Πως θα διαλυθεί η Ελλάδα...

19/1/10
1)Θα μεγαλώνει ο αριθμός τους(των λαθρομεταναστών). Ήδη είναι περισσότεροι στις ηλικίες 18-45. Με τις γέννες ακόμα χειρότερα.
2)Οι ΜΚΟ θα τους ξεσηκώνουν και θα γίνονται διαμαρτυρίες και επεισόδια για περισσότερα δικαιώματα. Αν και «Έλληνες» θα ζητούν δικαιώματα μειονοτικών. Βλέπε Ιταλία. Στην Ιταλία όμως δεν έχουν ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ και Πάκηδες και η κυβέρνηση στηρίζει το λαό της.
3)Σε περίπτωση που οι Έλληνες αντιδράσουν θα τα ρίχνουν στην ακροδεξιά.
4)Αρχικά θα βγάζουν δικούς τους βουλευτές. Λόγω του αυξανόμενου αριθμού τους, τα κόμματα θα συναγωνίζονται να τους δίνουν όλο και πιο πολλά.
5)Θα μπαίνουν στην αστυνομία, στο δημόσιο και στο στρατό. Επομένως καμία αντίδραση δεν θα μπορεί να υπάρξει ούτε από αστυνομία-στρατό και την κρατική μηχανή.
6)Αργότερα θα βγάλουν δικούς τους Δημάρχους και περιφερειάρχες. Σε νησιά π.χ. οι Αλβανοί είναι πιο πολλοί.
7)Στα βόρεια θα ζητήσουν ένωση με την Αλβανία και οι του Έβρου-νησιών με την Τουρκία. Οι «αυτόνομες» επαρχίες θα ζητήσουν απόσπαση.
8)Αν οι λίγοι Έλληνες και ο ήδη διαλυμένος-πολυπολιτισμικός στρατός ή έστω το ελληνικό τμήμα του πάει να αντιδράσει θα επέμβουν οι Τούρκοι να σώσουν τους Μουσουλμάνους ομόθρησκους. Θα μας χτυπούν και από μέσα.
9)Είσοδος Τουρκίας στην Ε.Ε. Θα έρθουν μαζικά στην Ελλάδα.
10)Τα σύνορα της Ελλάδας θα είναι το πολύ μέχρι τη Λαμία και με πληθυσμό μικτό.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.

ΠΗΓΗ: Σχόλιο στο Δελτίο των 11
Ανώνυμος (19/01/2010, 05:06:00 μ.μ.)