Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας: Δήλωση για τη συγκέντρωση των Ιμίων.

31/1/10
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας συγχαίρει τους 7000 πατριώτες που συμμετείχαν ατομικά, ανεξάρτητα από την πολιτική και κομματική τους τοποθέτηση, στην Εθνική Συγκέντρωση Μνήμης, για τους ήρωες, που έπεσαν υπέρ πατρίδος, την αποφράδα νύχτα των Ιμίων, προδομένοι από την πολιτική ηγεσία τους.

Η προδοσία εκείνης της νύχτας είχε ονοματεπώνυμο. Αυτοί που ολιγώρησαν, αδράνισαν, ενέδωσαν, πρόδωσαν το φρόνημα και τις προσδοκίες του Ελληνικού λαού, και τελικά «μίκρυναν» την Ελλάδα, εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσα μας και γαντζωμένοι στην Κυβερνητική εξουσία, μεθοδεύουν μια νέα Εθνική προδοσία προκειμένου να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.

ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ.

Στις τραγικές στιγμές, για το Έθνος και την Πατρίδα, που ζούμε, η συγκέντρωση των Ιμίων, πήρε και τον χαρακτήρα διαμαρτυρίας για το εθνοκτόνο λαθρονομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, κατόπιν οδηγιών Ξένων Κέντρων.

Η Επιτροπή Εθνική Σωτηρίας, συγχαίρει όλους όσους μόχθησαν για την οργάνωση και την περιφρούρηση της συγκέντρωσης και της πορείας, και επισημαίνει προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι ηρωικοί νεκροί ανήκουν στο ΕΘΝΟΣ, και ότι το κίνημα αντίστασης κατά του Νέο-Οθωμανισμού και του εξισλαμισμού της Ελλάδας, είναι παλλαϊκό και πολυσυλλεκτικό, και δεν έχει κηδεμόνα, και ΑΡΧΗΓΟ.

Για την πορεία των Ιμίων, μόνο μια σημαία έπρεπε να υπάρχει. Η ελληνική. Για την οποία έχασαν την ζωή τους οι 3 ήρωες.

Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας