λαϊκή αντίδραση ως υπόθεση των ακροδεξιών, και ως αναμέτρηση του 5% του ΛΑΟΣ με το 95%. Η «ιδεολογική τρομοκρατία» της εγχώριας «θολοκουλτούρας» και των χαφιέδων κάθε χρώματος και ο φασιστικός τρόπος με τον οποίο οι «προοδευτικοί ανθρωπιστές» προσπάθησαν να απαντήσουν στα επιχειρήματα της «κοινής λογικής» προκάλεσε την ενστικτώδη αντίδραση των πολιτών. Η μεγάλη δόση ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ παρήγαγε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ανετράπη, λόγω της λαϊκής αντιδράσεως το σενάριο της κριτικής «συναίνεσης» με την ΝΔ. Ανετράπη, η συναίνεση του Ιερώνυμου με τις τοποθετήσεις των μητροπολιτών, Θεσσαλονίκης κ.Άνθιμου, Καλαβρυτων & Αιγιαλειας κ. Αμβροσίου και Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης, κ Ανδρέα.

Η αντίδραση του ιστορικού πατριωτικού ΠΑΣΟΚ δια του κ. Π. Κρητικού, καθώς και η παρέμβαση του κ. Θ.Κατσανέβα, και η δήλωση του Μίκη, για τον στρατό της «Ανοιχτής Κοινωνίας», βοήθησαν σημαντικά στο να καταλάβουν οι οπαδοί και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, το τι πραγματικά διακυβεύεται.

Μπροστά μας βρίσκεται το πραγματικά νέο. Μια πατριωτική συμμαχία στην βάση. Η Εθνική Λαϊκή Ενότητα, από την οποία θα ξεπηδήσουν νέες εθνικές και λαϊκές, πολιτικές δυνάμεις και πρόσωπα, που θα ανατάξουν το διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό των υποτελών της «αόρατης Χούντας και του «Περιστυλίου».

Του Σπύρου Χατζάρα
Δελτίο των 11